Várj még egy kicsit...van számodra egy szuper ajánlatunk!

nap
óra
perc
másodperc

Lépj be soronkívül a

MaszatKlubba!

És éld át gyermekeddel az otthoni közös alkotás és játék határtalan örömét

Klubtagként emellett magabiztos tudást és teljes eszköztárat kapsz ahhoz, hogy milyen életkorban milyen feladatokat adj a gyermekednek, miközben pontosan tudni fogod, hogy hol tart a fejlődésben.

Az online MaszatKlubot nektek hoztuk létre: szülőknek és gyerekeknek.

Hogy megosszunk veled egy könnyen gyakorlatba ültethető módszert, aminek lépéseit követve a klubban található eszközöket használva megteremtheted a kiegyensúlyozott gyerekkort.

Az online MaszatKlubban mindent egy helyen találsz meg:

1. Egyszerűen követhető útmutatót kapsz, hogy biztos kézzel tudd kiválasztani milyen elfoglaltságok (játék, mozgásforma, kreatív alkotó tevékenység, mondóka, dal, mese) a legideálisabbak éppen gyermekednek 0-6 éves kora között.
2. Az útmutató mellé eszközöket is adunk: mondókatár, kreatív alkotói sablonok és az elkészítésük részletes leírása, torna- és játékötletek várnak korosztályonként és témánként csoportosítva.
3. Ha valamiben bizonytalan vagy bátran kérdezhetsz, szakértői választ kapsz az esetek 99%-ában 24 órán belül.
4. Tagja leszel egy olyan közösségnek, ahol hozzád hasonló gondolkodású szülőkhöz kapcsolódhatsz, új kapcsolatokra, akár barátságokra tehetsz szert.

Mi pedig közel ezer mini, miniovis és ovis foglalkozással a hátunk mögött, és 5 évnyi klubban szerzett tapasztalattal támogatunk meg Téged, hogy időveszteség nélkül a legtöbbet kihozd a közös időtökből, és a közös alkotás, játék minkettőtök számára valódi összekovácsoló örömforrás lehessen!

Ennyien vagyunk a klubban, csatlakozol Te is? 🙂

0

A közös alkotás, játék, tevékenységek a kiegyensúlyozott gyermekkor és a fontos készségek fejlődésének alapja!❤️

Mindent a klubról

4 percben!

Kulcsszó:

a minőségi idő

 • A közös élmények erősítik az életre szóló kötelékeket, ez a gyerek-szülő kapcsolatban az első 2000 napban hatványozottan igaz
 • Egy pörgős világban, ahol a gyereket, felnőttet millió inger éri, kiemelten fontos a valódi egymásra figyelés, a közös, örömteli alkotás, összebújós meseolvasás, rendszeres játék.
 • Attól, hogy közösségbe jár a gyereknek ugyanúgy fontos, hogy a szüleivel is játsszon, alkothasson, közös élményeket szerezzen.
 • Vannak önálló gyerekek, akik nagyon jól elvannak egyedül, de nekik is fontos, még ha nem is követelik annyira, mint a más habitusú társaik a közös élményeket: játékot, alkotást, mesélést, mondókázást, éneklést, mozgást.
 • A képernyőidő bár egyre inkább kiküszöbölhetetlen. nem helyettesíti a közös, családdal töltött minőségi időt.
 • Gary Chapman óta tudjuk, hogy a minőségi idő az 5 szeretetnyelv egyike, ajándékozzuk meg vele minél többet egymást!

Kinek való

a MaszatKlub?

Azoknak a tudatos anyáknak…akiknek 0-6 év közötti gyermeke van és

 • akik szeretnék szülő és gyerek számára is élvezetesen, sikerélményekkel gazdagon tölteni közös minőségi idejüket
 • akik szívesen használnak egy magyar keretek között is működő, egyszerűen gyakorlatba ültethető módszert
 • akiknek kevés az ideje, így örülnek, ha mindent egy helyen megkapnak
 • akik örömmel fektetnek időt, energiát és napi 1 kakaóscsiga árát abba, hogy könnyedén és magabiztosan varázsoljanak gyermeküknek kiegyensúlyozott gyermekkort

FONTOS! Nem tökéletes szülővé akarunk varázsolni. Pláne, hogy nem hiszünk a tökéletes szülőség legendájában. Magabiztosságot akarunk neked adni. Egy megbízható hátteret, egy sorvezetőt és rengeteg minőségi eszközt, amikre bármikor számíthatsz gyermeked születésétől az óvodás kora végéig.

Mit mondanak rólunk a klubtagok?

Bori és Barni mesélnek nektek!

A kevesebb néha

több elve...

Szülőként mindent meg akarunk adni a gyerekünknek. De, ahogy nem kell neki megvenni a tizenhatodik csörgőt vagy 1 éves korban a távirányítós LEGO autót (maximum apának), úgy a tevékenységek – játék, kreatív alkotó tevékenység, torna, mondóka, mese, dal – terén is fontos, hogy ne árasszuk el a gyereket. Pláne olyasmivel, ami korban vagy képességben nem neki való.

Tudjuk, annyi kreatív foglalkoztató ötlet, játék, torna, zenés foglalkozás van, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja választani az ideális mennyiséget és minőséget. Ebben szeretnénk segíteni. Hogy ne dobj ki feleslegesen pénzt. Ne tölts el olyasmivel egy csomó időt, ami végül se a gyereknek, se neked nem okoz sikerélményt.

Az online MaszatKlub

eszköztáraiban

 • mindig jelöljük, hogy adott kreatív tevékenység, mondóka, dal, játék vagy mozgásos feladat milyen korosztálynak való
 • 0-6 éves korig közel 500 ötletet találsz
 • természetesen nem kell mindet megvalósítanod, bátran haladhatsz a nektek kényelmes ütemben
 • ha pedig elbizonytalanodsz, nyugodtan kérdezhetsz amire néhány órán belül megbízható, szakértő választ kapsz

És nyugalom, nem kell folyton olvasnod!

Rengeteg videót készítettünk, hogy könnyen és gyorsan hozzájuss a szükséges információhoz.

 

Neked csak ki kell találni, mit szeretnétek adott napon csinálni, ezután egyszerűen és gyorsan megtalálod a gyermeked korának megfelelő kreatív alkotó vagy a mozgásos, mondókás, dalos tevékenységhez szükséges anyagokat, letölthető sablonokat, nyomtatható kártyákat.

 

És ezekkel sem leszel egyedül!

Zsófi részletesen megmutatja neked, hogyan kell egy alkotást elkészíteni. Sőt, megosztunk néhány egyszerű, házilag is könnyen elkészíthető receptet, amivel például gyurmát, aszfaltkrétát, pufi festéket, gyerekbarát ragasztót készíthetsz.

 

A kreatív alkotásokat úgy találtuk ki, hogy sok mindent otthon megtalálható alapanyagokból meg tudjatok valósítani. Ha valamit mégis be kell szerezned, a MaszatBolt webshopban és megbízható partnereinknél mindent megtalálsz néhány kattintással!

Miért lesz a MaszatKlub tagságotok szó szerint

életre szóló befektetés?

 

 Mert amikor 3-4 évesen óvodás lesz, akkor ki fog emelkedni a kreatív képességeivel a többiek közül.

 Mert amikor 6-7 évesen iskolás lesz, neki nem lesz gondja a
finommotorikus mozgásokkal, koncentrációval és könnyedén veszi majd az
akadályokat elsőben

 

 Mert amikor 8 évesen nem úgy alakulnak a dolgok egy
tanulmányi versenyen vagy felmérőn, ahogy várta, lesz egy szilárd, pozitív képe
önmagáról, hogy újrakezdje és folytassa

 

 Mert amikor 12 évesen kamaszodni kezd (igen, ez ma már ilyen korán kezdődhet) tudni fogja, hogy nem kell tökéletesnek lennie, hiszen engedted tapasztalni, belemászni, megkóstolni, hibázni, szétkenni, megfigyelni és meglátni a világ apróságait… kicsiben.

 

És amikor ő maga lesz édesanya vagy édesapa, szinte ösztönösen használja majd azokat a módszereket, amiket te. Nem kell mentálisan megküzdenie magával, mert egy olyan szeretetcsomagot – hamuban sült pogácsát – kapott Tőled, amivel ő is megtudja teremteni saját gyermeke kiegyensúlyozott gyermekkorát.

A saját MaszatKlub-módszerünkre épülő előfizetéses klubunkban

tele vagyunk óriási élmény- és sikertörténetekkel!

Tímea- 3 hónapja klubtag
Tovább olvasom
Szuper klub és közösség már a legkisebb, pár hónapos maszatolóval is - nem csak az alkotós tevékenységekről! 🙂 A végtelen számú kreatív ötlet mellett hiánypótló tudásanyag videók találhatók itt a gyermekek fejlődéséről, hogy mely életkorban mit "várhatunk el" tőlük. Nagyon jó tippeket találtam arról is, hogy mit tudok játszani a pár hónapos kislányommal, hogyan mondókázzak vagy bábozzak neki. 🙂 Kaptam ötletet arra is, hogy a még csak 6 hónapos kislányommal hogyan tudok elkezdeni alkotni "maszatmentesen". Mindenképpen ajánlom a csatlakozást, mert nagyon sokat lehet tanulni, ötletelni, ihletődni a tartalmakból! Nekünk nagyon sokat adott a MaszatKlub. 🙂 Ha kicsit nagyobb lesz a gyermekem, biztos a MaszatBoltból fogjuk beszerezni az alkotós eszközöket!
Szandra
Tovább olvasom
Kislányom 18 hónapos volt, amikor csatlakoztunk a MaszatKlubba. Ekkor körülbelül fél éves lemaradásban voltunk a beszédfejlődésben, épphogy pár szót mondott. Szerencsémre rátaláltam a MaszatKlubra, Zsófi és Szabi vezetésével és elkezdtünk maszatolni, alkotni, életkornak megfelelő eszközöket, alapanyagokat, játékokat és könyveket beszerezni. Most 26 hónapos és már 3 szavas mondatokat mond, sorolja a számokat tízig, minden színt ismer és bármit mondunk neki utánozza érthető kiejtéssel. Szóval fél év alatt sikerült behoznunk a lemaradást és még kicsit többet is. Ami még pluszban nekünk élmény; az a rengeteg alkotós ötlet, játék variációk, egyszerű otthoni kreatív megoldások és persze a rengeteg tapasztalat csere. Sajnos vannak Babák, akikkel nem festenek, nem olvasnak nekik megfelelő könyveket. Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy szakszerű támogatottsággal indulunk neki most a bölcsinek. A nagyobb magabiztosság, az önállóság és a könnyebb beilleszkedés mind összefügg! Köszönöm Zsófi és Szabi!
Fruzsina-1 éve klubtag
Tovább olvasom
Szuper ez a klub. 🙂 Végre nem kell bújnom az internetet, hogy kreatív tevékenységekre, alkotásokra, játékokra, szabadidős elfoglaltságra ötleteket kapjak. Zsófi és Szabi mindig a rendelkezésünkre állnak, ha elakadunk és segítségre van szükségünk. A legkisebbekre és a nagyobb gyerekekre is gondolnak. Szeretem, hogy korosztályra, témára bontva is tudok keresgélni. A szükséges eszközökről is kapunk információkat, ajánlásokat, könyvajánlót, mondókákat. Felsorolni is nehéz, hogy mennyire sokrétű, de az biztos, hogy szakmailag felkészült, profi ez a hely. Örülök, hogy a részese lehetek, köszönjük! 🙂
Adél- több mint 2 éve klubtag
Tovább olvasom
A MaszatKlub egy nagyon fontos helyet tölt be kis családunk életében. Kislányom alig volt egy éves, amikor félve csatlakoztam a Csapathoz. Ez volt az életem egyik legjobb döntése, ma már pontosan látom. Minőségi időt töltök a kislányommal, hiszen Zsófi és Szabi jobbnál jobb, kreatívabbnál kreatívabb feladatokkal lát el bennünket. Emellett Zsófi egy igazán gyerekcentrikus, nagy tudású, hiteles szakember, aki rengeteg területen ad igazi, hasznos segítséget, fogódzót a kis életek terelgetéséhez, a gyerkőcök neveléséhez. Rendkívül összetett, értékes munkát végeznek 1110%-os erőbedobással, lelkesedéssel, segíteni akarással. Szívből ajánlom Őket minden olyan családnak, aki valódi értéket akar teremteni, átadni a gyermekének! 😊❤️
Orsolya- több mint 1,5 éve klubtag
Tovább olvasom
Zsófi és Szabi beletesznek 100%-ot (sőt, többnyire többet), hihetetlenül felkészültek és segítőkészek. Hétről hétre nagyon érdekes és változatos játékokkal készülnek, amikhez nem kell semmi bonyolult alapanyag, így könnyen meg tudjuk csinálni otthon a gyerkőcökkel. Ha pedig valami kérdésünk lenne, mindig azonnal, szakszerűen megválaszolják. A Maszatklub nem csak az alkotásról szól, ez egy csodálatos közösség, ahol mindenki talál magának hasznos tartalmat. Nem bántam meg egy percre sem, hogy csatlakoztam 🙂
Anita- több mint 1 éve klubtag
Tovább olvasom
Ahogy rohan a világ mellettünk, nehéz folyton megújulni és folyamatosan lépést tartani. Mint pedagógus is szívesen keresgélek a tartalmaitok és a MaszatBolt termékei között. Friss anyaként pedig hálát adok a létezésetekért, mert úgy kapok instant segítséget a sokrétű fejlesztéshez és neveléshez, hogy még felkelés előtt, amíg ázik a zabkása, csak nyomtatok egyet, és már kész is az aznapi móka. A kislányom első szavai között volt, hogy "nyom-nyom" (festés, tenyérnyomat) ... azt hiszem, ez sok dolgot elárul. Sok tehertől mentesítetek, köszönöm!
Krisztina5 hónapja klubtag
Tovább olvasom
Egy fantasztikus lehetőség ez a klub, hogy mind a szülők, mind a gyerekek bátran ugorjanak bele az alkotás világába, rengeteg hasznos tartalom és tanács, évszaknak megfelelő kreatív anyag, ami hatalmas segítség volt nekem szülőnek, aki nehézkesen indult el a picikkel a közös alkotás útján. Csoda amit Zsófi és Szabi megalkotott, köszönöm és gratulálok hozzá!
Barbara
Barbara- 9 hónapja klubtag
Tovább olvasom
9 hónapja tartozunk a MaszatKlubhoz, és azóta is imádunk minden tartamot. A legsegitőkészebb kis "családba" csöppentünk. Amióta tagok vagyunk én estem át a legnagyobb fejlődésen, mert mostmár tudom mik azok a dolgok, amiket igenis bátran adhatok a kezükben! Kreativitásban mostmár a határ a csillagos ég, és ez a lányaimon is meglátszik. Bátrabban fogják a megfelelő eszközöket, és élvezik az alkotásokat! És ha segítséget kérünk, véleményem szerint a legnagyobb odaadással segítenek. Ez számunkra megfizethetetlen marad amit Zsófi és Szabi tesz értünk és gyerekekért. ❤️
Emese- 2 évig volt klubtag
Tovább olvasom
A kislányom 1 éves volt mikor ajándékba kaptuk a Maszatklubbos előfizetést és 1 hónap próba után egyértelmű volt, hogy maradunk. Rögtön magával ragadott az a profizmus és családias légkör amit Zsófi és Szabi teremtett és az akkor tartó járvány idején nagyon jól esett, és persze ez azóta is változatlan. Kislányom imádta a feladatokat, közös alkotásokat amiben a Maszatklub nekem hatalmas segítség volt, mert szó szerint elém tett mindent, nekem csak választanom kellett, hogy épp mivel töltsük el együtt az időt. 🙂 Hatalmas kedvenc a gyurmalapok és az óriás színezők, de igazából szinte mindent megcsináltunk amit Zsófi és Szabi megosztott velünk. 🙂 A honlapon és a csoportban is mindig találtam az adott ünnepekhez is kis alkotni valót, akár ajándéknak valót nagyszülőknek. Ami még szintén hatalmas segítség és hálás vagyok azok az alkotós anyagok megismertetése. 🙂 A gyerek barát (és szülő barát is) festékeket, ceruzákat szerintem nem ismertem volna meg, ha ők nem fordítanak erre időt és energiát. Minden gyerekes családnak csak ajánlani tudom, mer
Edina3,5 éve klubtag
Tovább olvasom
2020. áprilisában csatlakoztunk a Maszatklubhoz az akkor 16 hónapos kislányommal. A lehető legjobb döntés volt 🙂 A kislányom (Mia) novemberben már 5 éves lesz, a kisfiúnk (Noel) pedig 2,5 éves lesz ekkor. Hamarosan megszületik a 3. gyermekünk is és már várom, hogy a babáknak való alkotásokat, játékokat kipróbálhassam vele 🙂 Mia és Noel imádnak festeni, nagyon szeretnek rajzolni, vágni, ragasztani, gyurmázni és imádják a kreatív játékokat mint például a turkadobozokat 🙂 Az alkotás, kreatív játékok a mindennapjaink részévé váltak, el sem tudnánk képzelni már máshogyan az életünket 🙂 A gyerekek sokszor maguktól kérik, hogy fessünk, alkossunk, kreatívkodjunk valamit 🙂 A klub szakmai videói is nagyon hasznosak, sok területet érintenek. Sok hasznos tanácsot, termékbemutatót kapunk a helyes alapanyagok, eszközök kiválasztásával, alkalmazásával kapcsolatban, amiket akár a Maszatboltból meg is tudunk vásárolni. A közösség is nagyon szuper, egymást segítő és támogató. Zsófi és Szabi szívüket, lelküket kiteszik a klubért, rendkívül segítőkészek, folyamatosan fejlődnek, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik ❤️ Szívből ajánlom a klubot gyermekes családoknak 🙂
Előző
Következő

Mi mindent kapsz

az ONLINE MaszatKlubbal

SZEMÉLYES TANÁCSADÓID LESZÜNK

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk. Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött örömmel válaszolunk. Miről kérdezhetsz? Bármiről, amit a klubban használunk és elakadtál vele. Zsófi a finommotorika fejlesztés – tudod, ez kell majd például az írás tanuláshoz a suliban – szakértője. E témánál nincs kérdés, amire ne tudna válaszolni.

MEGTANULSZ A GYERMEKEDDEL JÁTSZANI/ALKOTNI

Biztosan meglep, de a gyerekekkel való játékot tanulni kell. Nagyon kevés embernek jön magától, azt pedig szinte senki sem tudja, hogy ehhez milyen eszközöket érdemes használnia. Egyáltalán mit „várhat” el 0-6 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett sajátíthatod el

MEGISMERED A LEGJOBB ESZKÖZÖKET

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb kisgyermek korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

TÖBB IDŐD LESZ MÁSRA

Meglepő igaz? Több minőségi időt tölt együtt a család és mégis több időd lesz. Kíváncsi vagy, hogyan? Egyszerű. Az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot egy kérdőívvel rengeteg információt gyűjtöttünk be a korábbi offline klubos anyukáktól. Az egyik leggyakoribb visszajelzés az volt, hogy se idejük, se kedvük nincs sablonokat keresni, szerkeszteni. Ezért a MaszatKlub játék-, kreatív és mondókatársait úgy alakítottuk ki, hogy mindent pár kattintással használatra készen elérj. Ráadásul nem neked kell kitalálni mi hogyan működik, mindent elmagyarázunk, így nektek csak a közös élményre kell koncentrálni.

TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGRE LELSZ

Ez nem csak a gyermeked, ez a te klubod is. Új impulzusokat, nézőpontokat kapsz. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak hozzánk hasonló, szerintünk nagyon jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, ahol végre tényleg otthon érezheted magad. Mi nagyon szeretjük a klubhangulatot! Reméljük hamarosan te is köztünk leszel!

GYERMEKED FEJLŐDÉSE SZEMMEL LÁTHATÓVÁ VÁLIK

A klub elsődleges célja nem a fejlesztés. Viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy a klubban cseperedő gyermekek fejlődése jelentősen gyorsul. A klub ugyanis amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen (beszéd, motorika, logika, kreativitás, beszédkészség).

A klub lelke

és motorja

Ezek vagyunk mi: Zsófi (óvodapedagógus, finommotorika szakértő – a LÉLEK) és Szabi (a klub üzleti részét viszem, pénzügyek, marketing – a MOTOR). Igen. Ez egy családi vállalkozás, amiben benne van szívünk, lelkünk, motorunk. 🙂

2016 nyarán ismertük meg egymást a Facebookon, azóta pedig a kapcsolatunk egyre erősebb és boldogabb. Pláne, hogy 2020 októberében, az esküvőnk után pár hónappal a kislányunk Panni is megérkezett!

Szóval igazából mi is egy vagyunk közületek. Egy kisgyermekes család egy NAGY küldetéssel. 🙂

Mindig is vágytuk arra, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Arra, hogy a munkánkkal közvetlenül járuljunk ahhoz, hogy a világ jobb hely legyen. Meggyőződésünk, hogy ez leginkább azokon a gyermekeken múlik, akiket anyák millió most is szeretetben nevelnek és igyekeznek megadni nekik mindent.♥️

Ezért hoztuk létre 2016-ban a MaszatVilágot, ahol a babáknak, miniovisoknak és ovisoknak tartottunk éveken át minőségi kézműves foglalkozásokat! Nagyon szerettük, de nem tudtunk annyi kisgyermekes családnak segíteni, mint amennyinek szerettünk volna.

Ezért 2019-ben elindítottuk az ONLINE MaszatKlubot. Ezzel szó szerint világraszóló lett a küldetésünk, hiszen sem a város, sem az országhatár nem számít, bárhonnan csatlakozhattok és már csatlakoztak is hozzánk!

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott gyerekkor az alapja a boldog és sikeres felnőttkornak. És abban is, hogy az, amit csinálunk, ehhez valóban és bizonyítottan hozzájárul.

Velünk tartasz?

A MaszatKlub egy előfizetéses klub. Úgy építettük fel, hogy az új csatlakozók is hamar kiismerjék magukat benne. A klubtagoknak mindig legyen választási lehetőségük és biztonságban érezzék magukat annak köszönhetően, hogy bármikor szakmai segítséget kérhetnek.

Ismerd meg ezt a 3 pillért,

amelyre az egész MaszaKlub-módszer épül

I. pillér: MaszatKlub START

Ez tulajdonképpen egy olyan üdvözlő csomag, amivel virtuálisan kézen fogunk és megmutatjuk, hogyan tudod a legjobban beilleszteni a klub nyújtotta lehetőségeket családod életébe és persze saját napi rutinodba. Megmutatjuk, hogy hol találod a tudásanyagokat, amikkel biztos kézzel választhatsz az élmény- és ötlettárakból.

Ezt azért tartottuk fontosnak, hogy időt spóroljunk neked és akár már a klubtagság első napján sikerélményekkel gazdagodjatok egy közös alkotás vagy játékötlet megvalósításával

Mit tartalmaz az üdvözlőcsomag:

  • Egy videós útmutatót amiben Zsófi körbevezet a klubban és megmutat mindent a gyakorlatban
  • MaszatStart e-bookot, ami a klubos kisokosod lesz, ha valamivel elakadnál
  • Egy komplett eszköz- és alapanyag ajánlót 0-6 év közötti korosztálynak
  • Rövid videókat minden tudnivalóval arról, milyen képességei vannak a gyerekeknek, milyen játékra, alkotásokra alkalmasak a különböző korosztályok
  • Egy részletes tudásanyagot a rajzfejlődésről, hogy átlásd, milyen sok mindent árul el gyermeked fejlődéséről az, hogyan és mit rajzol
  • Letölthető és nyomtatható alkotós mérföldkő kártyákat, melyekkel megörökítheted a megismételhetetlent

II. pillér: Sokszínű, kifogyhatatlan, kreatív élmény- és ötlettár letölthető alkotólapokkal, kártyákkal és a megvalósításukhoz szükséges háttértudással

Több mint 500 ötlet és tipp (játék, kreatív alkotó tevékenység videóval, leírással, sokszor letölthető kártyákkal, sablonokkal) vár, melyekből a korosztályi ajánlás és téma alapján könnyedén tudsz majd választani

 • Az ötlettár folyamatosan bővül az évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódó új játék-, alkotótippekkel, melyekhez mindig kapsz útmutatót, hogyan valósíthatóak meg.
 • Letölthető és nyomtatható gyerekbarát dizájnnal készült sablonok és kártyák. Ezekkel gyermekednek mindig pont olyan „feladatot” adhatsz, ami a korához és a képességeihez passzol.
 • A pontos korosztályi választás nagyon fontos, hiszen kell a kihívás, hogy felkeltse az érdeklődését, örömmel belevágjon, de az az ideális kihívás, amivel meg is tud küzdeni. Így pozitív élményekkel gazdagodik és önbizalmat szerez.
 • Letölthető és kinyomtatható korosztályokra bontott mondókatárak (klubtagok egyik kedvence)
 • Rengeteg könnyen érthető tudásanyag anyáknak a gyerekek fejlődésének követéséhez
 • Tematikus könyvajánlók (karácsony, mikulás, húsvét, erdő, közlekedés, stb…)
 • Filléres házi receptek (festék, gyurma, ragasztó, stb…)
 • Vásárlási kedvezmények (8-15%) kipróbált és megbízható partnereinknél (pl.: Naturanyu, Anyaparadicsom, Symbio, Séllei Lilla, MaszatBolt, stb…)
 • Az ország egyik legtámogatóbb anyaközössége

III. pillér: Finommotorika tanácsadó 1 kattintásnyira a hét bármely napján

Zsófi végzett óvodapedagógus és finommotorika szakértő, ez adja az elméleti hátországot, amit megerősít a gyakorlati.

Mielőtt megnyitottuk volna az online MaszatKlubot közel ezer baba-mama, MINIovis és OVIS kézműves foglalkozást tartottunk. Ezért bátran mondhatjuk, hogy élő és nagyon gazdag tapasztalatunk van a mai gyerekek fejlesztésében, korosztálynak ideális foglalkoztatásában.

 • Zárt csoportunkban bármikor, bármennyit kérdezhetsz gyerekneveléssel, fejlesztéssel, közös tevékenységekkel kapcsolatban. Néhány órán belül válaszolunk.
 • Nem vagyunk eredményorientáltak, de a klubban lévők gyermekeinek fejlődése magáért beszél, imádjuk, ahogy szárnyakat kapnak
 • A klubtagságod ideje alatt kedvezménnyel rendelhetsz tőlünk biztonságos és gyermeked korához igazodó eszközöket és alapanyagokat
 • Nekünk a klub az életünk, azért dolgozunk nap mint nap, hogy támogassunk téged a kiegyensúlyozott gyerekkor megteremtésében, mégpedig úgy, hogy te is élvezed ennek minden pillanatát.

A 3 pillér egymást erősíti, a módszer ma is több 100 kisgyermekes család otthonában működik a gyakorlatban.

Nézz be

hozzánk

Már csak választanod kell egy előfizetést:

HAVI
MEGÚJULÓ ELŐFIZETÉS

13890Ft
9890 Ft HAVONTA
 • A KÖVETKEZŐ NYITÁSNÁL EZ A MINDENT BELE CSOMAG MÁR A FEKETE SZÍNNEL JELÖLT HAVIDÍJJAL LESZ ELÉRHETŐ!
 • hozzáférés a MaszatKlub START-hoz
 • hozzáférés a MaszatKlub hatalmas TUDÁSTÁRHOZ
 • hozzáférés a zenebölcsihez, mondókatárakhoz
 • hozzáférés több 100 tematikus alkotáshoz
 • hozzáférés több 100 tematikus játékhoz
 • hozzáférés a filléres házi receptekhez (gyurma, festék, ragasztó, stb...)
 • hozzáférés a privát előfizetői közösséghez
 • kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 7%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 25% kedvezmény az összes MaszatKlub nyomdában készült termékeinkből
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF
 • Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA a 2. hónapban!
NAPONTA: 2 pelus

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS

69450Ft
49450 Ft FÉLÉVENTE
 • A KÖVETKEZŐ NYITÁSNÁL EZ A MINDENT BELE CSOMAG MÁR A FEKETE SZÍNNEL JELÖLT FÉLÉVES DÍJJAL LESZ ELÉRHETŐ!
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért a MaszatKlub START-hoz
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért a MaszatKlub hatalmas TUDÁSTÁRHOZ
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért a zenebölcsihez, mondókatárakhoz
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért több 100 tematikus alkotáshoz
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért több 100 tematikus játékhoz
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért hozzáférés a filléres házi receptekhez (gyurma, festék, ragasztó, stb...)
 • 6 havi hozzáférés 5 áráért a privát előfizetői közösséghez
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 7%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 25% kedvezmény az összes MaszatKlub nyomdában készült termékeinkből
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA a 2. hónapban!
NAPONTA: 1.5 pelus

ÉVES
ELŐFIZETÉS

138900Ft
98900 Ft ÉVENTE
 • A KÖVETKEZŐ NYITÁSNÁL EZ A MINDENT BELE CSOMAG MÁR A FEKETE SZÍNNEL JELÖLT ÉVES DÍJJAL LESZ ELÉRHETŐ!
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért a MaszatKlub START-hoz
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért a MaszatKlub HATALMAS TUDÁSTÁRHOZ
 • 12 havi hozzáférés 10 áráértés a zenebölcsihez, mondókatárakhoz
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért több 100 tematikus alkotáshoz
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért több 100 tematikus játékhoz
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért a filléres házi receptekhez (gyurma, festék, ragasztó, stb...)
 • 12 havi hozzáférés 10 áráért a privát előfizetői közösséghez
 • 12 havi kérdezési lehetőség 10 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 12 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 7%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 25% kedvezmény az összes MaszatKlub nyomdában készült termékeinkből
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • Játékkáosz-felszámoló ÉS Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA 72 órán belül!
HOSSZÚTÁVÚ MEGOLDÁS!

Olvasd el, hogy mit mondanak azok,

akik a napokban csatlakoztak!

Sziasztok! 😊 Most csatlakoztunk a klubhoz, mert úgy érzem, néhány hónapon belül már készen állna alkotni a most 16 hós gyermekem. Jelenleg a marokkrétával színezi a bútorokat, szóval jó úton vagyunk. 😂 Az első benyomásom a honlapról az, hogy a munka, amit bele fektettek, fantasztikus! Árad belőle az elhivatottság és a precizitás! ❤️

Mariann

Sziasztok! Mi is most csatlakoztunk közétek Jankával, aki 18 hónapos. Mind a ketten szeretünk alkotni, a szabadba foglalatoskodni. Nekem hatalmas segítség, hogy ennyi mindent megtalálható az oldalon. Nagyon sok időt tudok megspórolni azzal, hogy nem kell a neten keresgélnem. Plusz nem vagyok elveszve az alapanyagok között, bizonytalanságban, hogy mi az ami a korosztályának való. Már most hatalmas segítség pedig még csak a videókat kezdtem el nézegetni. Köszi, hogy vagytok! 😊🙏

Titanilla

Sziasztok! Nálunk már 2 gyerkőc van, a nagyobbik 3 éves, most kezdte az ovit, a kisebbik pedig nemsokára 9 hónapos lesz. Nagyon szeretek kézműveskedni és a kislányomat is bevontam a kreatív alkotásokba, de nem ennyire tudatosan, mint ahogy a klub fel van építve. Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre és a tematikusan, korcsoportnak megfelelően bemutatott alkotási módokra. Rengeteg időt spórol meg és így nem a keresgélésre, ötletelésre megy el a szabadidőm, hanem több marad az előkészítésre és a tényleges megvalósításra. Köszönöm, hogy itt lehetek. Gratulálok az ötlethez és kíváncsian vetem bele magam a tudásanyagok tanulmányozásába. 🙂

Orsolya

A mi kisfiúnk Barni e hónap végén lesz 1 éves. Én kiskoromban rengeteget alkottam anyukámmal és ez az alkotás, dekorozás a mai napig megmaradt. A munkám is nagyon kreatív úgyhogy alig vártam hogy Barnival is alkossak. Viszont azt nem gondoltam hogy ez a pillanat már ilyen korán el is jött. Friss szülőként bátortalan voltam mit lehet vele, mit nem úgyhogy annyira örülök, hogy Rátok találtam. El vagyok ájulva hogy hogy össze van szedve minden egy helyen és hogy mennyi minden! 🙂 Most már egyre bátrabb vagyok/leszek így el is kezdtük az alkotást. A héten festettünk, viaszkrétáztunk, utóbbit aznap ő kérte hogy csináljuk újra! 🙂 Ma este pedig házi gyurma készül! Nagyon szuper a klub, köszönjük!

Dorottya

Már annyi mindent próbáltam.

Ez tényleg biztosan működni fog?

Tudjuk, hogy rengetegen foglalkoznak kisgyerekek és családok támogatásával, fejlesztésével. Millió letölthető lapbook, feladatlap, kreatív tipp és játékötlet áll rendelkezésre az interneten. A pinteresten található ötletcunamiról nem is beszélve. Örülünk ennek, mert ez azt mutatja, nyílnak a családok, egyre többen akarnak tudatosan tenni azért, hogy egy kiegyensúlyozott gyerekorral megalapozzák gyermekük boldog és sikeres életét.

Mit adunk mi nektek?

Mitől vagyunk mi mások, többek?

1. Egy felépített, kipróbált, magyar családok életében működőképes rendszert a napi kreatív, játszó, alkotó, mondókázó, mesélő, daloló tevékenységek beépítéséhez, amit gyermeked 0-6 éves koráig követhetsz, és amit te is élvezni fogsz, mert átlátható, könnyen gyakorlatba ültethető.

2. A napi tevékenységekhez minden szükséges eszközt (sablonok, kártyák, mondókatár, meseajánló, tornatippek) megtalálsz nálunk egy felületen, korosztályi jelölésekkel és lépésről lépésre (videós vagy fotós) útmutatókkal a megvalósításhoz.

3. Ha bármivel elakadsz vagy csak szeretnél tanácsot kérni, zárt csoportunkban megteheted és néhány órán belül megbízható, szakértői választ kapsz.

4. Nem célzottan 1-1 készséget fejlesztünk, hanem segítünk életmóddá tenni számotokra a közös játékot, alkotást. Ez azért jó, mert élményt ad és komplexen, szintre észrevétlenül fejleszti gyermeked ezzel életre szóló előnyökhöz juttatva őt. Arról nem is beszélve, hogy a közösen átélt élmények még szilárdabbá teszik a szülő-gyerek kapcsolatot.

5. Támogató szülő közösséget tartunk fent, ahol nem csak biztonságban, hanem kimondottan otthon, baráti környezetben érzed majd magad

A klubban több száz kisgyermek cseperedik velünk évek óta. Tarts velünk te is!

Klubtagságodhoz ajándékot is kapsz!

Válassz, hogy melyiket kéred!

1. Játék-káoszfelszámoló online tudásanyag

ÉRTÉKE: 10.890 Ft

Amennyiben előfizetsz, és ezt választod, akkor a 2. MaszatKlubos hónapotokban elküldjük neked a Játékkáosz-felszámoló online tudásanyagunkat.

Egy nap hányszor pakolsz el a gyermeked után? Igen, a lányunkkal egy darabig mi is műveltük ezt. Aztán úgy döntöttünk megoldást keresünk. Rengeteg gyereknevelési és fejlődéslélektani anyagot, szakmai cikkeket, könyveket, előadásokat dolgoztunk fel, mire összeállt egy módszer, amit kipróbáltunk és működik. Nem csak nálunk. Már rengeteg klub tagunk is alkalmazza és imádják. 

Egyszerűen gyakorlatba ültethető tippek és trükkök gyűjteménye érkezik hozzád, hogy otthonotok ne csak a gyerekek játszótere, hanem egy élhető, harmonikus környezet legyen, ahol nem lépsz két percenként LEGO kockákra vagy sípoló gumibizgentyűkre. És a váratlan vendégek se hozzanak többé zavarba.

2. Helyem a fészekben online tudásanyag

A házimunka is lehet játék? De még mennyire! Komolyan. És ehhez nem kell beszerezned az összes miniatűr felmosó szettet, elemes kis vasalót és komplett, reggeltől estig zenélő játékkonyhát!

Egyszerűen elég, ha tudod, milyen életszakaszban, milyen feladatokkal bízhatod meg gyermeked, amit ő örömmel csinál és csillogó szemmel mutatja, ha kész.

E tudásanyag gyakorlati tippjei nem csak 0-6 éves kor között lesznek hasznosak. Ugyanis, ha már 1-2 évesen elkezded bevonni gyereked a ház körüli teendőkbe a kamaszkor egy hatalmas konfliktusforrásától mentesíted magad. Nem utolsó sorban a közös házimunkázással egyre több időd szabadul fel és egyre kevesebbszer érzed majd azt a kínzó érzést, hogy nem tudsz eleget a gyermekeddel foglalkozni.

Segítség, ti gyerekmunkára buzdítotok? Nem. 🙂 Segítünk megtalálni az egyensúlyt, amiben mindannyian jól érzitek majd magatokat, ha ház körüli teendőkről van szó. Mikor mi gyerekek voltunk, ezzel nem igazán foglalkoztak. Volt, akit túlterheltek, volt, aki 20 éves kora után fogott a kezébe először seprűt vagy porszívót. Mi megmutatjuk a hasznos és örömteli középutat.

Ha kíváncsi lettél, akkor ez az online tudásanyag neked szól. Válaszd ezt és a 2. MaszatKlubos hónapodban küldjük a hozzáférést.

ÉRTÉKE: 10.890 Ft

Mivel nem csak a gyerekeket, de ajándékot adni is imádunk, ha most csatlakozol, akkor a választott ajándék online tudásanyag [Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben] mellett

még alábbi motivációs játékkártya csomagunkat is megkapod

Ügyesen a WC-n kártyák: Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ezt talán nem is kell jobban magyarázni, miért jó.
 
Ügyesfogmosó kártyák: A fogmosás szokását érdemes a lehető legkorábban beépíteni a gyerekek mindennapjaiba, hogy később fáradt iskolásként se felejtkezzenek meg róla. Kártyáinkkal játékos módon, örömmel tehetitek ezt.

Játékos időjárás kártyák: Az időjárási alapfogalmak ismerete már a bölcsiben, óvodában is hasznos. Amellett, hogy jó móka a természet működésével játszva foglalkozni, ezzel segíted majd gyermeked jobb tájékozódását a világban, sőt az önállósága fejlődését is.

Vadonvadász lapok: Felfedezni fantasztikus élmény. Ezért fogja imádni gyermeked a vadonvadász lapokat, melyek játékos módon vezetik be őt az állatok és növények birodalmába.

 

Ezeknek a letölthető kártyáknak az értéke több mint 10.000 Forint.

Néhány gondolat a klubtagságról,

vagyis az ismétlődő fizetés rendszeréről

Nálunk mindig is ismétlődő fizetéssel lehetett fizetni, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy próbáld meg még egyszer. Ha akkor sem sikerülne, akkor írj az alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 400 anya tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Nincs még egy olyan kedvezményes és kényelmes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak. Ráadásul azt sem kell állandóan észben tartanod, hogy az adott hónapban utaltál-e már nekünk.

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

A féléves és éves előfizetést átutalással is fizetheted. Ebben az esetben írj kérjük Nekünk ide: alkossunk@maszatklub.hu

Van garancia?

Még szép, hogy van!

Nem emelünk garancia: Azt jelenti, hogy amíg klubtag vagy azon az áron ketyegnek a napjaid, amilyen áron beléptél. Tehát, ha mi bármikor emelésre kényszerülünk az új ár rád nem vonatkozik csak az új belépőkre. Te a tagságod teljes ideje – akár 6 éven keresztül – ugyanannyiért lehetsz klubtag. Jó, nem? 🙂

KorosztálygaranciaA 0-6 éves gyermeked számára több 100 játék- kreatív alkotótipp, mondókák, mesék, tornák dalok közül válogathatsz. Olyan egyszerűen nem fordulhat elő, hogy nem találsz valami nektek megfelelő szórakozást. Pláne, hogy évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódóan havonta hozunk friss ötleteket, élményeket nektek!

 

Odafigyelés garancia: Mi nem az a klub vagyunk, ahol didaktikusan megmondjuk, hogy neked hogyan kéne működni. Vagy a gyermekednek hogyan kéne. Ehelyett figyelünk, és ha kérdezel akkor nemcsak segítünk, hanem ezt a legempatikusabb módon tesszük.  

Nem kell más garancia:Ha csatlakozol hozzánk, tőlünk mindent egy helyen megkapsz, amire a gyermekeddel való minőségi idő eltöltéséhez (játék, alkotás, torna, mondóka, éneklés) szükséged lesz 0-6 éves kor között. Sőt kiemelten segítünk a finommotorika ideális ütemű fejlesztésében is, mely az iskolában meghozza majd gyümölcsét.

Maradtak még

kérdéseid? 🙂

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Erről külön webinárt tartottunk, mert annyira fontos dolog. Megszámolni nem tudjuk, hogy hány anya hiszi magáról, hogy nem kreatív. De nem akarjuk felülbírálni a meglátásodat magadról. Ha nem vagy kreatív, akkor a klubban a legjobb helyen vagy, mert mindent tálcán kínálunk fel neked. Csak kövesd az útmutatóinkat, és a gyermeked el lesz ájulva. (És te is magadtól) 🙂

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

Attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az „értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

 • Ha van heti legalább 30 perced arra, hogy olvass, videókat nézz, hogy elsajátítsd az alapokat – ez az elején több is lehet, tőled függ, hogy milyen tempóban szeretnél haladni.️
 • Majd van heti 20 perced arra, hogy kinyomtasd a sablonokat vagy egyéb előkészületeket elvégezz és játékba hívd gyermeked.

 • Végül van heti legalább 1x 20 perced arra, hogy közösen játszatok, olvassatok.

Szóval összességében elmondható, hogy ahhoz, hogy kihasználjátok a Klubot heti 70 perc szükséges, amit lazán eltöltötök a játszótéren is egy-egy alkalommal, egy héten több alkalommal is.

Ezért ha a homokozás, hintázás, séták mellett (amelyek szintén nagyon fontosak), feldobnád a napjaitokat közös alkotással, játékkal, akkor a legjobb helyen vagy!

Az otthoni közös alkotás, játék egész más fejleszt, mint például egy játszótér. Ezért a jó idő megérkezésekor gyermekednek ugyanúgy szüksége van ezekre a harmonikus fejlődéséhez.

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk.

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

Az ONLINE MaszatKlubba 10-12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Ennek két oka van.

 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik. hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

Úgy építettük fel a klubot, és a tartalmakat, hogy sokszor az otthon található teljesen általános alapanyagok és eszközök is elegendők legyenek.

Sőt van egy házirecept menüpontunk is, ahol filléres gyurmát, festéket, ragasztót, stb… is mutatunk Neked!

Mert mi is pontosan tudjuk, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak.

A havi előfizetéssel járó tagság 1 hónapra szól, majd a bankkártyádat a rendszer havonta megterheli a havi előfizetés díjával.

A fél és egy éves előfizetésnél 6, illetve 12 hónapig mindent elérsz, és a következő terhelés előtt levelet küldünk, hogy tudj róla.  

Nálunk mindenki azzal a havidíjjal klubtag addig, amíg le nem mondja, amíg előfizető nálunk. Vannak akik több mint 3 éve velünk vannak, ők a mai napig az induló árat fizetik. 🙂

Ha lemondod az előfizetésedet, akkor az azt jelenti, hogy a következő fordulónapig érvényes. Legyen az havi, féléves vagy éves.   A rendszer ilyenkor már nem terheli meg a kártyádat.

Egy példa:

Március 8-án előfizetsz havival, és decemberben már nem akarsz klubtag lenni. Akkor, ha december 8 előtt lemondod az előfizetésedet, akkor az nem fog megújulni december 8-án, és addig elérsz mindent a klubban.

Utána pedig zárja a rendszer a tagságodat. Ennyi. 🙂

Ha pedig vissza szeretnél csatlakozni, erre bármikor lehetőséged van, amikor nyitva van a klub, de persze már az akkori éppen aktuális feltételek mellett. 

Úgy csináltuk meg a klubot, hogy az online felületünkön mindent elérsz.  Viszont kérdezni a klubtagok a csoportban tudnak, és az összes nyereményjáték, alkotós pályázat, kihívás és a közösségi élet is ott zajlik.  

Neked kell eldöntened, hogy ebben részt szeretnél venni vagy sem. Ha igen, akkor pár perc alatt tudsz csinálni egy profilt 1 szem képpel, és máris eléred a csoportunkat. 🙂

Nem.  Nagyon örülünk, ha támogatnak téged a családtagok abban, hogy közösen játssz, alkoss a gyermekeddel, de egy előfizetéssel csak te  jelentkezhetsz a FB előfizetői csoportba, és csak te férhetsz hozzá az online felülethez.

Kattints a gombra, és a megnyíló oldalon tudsz majd előfizetni!

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.