KERESED

OTTHONRA a legteljesebb megoldást gyermeked lekötésére, fejlődésének biztosítására?

Az időnyerő, kreatív, élményekkel teli, fejlődést támogató és közben otthonos mindennapok számodra is elérhető közelségbe kerültek!

Köszöntünk az ország első és legcsaládiasabb anya-gyermek alkotós- és élményuniverzumában, ahol minden segítséget megadunk Neked ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból kreatív anyaként.

És a legjobb az egészben, hogy mi nem gyártunk definícókat arra, hogy mitől vagy Te a legjobb, hanem ezt Te fogod érezni, ahogy telnek a Klubban a hetek és a hónapok. ❤️

nap
óra
perc
másodperc

Érezted már úgy az 1-7 (vagy 1 év alatti) éves gyermekeddel otthon…

 

❓hogy nem tudod, hogy mivel és hogyan kösd le?
❓hogy nem tudod pontosan, hogy az ő korához milyen tevékenységek, eszközök passzolnak?

❓ hogy nem tudtál neki magabiztosan segíteni?
❓Esetleg kutattál már a neten naphosszat a megoldás után, de a végén csak még nagyobb lett benned a kérdőjel?

Pontosan ismerjük ezt az érzést. Anyukák százai jöttek oda hozzánk az elmúlt 6,5 évben, hogy az amit a neten, Pinteresten, google-ban találtak, nem működik. Nem elég az útmutatás, egyszerűen elvesznek az egészben, és hamar átfordul az egész egy mély kudarcérzésbe. 

Azért hoztuk létre 2019-ben a klubot, hogy a kudarcélmény helyére a bizonyosság, az élmény és az öröm lépjen. Az összes tapasztalatunkat beletettük a klubba, és a végeredmény? Egy 3 pilléren alapuló alkotós- és élményklub.

ELSŐ PILLÉR

STABIL ALAPOK -MaszatKlub START

Egy teljesen egyedülálló támogatórendszert hoztunk létre. Olyat, amilyennel szerintünk még nem találkoztál.

Azért, mert nagyon sokszor a kezdet és a kezdeti támogatás határozza meg azt, hogy később egyrészt mennyire érzitek jól magatokat a Klubban, másrészt mennyire szívesen töltötök időt kreatív tevékenységekkel.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

A segítségével nagyon gyorsan tudni fogod, hogy miként tudod a klubot a legjobban kihasználni. Rengeteg praktikus dologról van szó benne. Közel 25 perces lett a videó, ezért ha belépéskor ezt megnézed, szinte azonnal gyorsan és gördülékenyen fogsz bekerülni a maszatklubos vérkeringésbe. 

Ez a néhány oldalas útmutató segíteni fog neked abban, hogy nagyon hamar ráérezz, hogy mit hol találsz. A célunk ezzel a kiadvánnyal az, hogy hamar otthonosan mozogj a klubban, és mindig legyen egy sorvezetőd, amihez bármikor visszatérhetsz, ha elakadnál. 

Ha ezt az ajánlót elolvasod, nem lesz benned több kérdőjel. Sőt, egy komplett megoldókulcs huppan a kezedbe, amelyet bármikor segítségül hívhatsz akár a boltban a polc előtt állva is. Ilyen minőségű, részletes, korosztályra lebontott eszköz- és alapanyagajánlót soha senki nem csinált. 

Minden szülőnek vannak kimondott vagy kimondatlan elvárásai a gyermekével kapcsolatban. Ehhez még a környezetünkből érkező visszajelzések, “jó tanácsok”, szakkönyvekben olvasott információk is hozzátesznek. A végén ezért érezheted úgy, hogy nem jól csinálod a szülőségedet, vagy épp a gyermeked működik rosszul. Emiatt készítettük ezt a videósorozatot, hogy segítsük a tisztánlátásodat, és eloszlassuk azokat az irreális elvárásokat, amelyek csak nyomasztó teherként ülnek a válladon.

Öt, egyenként 30-40 perces videót vettünk fel arról, hogy te mint szülő mit várhatsz el az…

– 1 évesnél kisebb

– 1-2 éves

– 3-4 éves

– 5-6 éves gyermekedtől!

A klubtagok kérésére került be a rajzfejlődés a START-csomagba. Egy közel 40 perces videóban beszélünk róla, és egy tudásanyagot is letölthetsz.

A rajzolás a gyermek számára az önkifejezés egyik lehetséges eszköze. Mivel az életük kezdetén a gyermekek még kismértékben rendelkeznek megfelelő verbális képességekkel, így érzelmeiket elsősorban cselekvések során fejezik ki. Ilyen cselekvés például az utánzáson alapuló játék, amely során, dramatikus formában, nagyon sok dolog felszínre jöhet a gyermek lelkéből.

Nyomtatható ALKOTÁS mérföldkő kártyák, hogy az első, fontos pillanatok örökre megmaradjanak számotokra

Amikor először csinál valami új dolgot a gyermeked (pl.: gyurmázik), akkor biztosan szeretnéd, hogy ez az emlék örökre megmaradjon Nektek. És ha erről még egy kép is készül, akkor évek múltán is jó visszanézni, és örömmel tölti el az embert.

MÁSODIK PILLÉR

TARTALOM: Sokszínű, kifogyhatatlan, kreatív élmény- és ötlettár…sőt még annál is sokkal több

Több mint 400 tartalom vár.  Nem azért, hogy mindent megcsináljatok, hanem hogy mindig legyen választási lehetőségeket. És rendszeresen új, izgalmas tartalmak érkeznek.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

Az összesnél találsz korosztálymegjelölést, leírást, sokszor videót is. Sőt, rengeteg olyan egyedülállóan kedves és egyedi sablont/kártyát is letölthetsz, amelyért rajongani fog a gyermeked. Mindezt évszakok szerint kategóriákba rendezve.

Miket készíthettek? Szinte bármit! Libát, nyuszit, mezőt, családi képet, traktort, virágot, mikulást, vulkánt, rókát, medvét, fagyit, és még annyi mindent. Gyurmázhattok, téphettek, ragaszthattok, vághattok. Mindezt tematikus hetekbe csomagolva.

Letölthető mondókatárak várnak Rátok, sokszor éneklést segítő videóval. Zenebölcsi, ahol egy igazi zeneművész szólaltatja meg a hangszereket, dalokat, és néhány papírszínház is.

Hasznos és hiánypótló szakmai anyagok, amelyek 3 területen is támogatnak Téged!

♥️ Az otthoni alkotásban/játékban időtöltésben
♥️ Kisgyermekes mindennapokban
♥️ Téged mint anyát

Korosztályra bontott tematikus könyvajánlók.  A klubtagok imádják. Kigyűjtik a jó címeket, és megvásárolják őket valahol. Folyamatosan bővítjük, frissítjük, és újakat is készítünk.

Ki mondta, hogy csak a drága gyurma, festék jó? Persze kényelmes megoldás, de van olcsó alternatíva is. Méghozzá filléres, és semmivel se rosszabb alternatívák. Ezeket kísérleteztük ki Neked és szedtük csokorba.

Számos ismert magyar vállalkozásnál vásárolhatsz 10-20% kedvezménnyel. Az Anyaparadicsom, Symbyo, FunKidz és Séllei Lilla is a partnereink között van.

A klub lelke a közösségünk. Minden túlzás nélkül az egyik legcsaládiasabb, legsegítőkészebb, elfogadóbb és támogató online közösség az országban. Hozzád hasonló jó fej anyák biztosítják a minden pozitív hangulatot.

HARMADIK PILLÉR

SZAKMAI TÁMOGATÁS: jelen vagyunk, nagy a tapasztalatunk, mindig segítünk

Közel ezer baba-mama, MINIovis és OVIS kézműves foglalkozást tartottunk, mielőtt megnyitottuk volna a klubot.

Ezért bátran mondhatjuk, hogy nem sok szakembernek van akkora tapasztalata a 0-7 éves korosztályban, mint nekünk. És ez látszik is abban a minőségben, támogatásban, amit a klubtagoknak folyamatosan nyújtunk.

Kérdezz tőlünk bármikor, bármennyit

A privát előfizetői csoportunkban bármikor kérdezhetsz tőlünk, nem vagy magadra hagyva. A tagjainkkal napi szinten kapcsolatban vagyunk. Mindig részletes, nem félvállról vett válaszokra számíthatsz tőlünk.

Nem vagyunk eredményorintáltak, de…

Emiatt természetesen az eredmények sem maradnak el. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, és bár a klub célja egyáltalán nem a fejlesztés, a szakmai támogatás melletti klubhasználat egyenes következménye, hogy sokszor szinte berobban a gyermekek fejlődése. (pl.: kommunikáció, beszédkészség, szem-kéz koordináció, stb…)

Nálunk egyáltalán nem annyiról szól a történetetek, hogy 1600-ikként előfizetsz, és egy leszel a sok közül.

Ha valamit a legtöbbször olvashatunk a minket értékelő klubtagok véleményében, az a személyes törődés, odafigyelés és támogatás amit nap mint nap tapasztalnak a részünkről.

Mi ezt imádjuk csinálni

Ez a lelkesedés nem véletlen. Küldetésünknek tekintjük, hogy azokban az években, amikor egy kis élet alapjai kerülnek a helyükre, akkor azok a kockák a legjobban illeszkedjenek egymáshoz. Mert nincs még egy olyan időszak, amikor ennyi első és meghatározó élmény éri a gyermekedet. És ha azt szeretnénk és szeretnéd Te is, hogy ez a világ jobb hely legyen a mostaninál, akkor ez csak lelkileg egészséges, környezetükre  és a környezetre igényes és figyelmes gyermekekből felnővő nőkkel és férfiakkal lehetséges. 

A 3 pillér egymást erősíti, hiszen megérkezel a klubba, és megkapsz minden létező támogatást, segítséget a minél gördülékenyebb és gyorsabb belerázódáshoz.

Ezt támogatja meg sok-sok tartalom és lehetőség, hogy mindig találjatok olyat a klub felületén, amelyhez épp kedvetek van. Ha pedig elakadnátok, bátran kérdezhettek.

És mit sem érne ez, ha közben ezt az egészet nem ölelné át egy fantasztikus közösség!

Szeretnél...

♥️  egy bármelyik évszakban kihasználható, kézzelfogható és mégis teljeskörű megoldást az 0-7 éves gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, úgy, hogy Te is jól érzed magad?

♥️ egy olyan kreatív ötlettáradat amely tele van otthoni játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

♥️ a gyermeked előszámú támogatójává válni, hogy hamar felfedezhesse az alkotásban, kreatív tevékenységben rejlő örömöt?

♥️  otthon egy számotokra komfortos, kialakult keretet az otthoni közös időnek, élményeknek? 

♥️ mindent megtudni arról, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

♥️ anyaként is otthonosabban mozogni ezeken a területeken, és a megfelelő játékot/alkotást kiválasztani gyermeked számára?

Ha igen, akkor biztosan ezt is szeretnéd...

♥️ Tematikus könyvajánlónk segítségével könnyedén könyveket választani a gyermekednek.

♥️ Részt venni nyereményjátékokban, izgalmas, kreatív és játékos pályázatokban.  

♥️ Kisgyermekes családoknak szolgáltató partnereinktől olcsóbban vásárolni.

♥️ Olyan családias klub tagja lenni, ahol  Te nem 1 vagy a sok közül? Ahol bátran kérdezhetsz, mert a kérdésed nem veszik el több ezer között, hanem megválaszolásra talál.

♥️ Olyan aktív közösség tagja lenni, amelyben kizárólag hozzád hasonló jó fej tagok vannak, akik támogatják egymást, őszintén örülnek egymás sikerélményeinek?

MINDEZ NAPONTA A TIED/TIETEK LEHET

1 francia bagett árán

Dönts a kisgyermekes családok OTTHONI kreatív –és anya- és gyermekuniverzum mellett, és emeld új szintre az otthoni közös időt gyermekeddel! Mi ehhez minden segítséget megadunk neked! Mert ebben nagyon OTTHON vagyunk! 

MOST AJÁNDÉKOT IS KAPSZ TŐLÜNK!

Amennyiben benne leszel az első 35 csatlakozóban, akkor választhatsz a MaszatKlub ŐSZI mondókagyűjtemény és a MaszatKlub őszi kirándulókártyák között, amelyer a 2. MaszatKlubos hónapotokban küldünk el Nektek ajándékba. A választásodat a lap alján a megrendelőlapon tudod nekünk majd jelezni. 

A MaszatKlub ŐSZI mondókatárat a klubtagok imádják, mert mi terveztük és nagyon cuki. Ráadásul  strapabíró, sőt mérsékelten nyál és vízálló is! Nem egy olyan képet kaptunk már, ahol egy csöppség szaladgál a kezében vele. 🙂

A MaszatKlub őszi kirándulókártyák egy olyan kártyás csomagunk, amely a nagyközönség számára még nem elérhető. Szóval ha őt választod, akkor mindenki előtt fogod a kezedben tartani. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettünk az élethűségre, ezért gyermekeddel az őszi kirándulások során könnyen be tudjátok majd azonosítani a természetben található „hasonmással”. 🙂 

ISMERJ MEG

minket

Mi vagyunk Zsófi (óvodapedagógus finommotorika szakértő) és Szabi (szövegíró, marketing). 2016 nyarán ismertük meg egymást amiből mára egy több mint 6 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként 2020 októberében az esküvőnk után pár hónappal Panni a kislányunk is megérkezett! Szóval igazából mi is egy vagyunk a kisgyermekes családok közül. 🙂

Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Ezért hoztuk létre 2016-ban a MaszatVilágot, ahol a babáknak, miniovisoknak és ovisoknak tartottunk éveken át minőségi kézműves foglalkozásokat! Nagyon szerettük, de nem tudtunk annyi kisgyermekes családnak segíteni, mint amennyinek szerettünk volna.  Ezért 2019-ben elindítottuk az ONLINE MaszatKlubot, ahol ugyanazt csináljuk immáron 3. éve, csak online.

 A klubban szinte családtagként tekintünk a tagokra. És büszkén, örömmel mondhatjuk, hogy elképesztően jó csapat jött össze, ahonnan már csak Ti hiányoztok!

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Inkább a videót kedveled? Akkor elmondjuk kevesebb mint 4 percben, hogy mit csinálunk mi a klubban! 🙂

A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.

Ismerd meg Bori véleményét az ONLINE MaszatKlubról

0
nyári tartalom
0
őszi tartalom
0
téli tartalom
0
tavaszi tartalom
0
tudásanyag

KUKKANTS BE

a klubba!

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

🔘 Egy picit megfogják a kezét, és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

🔘 Ne keljen keresgélnie a milliónyi alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

🔘 Egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

🔘 Egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

🔘 Ne random eszközökkel alkosson a gyermeke, hanem valóban bababarát eszközök kerüljenek a kezébe.

🔘 A szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

🔘 A gyermeknevelés egyáltalán nem egyértelmű, társadalmilag ezer irányból elvárásokkal terhelt útján megnyugvást, biztos pontokat találjon. Ahol nem megítélik őt, hanem támogatják.

Ha most csatlakozol, ezek a BÓNUSZOK várnak

10.500 Ft értékben

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

„Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad.”

MEGÉR NEKEM EZ

naponta egy 110 grammos bagettet?!

A szolgáltatások árai rengeteget emelkedtek. Nem ismerünk olyan szolgáltatót, aki ne emelt volna. Mi közel 2 éve egy forintot se emeltünk a havidíjon, sőt nagyon kedvezményes féléves, éves lehetőséget is biztosítunk.

Mert senkitől nem akarjuk elvenni az esélyt, hogy anyagi okok miatt ne tudjon csatlakozni hozzánk.❤️ Ezért inkább ügyesebben igyekszünk megszólítani titeket, és kicsit többen lenni.

Úgy gondoljuk, hogy a gyermek jólétére, fejlődésére havi alig 8 ezer forintot a legtöbben el tudnak és el is különítenek. Ráadásul nálunk ennyiért komplex megoldást kapsz, nem kell még 2-3 helyen "ott lenned". Tőlünk mindent megkaptok.

Viszont lassan nálunk is elkerülhetetlen lesz az emelés, nem mehetünk örökre szemben az árral. :/ De ha most csatlakozol, ez Téged nem fog érinteni. 🙂

Nem a mi napi egy 110 grammos francia bagettbe kerülő értékteremtő szolgáltatásunk fogja összekuszálni a családi költségvetést.🤩 
 
Pár hete elmentünk az állatkertbe, és úgy, hogy összesen 1 állateledelt vettünk az etetéshez , úgy fizettünk 9500 forintot. Egy 2 órás élményért.👀 Mi egy hónapnyi, 734 órányi élményt adunk a klubtagjainknak immáron közel 2 éve változatlanul 7890 forintért.😍
 
Kiszámoltuk, és ez azt jelenti, hogy átlagosan nagyjából 15 forintért kaphatsz egy tetszőleges tartalmat. Egy tartalmat, amely örömöt, sikerélményt, közös élményt és fejlődést, játszva tanulást jelent a gyermekednek. Neked pedig könnyebbséget, magabiztosságot, kulcsot az együtt töltött minőségi időhöz.🥰
 
Egyszóval, tudjuk, hogy valószínűleg nehezebben alakulnak a hónapjaitok, mint korábban, de közben abban is biztosak vagyunk, hogy a klubra minden helyzetben érdemes áldoznod.👌 
 

Mert ez lesz életed egyik leghasznosabban elköltött havi 7890 forintja.

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 1-7 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 1-7 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. J Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂  Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

 

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 1-7 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. J

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. 

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

A KLUBTAGJAINK ÁTLAGOSAN 10-12 HÓNAPIG TARTANAK VELÜNK!

Már csak választanod kell:

HAVI
ELŐFIZETÉS

9250Ft
7890 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS

47340Ft
39450 Ft FÉLÉVENTE
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK

ÉVES
ELŐFIZETÉS

94680Ft
78900 Ft ÉVENTE
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 12 havi kérdezési lehetőség 10 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 12 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • MIND A KÉT AJÁNDÉK

KÉNYELMES

és biztonságos fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy írj nekünk: alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 170 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Nincs még egy olyan kedvezményes és kényelmes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak. Ráadásul azt sem kell állandóan észben tartanod, hogy az adott hónapban utaltál-e már nekünk.

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

És ők attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az „értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk.

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Az ONLINE MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Ennek két oka van.
 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2022-ben egy ideig biztosan nem nyitunk ki újra.

A vírushelyzet miatt most ez szünetel, de igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Kattints az „Előfizetek” gombra, és fizesd ki kártyával.

3. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

4. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.