Idén mentek először oviba?

Az oviba való beszokás bizony egy nehezebb időszak, hiszen életetekben valószínűleg először lesztek távol egymástól folyamatosan a hétköznapokon.

Sok anya el se tudja képzelni először ezeket a napokat. Sokszor azok sem, akik bölcsiben is voltak, mert valahogy más. Sokszor sírnak a gyerekek, és némán az anyák is.♥️ A gyermeked másnap, harmadnap nem akar elindulni az oviba, alkudozik, egyértelműen jelzi, hogy ez neki így nem komfortos. Megborul kicsit a család, hiszen a kialakult napirend már nem működik, és a biztosnak hitt keretek meginognak. Emiatt nő a feszültség, és ez nagyon sok családot, anyát felkészületlenül ér.

Az ovikezdésig hátralévő idő már csak...

nap
óra
perc
másodperc

A jó hír, hogy ennek nem kell így lennie, és még pont időben vagy! Még van időd felkészülni a beszoktatásra.

Ismerd meg az OVIBA MEGYEK komplex tudáscsomagunkat, amellyel nemcsak kiegyensúlyozott, és örömteli lesz az intézménybe szokás, hanem a gyermek 6 éves koráig bármikor nagy hasznodra lesz!

- Sok kérdésed van, kicsit bizonytalannak érzed magadat, és szeretnél felkészülni?

- Szeretnél minél hatékonyabban segíteni a gyermekednek a beszokásban?

- Esetleg félelmekkel tekintesz az előttetek álló időszakra, amikor el kell engedned a gyermeked kezét?

- Örülnél egy szakmai, mégis közérthető és empatikus segítségnek?

Megkaphatod, méghozzá egyenesen egy óvodapedagógustól! 🙂

Olvass tovább, és nézd meg, hogy mennyi mindent tehetsz Te azért, hogy az ovis beszoktatás a lehető legjobban sikerüljön.

A programban olyan elemek vannak, amelyek az ovitól függetlenül is hasznosak és segítséget nyújthatnak a gyermekek önállóságának kialakításában. Mindezt játékosan és Titeket szülőket megtámogatva. 🥰❤️
Pl: önálló étkezésre tanítás, önálló kézmosás megtanulása, önálló öltözködés elsajátítása stb. – Ezek amúgy is fontosak, óvodától függetlenül is, az oviban pedig kiemelten fontos, hogy a gyermek ne érezze elveszettnek, tanácstalannak magát egy-egy megoldandó helyzetben. 🙂

Rengeteg olyan praktikus, azonnal felhasználható tudást adunk át Neked, amit így egyben, összeszedetten szerintünk sehol sem találsz meg. Ráadásul a tapasztalatunk révén nemcsak a ti oldalatokról, hanem az intézmény oldaláról is megközelítjük a dolgot. Ezzel is segítve a minél gördülékenyebb „egymásra találást”. A programunk után magabiztosan, azzal az érzéssel vághatsz bele gyermeked ovis beszoktatásába, hogy Te mindent megtettél, és minden szükséges információ birtokába kerültél. 

Készítettünk Neked egy mindössze 2,5 perces bemutató videót, amelynek köszönhetően még egy kicsit jobban átláthatod, hogy mit várhatsz a programunktól! 


Ez egy komplex program, amely számos oldalról megtámogat Titeket. Nem egy pár óra alatt összerakott Workshop, egy beszélgetés,  egy konzultáció, amire 1 nap után már nem is emlékszik az ember. Hanem egy komoly, de mégis könnyen érthető, Téged megszólító szakmai anyag. Egy logikusan felépített program letölthető segédkártyákkal, beszoktatást segítő könyvajánlóval és egy privát FB-csoporttal. 


Mindezt pedig a létrejövő „tanulói” fiókodban 5 évig korlátozás nélkül elérheted.  Kattints a lejátszás gombra, és nézd meg, hogy mi mindennel támogatunk Titeket!

Nem az a lényeg, hogy mindent meg tudjon csinálni a gyermeked, hanem az, hogy próbálkozzon!

Ez nem az a tudásanyag, amit a beszokás néhány hete után már nem is használtok többé. Olyan tudás- és kártyacsomagot raktunk össze, amelyeket később is sokszor elővehettek. Mert egy három évesnek nem kell mindent tudnia. Kicsit olyan ez, mint a svédasztal. Mindig kiválasztjátok azt, ami éppen aktuális.

Vegyük például az öltözködés sorrendjét. Azért vannak az öltözködős kártyák, hogy erről akkor is tudjatok beszélni, amikor például iskolába megy. Ilyenkor tökéletes a felkészítéshez.

Egy másik példa. A kicsik nem igazán tudnak maguknak megteríteni, mert vagy a nagyok, vagy az óvónénik terítenek meg nekik. Miközben a Montessori alapelv szerint erre már 3 évesen képesek lennének. A valóságban pedig olyan 5-6 évesek is vannak, akik ezt nem tanulták még meg.

Ezért az, hogy az adott pillanatban mennyire tudjátok kihasználni a kártyákat, abszolút a gyerek fejlettségi szintjétől függ. Az általános tapasztalat az, hogy a videók és a kártyák sokáig a hasznotokra lesznek.

És most nagyon figyelj! Te is láthatod, hogy ahány ház annyi szokás, és nagyon fontos, hogy ez ne frusztráljon Téged. Mert nem az a lényeg, hogy mindent meg tudjon csinálni a gyermeked, hanem az, hogy próbálkozzon!

Ami biztos, hogy a videók nagy részét Te már most azonnal hasznosítani tudod, legyen szó lelki fejlődésről, szülőket és családot érintő változásokról, vagy éppen testvérféltékenységről. Ezek mind nagy segítséget adnak az intézménybe szoktatáshoz.

 

Milyen témákat fogunk érinteni?

Milyen jelei vannak az óvodai érettségnek?

Az óvodai érettségnek rengeteg jele van. Ezeket foglaljuk össze a videóinkban úgy, hogy az könnyen érthető, emészthető legyen a számodra. Nem megrémítünk, hanem támogatunk, miközben átadjuk a fontos információkat. 

A fizikai érettség jelei

Ebben a blokkban azt járjuk körül, hogy mikor érett fizikailag egy gyermek az óvódára. Többek között a NAPPALI szobatisztaság fontossága is szóba kerül. 

És még:

– ovis, bölcsis beszoktatás közötti különbség
– beszédfejlődés
– önállóságra való törekvés  (csak ez 3 videó amelyben pl ezeket beszéljük át: 
– öltözködés
– saját ruhadarabok
– jó ruhák ismérve
– a tökéletes cipő
– öltözködés sorrendje
– segítségkérés képességének fontossága
– szükségletek felismerése és jelzése
– wc-használat

– étel, segítség, megnyugtatás elfogadása 
– kézmosás
– fogmosás
stb…)

A szociális érettség jelei

Sok-sok szempont átbeszélése mellett azt is körbe járjuk, hogy mit tehetsz azért, hogy elfogadjon más gyerekeket és felnőtteket maga körül.

– kortársak felé fordulás
– más felnőttek felé fordulás
– beszoktatás helyett kötődés
– óvoda programok
– a kémia fontossága
– a gyermek reakciója

Az érzelmi érettség jelei

A zökkenőmentes elválásról, és ennek számos Őt és Téged érintő aspektusáról beszélünk. Hiszen a kis kincsed több év után már nem lesz minden percben, órában veled. Az elválást pedig számos módon tudod könnyebbé tenni. Erről is beszélni fogunk. 

– elválás a szülőktől
– az érzelmi érettség jelei

Hogyan szoktasd be a közösségbe?

Biztosak vagyunk benne, hogy rándult már görcsbe a gyomrod, amikor a gyermeked megpróbálta elvenni egy másik játékát, vagy pont őt próbálták megszabadítani a sajátjától.   Esetleg akkor, amikor keservesen sírt utánad, mert valami halaszthatatlan dolgot kellett egyedül elintézned. Ezek mindennapos dolgok ebben a korban. Most pedig egy közösségben kell hagynod a gyermekedet, ahol nem tudod többé megvédeni, vagy éppen egyengetni az útját. Hanem el kell kicsit engedned őt, és szakemberek gondjára bíznod.

A programunk által egy komplett útmutatót kapsz, amelyben a teljesség igénye nélkül beszélünk a beszoktatás menetéről, elvárásról, öltözködésről, napirendről, és még sok minden másról. Azt sem hagyjuk ki, hogy mi van, akkor, ha van még veled otthon maradó kistesó. Ez biztosan nagyon sok kisgyermekes családot érint.

– ovis és otthoni szabályrendszer
– segéd puha barát fontossága
– logisztikai feladatok
– gyermek viszonyulása megváltozhat a család tagjaihoz
– mi történik, ha kistestvér van a családban
– ennek a helyzetnek a kezelése
– oviban alvás

Mit tehetsz Te azért, hogy ezt a mérföldkövet a lehető legkönnyebben vegyétek?

A videóinkban rengeteg gyakorlati tippet, tanácsot, trükköt fogunk adni Neked, hogy maximálisan fel legyél készülve az előtted álló kihívásokra, és sose érezd azt, hogy eszköztelen vagy! Abban is segítünk, hogy azzal a gondolattal tudd otthagyni a gyermekedet az oviban, hogy a legjobb kezekben van.

– a te szereped a beszoktatásban
– hallgass az érzéseidre
– miért nem jó ötlet a jutalmazás?
– a következetesség fontossága
– napirend kialakítása
– fokozatosság szerepe
– a láthatatlan szövetség
– rád már nincs is szükség? (félelmek)
– a minőségi idő fontossága

És ez közel se minden...

Azért, hogy ne maradj egyedül a felmerülő új kérdéseiddel, egy privát FB-csoport is a rendelkezésedre áll majd, ahol bátran kérdezhetsz! Hiszen oda csak olyan anyák csatlakoznak mint Te, és egymásból is erőt meríthettek egy-egy nehezebb nap után. 

" Elsőként kiemelném hogy szuperjó, hogy több, rövidebb videóra bontottátok a blokkot, így két db két év alatti gyerekkel is megnézhetőek. Tartalmilag pedig áááá, imádom. Tipikus stréber anyuka vagyok, szeretek felkészülni, amire csak lehet, így is marad bőven szitu, ahol kiélheti az ember a spontán énjét is.🤗 Szóval egy tökéletes iránytűt adtatok most a kezünkbe, a rendszerezett infóknak köszönhetően látom, hogy miben vagyunk nagyon jók és mi az, amire több energiát kell fordítanunk. És szuper, hogy Zsófi mindezt az ovi oldaláról tudja bemutatni, így ebből a szemszögből is kaphatunk egy visszajelzést, útmutatást. Örülök, hogy a programot választottam és köszönjük!! 🙏🖐️❤️"
Bóvári-Zsuppán Edit

A magabiztosabbá, nyugodtabbá tévő, hiedelmeket feloldó tudásunkra és programunkra jellemző...

EGYEDÜLÁLLÓ ÉS EMPATIKUS SZAKMAI ANYAG

Tudomásunk szerint Magyarországon nem készült ennyire átfogó, ennyire gyermek és anya (szülő) centrikus tudásanyag erről. Nem paragrafusokat fogunk sorolni neked, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati dolgokról lesz szó.

TÁMOGATÓ HANGNEM

Folyamatosan támogatunk téged, önbizalmat öntünk Beléd, mert pontosan tudjuk, hogy mekkora jelentőségű a mindennapos együttlét után az ovi, az oviba szoktatás. Bennünk partnerre, jó barátra találsz, aki nem ítélkezik, hanem segít.

TELJES KÖRŰ IRÁNYTŰ

Nem mazsolázgatunk, hanem mindent körbejárunk. Már a fenti kérdésekből is láthatod, hogy mennyi mindent érintünk a videókban. Nem véletlenül nem 1-2, hanem több mint 10 darabot készítettünk belőle! 🙂

TÖBB MINT 10 FELIRATOZOTT VIDEÓ

A videóinkat feliratoztuk. Ez az elkészítési idejét megduplázta, de tudjuk, hogy sokan nem tudnak hanggal bármikor videókat nézni. A feliratozott videót viszont bármikor, baba mellett (miközben ő alszik/játszik) is simán nézheted, és szívhatod magadba a magabiztossá tevő tudást.

HOSSZÚ HOZZÁFÉRÉS

A megrendelés után azonnal hozzáférhetsz az összes tartalomhoz. Mostanában divat lett, hogy a tartalmakat pár hónapig, max. 1-2 évig lehet elérni. Nálunk ez nincs így! Pontosan 5 évig bármikor korlátozás nélkül el fogod érni a tartalmat a felületünkön.  Tehát ha később is aktuális lesz a beszoktatás, akkor nem kell újra megvásárolnod. 

Beszoktatást támogató, játékra hívó letölthető kártyák

A folyamatot különböző, kipróbált, korosztálynál letesztelt segítőkártyákkal támogatjuk meg.  A segítségükkel a videókban kapott információk „életre kelnek”, és a gyermek számára is megfoghatóvá válik.

 1. 24 db „Így öltözöm én” öltözködést segítő kártyacsomag (külön lány és fiú)
 2. 24 db „Így telik egy napom” napirend kártyacsomag
 3.  25 db-os „Így telik a hetem” kártyacsomag
 4. 8 db „Ügyesen mosok kezet” kártyacsomag + mondóka
 5. 6 db-os „Ügyesen a WC-n” kártyacsomag
 6. 6 db-os „Ügyes fogmosó” kártyacsomag
 7.  1  db terítést segítő sablon

Összesen tehát 7 kártyacsomagot tudtok letölteni majd! Ez közel 100 kártya!

Hiánypótló ovis/bölcsis könyvajánló a beszoktatáshoz

Egy nagyon részletes, több mint 10000 karakterben mutatunk Neked 20 fantasztikus könyvet, amely segíthet Nektek az ovis beszoktatásban!  

A könyvajánló részletes leírásokkal és bőséges választékkal egyszerűsíti az életed. Külön a praktikus ismeretek megszerzéséhez, és külön a lelki, érzelmi oldal megtámogatására is gondoltunk.🤗

 

Mutatunk 3 kiadványt ízelítőként, amelyekkel zökkenőmentesebb lehet az elválás

Ne hagyd ki ezt a programot, ha...

ÁT SZERETNÉD LÁTNI A DOLGOKAT

A programunk teljes körű áttekintést kínál neked azzal kapcsolatban, hogy milyen elvárásaid lehetnek az oviban. Nemcsak a gyermeked, hanem a személyzet felé is. Megismerheted, hogy pontosan hogyan zajlanak a dolgok. Nem úgy mész oda, hogy Te is bizonytalan vagy, és ennek köszönhetően a gyermekednek sem tudsz igazi támasza lenni ebben a fizikai és lelki folyamatban.

MAGABIZTOSSAN VÁGNÁL BELE A BESZOKTATÁSBA

Jobban rá fogsz érezni arra, hogy mi jó nektek és a gyermekednek. Nem fogsz olyan jeleket rossznak gondolni, amit a felnőtt éned annak tartana, emiatt például türelmesebb és megértőbb leszel. Nem leszel tele hamis elvárásokkal. Emiatt a beszoktatás egy jó élményként marad meg benned. 

KAPASZKODÓT KERESEL, VÁLASZOKAT SZERETNÉL

Elválni a gyermekedtől több évnyi együttlét után, egyáltalán nem könnyű. Az az igazság, hogy sokszor az anyának nehezebben megy, mint a gyermekének. Hiszen hirtelen…üresek lesznek a napjai, hiányozni fog a pici. A videóinkban rengeteg tippet adunk, hogy a köztetek lévő szoros kapcsolódást hogyan tudjátok így is fenntartani. 

HATÉKONYABBAN SEGÍTENÉL A GYERMEKEDNEK

A programunk révén rengeteg gyakorlati ötletet, nézőpontot, tanácsot kapsz majd. Ezek mind a jobb megértést segítik. Jobban megérted saját magadat, a gyermekedet, az óvónénit, vagy magát az intézmény működését, ahová járni fogtok. Az ok-okozati összefüggések felismerésével sokkal jobban fogod érezni azokat a megoldásokat, amelyek előrébb visznek ebben a folyamatban. 

Miért bízhatsz meg bennünk?

Óvónőként kezdtem a pályafutásomat. Több állami és magán, illetve Montessori oviban is megfordultam. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze, mert mindig fejlődni akartam.

Aztán 2016-ban a párommal (most már férjem) 🙂 létrehoztuk a a MaszatVilágot, amely az 1-6 éves gyermeket nevelő anyák egyik kedvenc, minőségi kézműves, fejlesztő foglalkozása lett. 4 év alatt közel  1000 foglalkozást tartottunk, amely olyan gyakorlati tapasztalatot adott, amit másképp nem szerezhettünk volna meg.

2019 októberében, közel 1 éves előkészület után létrehoztuk az ONLINE MaszatKlubot, Magyarország első interaktív,  online, alkotós baba-mama klubját, mely 30 anyával és 1-3 éves gyermekével indult útjára, de jelenleg már több mint 170-en vagyunk. Ők most már ovis korba lépnek, ezért rengeteg mindennel várjuk már az ovisokat is!  🙂

Miért bízhatsz meg a programunkban?

   Igazából ha végigfutod a témákat, amelyekről beszélünk a programban, már az nagy bizalmat adhat neked felénk. De emellett nagyon sok hozzád hasonló anya megkérdezése/kikérdezése után vágtunk bele a
programba, ezért pontosan azokat a pontokat érintjük, amelyek biztosan a
legfontosabbak Neked!
Komplex, és mégis jól fogyasztható anyagot
készítettünk neked. A végére érve igazi superwomannak fogod magad érezni, aki a legnagyobb lelki nyugalommal várhatja a beszoktatást a kisfiával/kislányával! 🙂

Megnéztem az oviba beszoktatós programon belül az óvodaérettség jeleivel kapcsolatos videókat 🙂 Rendkívül hasznos mindegyik videó 🙂 Nagyon jól összeszedett és tényleg mindenre gondolt Zsófi, olyanokra is, ami nekem pl.eszembe sem jutna 😀 Hálásan köszönjük Nektek, Zsófi és Szabi az egész programot 🙂❤️🙏

Majd 2 nap múlva:

Megnéztem a beszoktatással kapcsolatos videókat is! 🙂 Ezek is rendkívül hasznosak! Zsófi minden szemszögből megvizsgálta a beszoktatás kérdését, és nagyon sok hasznos információt, tanácsot, tapasztalatot átadott. A bennem felmerülő kérdésekre is megkaptam a válaszokat ! Nagyon jól rendszerezett, felépített ez a program, ami nagy segítséget nyújt számomra. 🙂 Hálásan köszönjük Nektek! 🙂♥️🙏*
Bors Edina

Személyes üzenet Zsófitól:

Szia! Manapság az ár, az érték egy igen érzékeny téma. Én nem azért hagytam ott az óvónői állásomat, mert nem szerettem óvónő lenni. Imádtam a munkámat és a gyerekeket, és ők is engem. De nem láttam a jövőt magam előtt. Nem láttam, hogy a rendszer hagyna engem kiteljesedni. És azt se láttam, hogy hogyan lesz nekem így családom, a tudásomhoz méltó életem.

És ma már látom, hogy jól döntöttem. Már most sokkal több hozzád hasonló anyának tudtam segíteni, mintha óvónő maradtam volna, és közben a saját álmaimról sem kellett lemondanom!

Ez azért van, mert bármit is készítünk Nektek, az mindig magas színvonalú (csak a kártyákat 47 munkaóra alatt készítettem el), és az ára sosem irreálisan sok, de nem is túl alacsony ahhoz képest amit adunk, mint oly sok pedagógus bére.

Mert az az igazság, amellett, hogy mindennél jobban szeretek segíteni, küldetésemnek tartom, hogy a tudásnak is legalább olyan értéke legyen, mint azoknak a dolgoknak, amire az ember a mindennapjaiban áldoz. 

Ha Te  a program mellett döntesz, akkor nemcsak nagyon jó döntést hozol, hanem egy kicsit te is a támogatója leszel annak a nézetnek, hogy ma a pedagógusok nincsenek úgy megbecsülve, mint amilyen értéket teremtenek. És ezt köszönöm Neked!

Hogyan spórolhatsz a programmal?

1. A visszajelzések alapján a beszoktatási idő lerövidül. Egyszerűen azért, mert ha te magabiztos vagy, azt a gyermeked is érzi, és sokkal hamarabb tud beszokni. Ha dolgozol már, akkor ha csak 2-3 nappal lesz rövidebb a beszoktatás, már akkor megtérült a program ára. Ha pedig még többel, azzal már szó szerint pénzt keres neked, a családodnak. Nem beszélve arról a plusz logisztikáról, amit a beszoktatás önmaga teremt.

2. Ha nem dolgozol, akkor is elképesztő logisztikával járhat a beszokás. Akkor is, ha nincs másik gyermeked. Erre a szülő általában csak akkor döbben rá, mikor már a sokadik délelőttöt tölti az oviban. Ha a beszokón kívül még van(nak) gyermeke(id), akkor neked szinte létkérdés, hogy a beszokás sikeres és a lehető legzökkenőmentesebb legyen!

3. A sikeres beszoktatással csökkenhet annak az esélye, hogy a gyermeked sokat lesz beteg. Természetesen vannak betegségek, amelyeken mindenképp átesik, de azt nem nehéz belátni, hogyha megvan benne a bizalom az óvónők, a társak és az őt körülvevő környezet felé, más szóval igazán jól érzi magát, akkor ezek a dolgok kevésbé érik utol őt. Amellett, hogy ez hatalmas könnyedség neki és neked is, a mindennapok szempontjából sem mellékes. Kevesebb szabadságot kell kivenned, a főnök nem orról meg rád a sok hiányzás miatt. És ez kiváltképp a mai bizonytalansággal teli világban igazán nagy előny lehet.

4. Egy felesleges könyvet sem fogsz megvenni, mert mi megmutatjuk Neked, hogy melyiket érdemes beszerezned. 

5. A programunk komplett tudást ad át, ezért semmi másra nem kell költened utána. Tudod, sok kicsik nagyon sokra megy. 🙂

6. Rengeteg idegességet, feszültséget is meg fogsz spórolni magatoknak!

1 óra konzultáció ára ma: 15.000-30.000 forint

Bármilyen 1 órás konzultáció, legyen az pszichológus, fejlesztő, adószakértő, könyvelő, magánorvos… 15-30 ezer alatt nem úszható meg meg.

Nálunk ehelyett nem egészen 20.000-ért kapsz:

– Egy saját tanulói felületet, ahol a programot a saját tempódban nézheted végig, és 5 évig korlátozás nélkül bármikor elérheted.

– 7 letölthető kártyacsomagot bemutató videóval, hogy segítsünk a használatukban is

– egy 20 könyvet felölelő beszoktatást támogató könyvajánlót

– egy privát FB-csoportot, ahol kérdezhetsz tőlünk, kapcsolódhatsz olyan anyákkal, akik pont abban a cipőben vannak mint te

Nem leszünk álszerények, ez a csomag így össze sem vethető értékességében egy vagy több óra konzultációval. De mi mindig is így működtünk. Szeretünk sokkal többet adni, és teljes körű megoldást kínálni a félmegoldások helyett. 🙂

 

MAXI CSOMAG

Az ONLINE csomag letölthető kártyákat tartalmaz, de gondoltunk azokra is, akiknek nincs otthon nyomtatója, laminálógépe, vagy egyszerűen nem szeretnének ezzel időt tölteni, és egy minőségi, nyomdában készült verzió mellett teszik le a voksukat. 

Az általunk kiküldött kártyák vastag, strapabíró, „gyermekbiztos” papírból készülnek. Nyomdában, tehát nyomdai minőségű nyomtatásban és laminálásban készítjük. A kivágással se lesz gondod, mert az összes (közel 100!) kártyát méretve vágjuk.

A kártyákat ráadásul INGYEN postázzuk el számotokra!  Nektek csak használnotok kell! 🙂

ONLINE CSOMAG

Az ovikezdés egyszerű is lehet!
23900FT
18930 FT
 • OVIS PROGRAM (közel 15 videó)
 • Ovis és bölcsis beszoktatást támogató könyvajánló
 • Közel 100 letölthető segédkártya
 • Segédkártyák használatát bemutató videó
 • Pivát FB közösség
 • 5 évig korlátlan hozzáférés
 • MaszatKlub ÉLMÉNYTÁR felület elérése
ONLINE

MAXI CSOMAG

Az ovikezdés egyszerű is lehet!
34900FT
27920 FT
 • OVIS PROGRAM (közel 15 videó)
 • Ovis és bölcsis beszoktatást támogató könyvajánló
 • Közel 100, nyomdában nyomtatott, laminált és méretre vágott minőségi segédkártya
 • Segédkártyák használatát bemutató videó
 • Privát FB közösség
 • 5 évig korlátlan hozzáférés
 • MaszatKlub ÉLMÉNYTÁR felület elérése
 • INGYENES POSTA
NYOMTATOTT

Garantáljuk, hogy...

A videók megnézése után sokkal több tudásod és magabiztosságod lesz az óvodai beszoktatással kapcsolatban. Azt nem ígérhetjük, hogy egyszer sem fogod azt érezni, hogy ez a beszoktatás kicsit sok, hiszen érzelmileg ez nem mindig könnyű. De azt garantáljuk, hogy a hegyeknek tűnő nehézségek dombokká szelídülnek. 

A letölthető/kinyomtatott segédkártyákat imádni fogja a gyermeked, és Te is. Az ONLINE MaszatKlubban már számos anya megvásárolta, és sokkal könnyebb a gyermekeiket bevezetni abba, hogy mi vár rájuk.

Az ovis programunk olyan segítség, amelyet nemcsak a beszoktatás során, hanem bármikor érdemes forgatnod, amikor egy kis bátorításra, megerősítésre vágysz. 

Gyere, pipáld be a neked szimpatikus csomagot, és számoljuk fel közösen a benned lévő kérdőjeleket az ovikezdéssel kapcsolatban!

Miután kifizeted a kiválasztott programot, egy e-mailt fogsz kapni tőlünk, amelyben minden információt megtalálsz majd a program elérésével kapcsolatban!

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.