Az otthoni közös alkotás és játék az érzelmileg kiegyensúlyozott gyermekkor és a fejlődés alapja

Előfizetéses klubunkban megmutatjuk Neked, hogy ezt hogyan csináld úgy, hogy a lehető legjobban teljen az első 2000 közös napotok!

Segítünk, hogy gyorsan megtaláld, és így időnyerő módon illeszthesd be otthon a közös időt, alkotást, kreatív tevékenységeket és játékot a 0-6 éves gyermekeddel anélkül, hogy túlvállalnád magadat.

Megmutatjuk, hogyan vágj bele akár 1 éves kor alatti gyermekeddel az alkotásba, közös kreatív tevékenységekbe.

Empatikus szakértőként állunk végig mögöttetek, és bármikor kérdezhetsz tőlünk.

Egy olyan módszer mentén haladhattok a saját tempótokban, amely több 100 családnál már bizonyított.

Kevesebb mint 4 percben elmondjuk,

hogy mit csinálunk mi a klubban

Hadd tegyünk fel

néhány kérdést

Vágysz arra, hogy többet játssz vagy alkoss a gyermekeddel, de nem tudod, hogy hogyan és mikor fogj neki?

Nem igazán tudod, hogy milyen eszközöket és alapanyagokat adj a kezébe?

Már sok alapanyagot, eszközt megvettél, de nem használtátok őket?

Sok-sok feladatlapot, játékcsomagot, lapbookot letöltöttél, megvettél már, de kb meg se nyitottad őket?

Lehúztál már egy csomó pint a Pinterestről, de egyet sem valósítottatok meg belőle?

Próbálkoztál a közös játékkal, alkotással, de úgy érzed, hogy csalódás lett sokszor a vége?

Jó lenne, ha a letölthető játékok tömkelege helyett nem lennél egyedül hagyva, és végig azt éreznéd, hogy támogatva vagytok?

Az elmúlt 7 évben anyukák százai jöttek oda hozzánk, hogy az amit az Instán, Pinteresten, Google-ben, úgy összességben a neten találtak, vásároltak, nem működik. Letöltöttek sok-sok ingyenes és fizetős, játékokat tartalmazó különböző játékcsomagokat, de mivel egy PDF-en kívül semmilyen támogatást nem kaptak, így nem volt sikerélményük. Ezért egyszerűen elvesztek az egészben.

Miért lehet ez?

Mert nem kaptak hozzá megfelelő támogatást és kereteket

A neten lévő tartalmak kisgyermekkel 99%-ban nem működnek további támogatás nélkül

Egyszerűen a legtöbben nem tesznek energiát abba, hogy azt az adott játékot/alkotást Ti valóban meg tudjátok valósítani. Mert az melós, nem lehet megoldani egy letölthető PDF fájllal.

Nálunk ez egész másképp van

A kisgyermekes szülőknek szóló, élményalapú és készségfejlesztő MaszatKlubban a klubtagok minden irányból meg vannak támogatva. Videókkal, leírásokkal, privát csoportban nyújtott szakmai segítséggel. Mi ezt imádjuk, és szerintünk ezt csak így lehet és szabad csinálni. Megkapsz minden eszközt és tudást, ahhoz hogy ne csak letölts valamit, hanem tényleg közös élmények forrása legyen az otthoni közös alkotás, játék, miközben a szemed láttára fejlődik a gyermeked.

Mindig tudni fogod, hogy milyen eszközt, alapanyagot adj a gyermeked kezébe! Megmutatjuk a helyes eszközöket és alapanyagokat, mert nagyon nem mindegy, hogy mit adsz az 1-6 éves kor közötti, vagy akár 1 év alatti gyermeked kezébe. A rosszul megválasztott "feladatok", eszközök és alapanyagok egy életre meghatározhatja, hogy miként áll majd az alkotáshoz, kreatív tevékenységekhez. Az eszközöket és alapanyagokat klubtagként kedvezménnyel be is szerezheted őket!

Soha többé nem folyik el az időd keresgéléssel! Több 100, korosztályra és témákra bontott tartalmaink között pillanatok alatt találsz megfelelőt.

A tudástárnak köszönhetően minden egyes videóval magabiztosabb leszel! A benned lévő, közös alkotással, játékkal kapcsolatos kérdésekre, esetleges félelmekre a több területre (Pl.: Otthoni alkotás, eszköz- és alapanyag bemutatók, kisgyermekes mindennapok, stb...) bontott, egy menüpontból könnyen elérhető, közel 70 szakmai videót tartalmazó tudástárunkban találsz válaszokat..

Az elmúlt közel 4 évben egy kérdést sem hagytunk megválaszolatlanul! Bármikor kérdezhetsz a közösségünkben, és mi szakmailag magas szintű, nem odavetett válaszokkal segítünk Téged!

Egy olyan közösséghez kapcsolódhatsz, akiknek ez hasonlóan fontos. Akiknek szintén fontos, hogy a gyermekkel való közös otthoni alkotásnak, játéknak, kreatív tevékenységeknek legyen kerete az életükben!

Ha ezeket a dolgokat az életetek részévé tennéd, akkor a klub a legjobb hely a számotokra.

Mi nem akarunk mindent az anyasággal/gyermekkel kapcsolatosan közepesen lefedni. Erre vannak más szolgáltatások, akár klubok. Mi abban vagyunk nagyon jók, hogy mindent (tudást, eszközt, módszert) odaadunk Neked ahhoz, hogy az otthoni közös időtök tele legyen sikerélménnyel, kudarcok, nehéz érzések helyett, és gyermeked készségei szemmel láthatóan fejlődjenek. Mi mindennap csak erre fókuszálunk.

Ma a gyermeked, már nem biztos, hogy megkapja azt a támogatást

az intézményekben, amire szüksége lenne a fejlődéséhez

Krónikus pedagógushiány van. Ilyen körülmények között az óvodapedagógusok, szakemberek legjobb szándékuk ellenére sem tudnak olyan figyelmet biztosítani a gyermekednek, ami a fejlődésében, kiteljesedésében maximálisan támogatja. Nem az ember a rossz ebben a történetben, hanem rendszerszintűek a problémák. 

De ez annyira nem újkeletű dolog. 1, 5, sőt 10-20 éve is voltak már különórák. Ezeknek az elterjedése már jelezte a problémát. 

Ma viszont már ott tartunk, hogyha a szülők nem veszik a kezükbe a dolgokat, akkor a gyermekük lemaradhat. De talán nem is ez a legjobb kifejezés. Nem hozza ki, mutatja meg magából azt, ami benne van. És ez legalább ennyire szomorú.

A saját MaszatKlub-módszerünkre épülő előfizetéses klubunkban tele vagyunk óriási élmény, és sikertörténetekkel! 

Kedves Zsófi, Szabi és Maszatklub!
Először is köszönöm, hogy itt lehetek, hogy van hol itt lenni! Szuper ez a klub! Rengeteget tanultam tőletek! Sok videót megnéztem már, és azok tetszenek a legjobban, ahol gyerekekkel együtt készül az alkotás, mert akkor döbbentem rá, hogy túl sokat várok, és Zsófitól megtudtam, hogy sokkal türelmesebben kell az alkotáshoz nekilátni. Nem baj ha nem halad ”tervezetten”. A többi klubos képeit is köszönöm! Úgyhogy ma nekiláttam összeszedni a mieinket, és közben jöttem rá, hogy mennyi mindent is csináltunk pár hónap alatt. Bevontuk elsősorban apát, de nagyapát és sógorom is jól szórakozik a gyurmákkal.<br><br>
A gyermekem eleinte nem tűrte a védőruhát, most már ha ráadom tudja mi következik. 🙂 Ha kajás lesz a keze, akkor kiborul, viszont ha festékes lesz, akkor ő maga kezdi el befesteni, aztán jut a hajra, fejre is. 😃 A térképes ábrával egyelőre csak ismerkedünk. Kérem, hogy mutassa meg, az autókat, vonatot, körforgalmat. Sokat fejlődött. Utóbbi időben a színek gyakorlására is ráerősítettünk, ebben is okosodik! <br><br>Ezeket és sok mást is nektek köszönhetünk! Jó hogy vagytok! Ha azt mondaná valaki, hogy neki erre nincs ideje, nem elég kreatív, akkor elmondom, hogy letöltök egy anyagot tőletek, aztán kinyomtatjuk. Levi kisfiam ott áll a nyomtató előtt és nézi, érdekli, hogy mi történik. Aztán elkezdem kivágni vagy levágni a széleit, és jön, mindig segít, kidobja a lehulló szememet. Szóval már az előkészület is egy program.
<br><br>Aztán ott van persze az alkotás maga. Eddig nem vettünk saját asztalt és széket neki, de belátom nagyon hasznos lesz. És ezek a játékok nem kerülnek egy vagyonba, legutóbb is a virágcsokrom zöld csomagolóját használtuk, amit valószínű kidobtam volna, így meg lett belőle pálcikás virágoskert, amivel még a színeket is gyakoroljuk.

Ráadásul ő maga készíti el. És ez nagyszerű! Hosszan sorolhatnám, de nézzétek meg Zsófi videóit, olyan lelkes, vidám és inspiráló! Közben pedig rengeteg szakmai anyagot ad át nekünk szülőknek, amit senki más nem mondd el.

Kinga

- fél éve klubtag

El se hiszem... Bence 14 hónapos, 10 hónapos volt mikor csatlakoztunk a klubhoz. Akkor még azt gondoltam, hűha, ki tudja mikor fogunk majd együtt alkotni, lehet nem is fogja élvezni... Erre tessék, minden nap mondókázni kell vele, a gyurmát kacagva, ölelve hozza, hogy játszunk vele, és ma... Elkészült az első festménye, a katica 😀 imádja a tőletek kapott évszakos böngészőt, naponta többször át kell vele nézni. Nagyon szépen köszönöm a munkátokat, egyszerűen fantasztikusak vagytok 🙏🙏🙏🙏

Viktória

- több mint 2 éve klubtag

A MaszatKlub egy nagyon fontos helyet tölt be kis családunk életében. Kislányom alig volt egy éves, amikor félve csatlakoztam a Csapathoz. Ez volt az életem egyik legjobb döntése, ma már pontosan látom. Minőségi időt töltök a kislányommal, hiszen Zsófi és Szabi jobbnál jobb, kreatívabbnál kreatívabb feladatokkal lát el bennünket. Emellett Zsófi egy igazán gyerekcentrikus, nagy tudású, hiteles szakember, aki rengeteg területen ad igazi, hasznos segítséget, fogódzót a kis életek terelgetéséhez, a gyerkőcök neveléséhez. Rendkívül összetett, értékes munkát végeznek 1110%-os erőbedobással, lelkesedéssel, segíteni akarással. Szívből ajánlom Őket minden olyan családnak, aki valódi értéket akar teremteni, átadni a gyermekének! 😊❤️

Adél

- több mint 1,5 éve klubtag

Zsófi és Szabi beletesznek 100%-ot (sőt, többnyire többet), hihetetlenül felkészültek és segítőkészek.
Hétről hétre nagyon érdekes és változatos játékokkal készülnek, amikhez nem kell semmi bonyolult alapanyag, így könnyen meg tudjuk csinálni otthon a gyerkőcökkel. Ha pedig valami kérdésünk lenne, mindig azonnal, szakszerűen megválaszolják. A Maszatklub nem csak az alkotásról szól, ez egy csodálatos közösség, ahol mindenki talál magának hasznos tartalmat.
Nem bántam meg egy percre sem, hogy csatlakoztam 🙂

Orsolya

- több mint 1 évig volt klubtag, majd visszatért

Kislányom 18 hónapos volt, amikor csatlakoztunk a MaszatKlubba. Ekkor körülbelül fél éves lemaradásban voltunk a beszédfejlődésben, épphogy pár szót mondott. Szerencsémre rátaláltam a MaszatKlubra, Zsófi és Szabi vezetésével és elkezdtünk maszatolni, alkotni, életkornak megfelelő eszközöket, alapanyagokat, játékokat és könyveket beszerezni. Most 26 hónapos és már 3 szavas mondatokat mond, sorolja a számokat tízig, minden színt ismer és bármit mondunk neki utánozza érthető kiejtéssel. Szóval fél év alatt sikerült behoznunk a lemaradást és még kicsit többet is. Ami még pluszban nekünk élmény; az a rengeteg alkotós ötlet, játék variációk, egyszerű otthoni kreatív megoldások és persze a rengeteg tapasztalat csere. Sajnos vannak Babák, akikkel nem festenek, nem olvasnak nekik megfelelő könyveket. Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy szakszerű támogatottsággal indulunk neki most a bölcsinek. A nagyobb magabiztosság, az önállóság és a könnyebb beilleszkedés mind összefügg!
Köszönöm Zsófi és Szabi!

Szandra

- több mint 2,5 évig volt klubtag, majd visszatért

Szerezz be minden általunk letesztelt eszközt és alapanyagot

egy helyen, és kedvezményesen

Januárban elindítottuk az ország első finommotorika- és érzékelésközpontú webáruházát, ahol korosztályokra bontva megtalálsz mindent, ami az otthoni alkotáshoz, kreatív tevékenységekhez csak szükséges lehet! Nálunk mindent beszerezhetsz egy helyen. Persze ez csak egy lehetőség, mert sok-sok tartalmunkhoz otthon is találsz majd kellékeket.

Viszont, ha szereted, ha nem neked kell összevadászni a dolgokat több helyről, és 1 kattintással megrendelheted, és 1 dobozban megérkezik hozzád. És erre még kedvezményt is kapsz. Ráadásul semmi olyat nem tartalmaz, amire nincs szükségetek, pénzkidobás, felesleges. Akkor az előfizetői klubunknak ezt a hasznos szolgáltatását nagyon fogod szeretni.

Miért érdemes ebbe most velünk,

Nektek is belevágni 🙂

 

 Mert amikor 3-4 évesen óvodás lesz, akkor ki fog emelkedni a kreatív képességeivel a többiek közül.

 Mert amikor 6-7 évesen iskolás lesz, akkor a téli estéken tudtok majd arról beszélgetni, hogy emlékszel, amikor a kis tenyereddel hóvirágot készítettünk erre a kék papírra?

 Mert amikor 8 évesen az első csalódás fogja érni őt élete első megmérettetésein, akkor lesz egy olyan belső, önmagát megtartó, pozitív képe önmagáról, hogy újrakezdje és folytassa!

 Mert amikor 12 évesen kamasz lesz és „tök fura”, akkor emlékezni fog rá, hogy nem kell mindennek és mindenkinek tökéletesnek lennie és egyformának lennie. Hiszen engedted tapasztalni, belemászni, megkóstolni, hibázni, szétkenni, megfigyelni és meglátni a világ apróságait… kicsiben.

És amikor ő maga lesz édesanya vagy édesapa, akkor neki már nem kell ekkora melót tennie ezekbe a dolgokba. Nem kell mentálisan megküzdenie magával, mert egy olyan szeretetcsomagot – hamuban sült pogácsát – kapott Tőled, hogy egyértelmű lesz számára, hogy leüljön a gyermekével közösen alkotni, játszani és megmutassa Neki az egyszerűbb gyermekkor lelassult szépségei. És ezért hálás lesz Neked, és sokszor gondol majd rád.

Mi ebben minden percben szenvedélyesen hiszünk, és a kislányunkat is ebben a szellemben neveljük.

Ezeken a területeken tapasztalsz majd pozitív változást

az ONLINE MaszatKlubbal

SZEMÉLYES TANÁCSADÓID LESZÜNK

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. 🙂 Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂

MEGTANULSZ A GYERMEKEDDEL JÁTSZANI/ALKOTNI

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 0-6 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

MEGISMERED A LEGJOBB ESZKÖZÖKET

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

TÖBB IDŐD LESZ MÁSRA

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGRE LELSZ

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

GYERMEKED FEJLŐDÉSE SZEMMEL LÁTHATÓVÁ ÁLIK

A klub célja egyáltalán nem a fejlesztés. Viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy a klubban lévő gyermekek fejlődése berobban. A közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

Az előfizetéses klubunkat úgy építettük fel, hogy az új csatlakozók is hamar kiismerjék magukat benne. A klubtagoknak mindig legyen választási lehetőségük, és biztonságban érezzék magukat annak köszönhetően, hogy bármikor szakmai segítséget kérhetnek.

Ismerd meg ezt a 3 pillért,

amelyre az egész MaszaKlub-módszer épül

I. pillér: MaszatKlub START

Azért, hogy az új klubtagok is azonnal ki tudják használni a klubban rejlő potenciált, egy logikusan felépített, teljeskörű támogatórendszert hoztunk létre. Olyat, amilyennel szerintünk még nem találkoztál.

Az, hogy mennyire szerettek alkotni, játszani, kreatívkodni otthon, azt nagyon gyakran a kezdet és a kezdeti támogatás határozza meg. Ezért a MaszatKlub-STARTNAK egy célja van. Megmutatjuk, hogy hogyan tudod használni a klubot és a benne lévő információkat.

 • videóban mutatjuk meg, hogy miként használd a klubot
 • MaszatStart e-bookunkban részletesen megmutatunk mindent
 • Egy komplett eszköz- és alapanyagajánlót adunk 0-6 éves kor között 
 • korosztályokra lebontva videóban mondjuk el, hogy mit várhatsz el az 1 év alatti, 1-2, 2-3, 4-6 éves gyermekedtől
 • a rajzfejlődésnek is külön tudásanyagot szenteltünk
 • kinyomtatható alkotós mérfőldő kártyákat tölthetsz le, amelyekkel megörökítheted a megismételhetetlent

II. pillér: Praktikus ismereteket átadó, fejlődést, készségeket támogató sokszínű, kifogyhatatlan, kreatív élmény- és ötlettár…

Több mint 500 tartalom (játék, alkotás, videóval, leírással, sokszor letölthető kártyákkal, sablonokkal) vár. Nem azért, hogy mindent megcsináljatok, hanem hogy mindig legyen választási lehetőségeket. És rendszeresen új, izgalmas tartalmak is érkeznek, mert az a célunk, hogy sose legyen olyan klubtagunk, aki mindent "megcsinált". 🙂

 • korosztályra és témákra bontott alkotások és játékok leírásokkal, videókkal, letölthető szépséges sablonokkal kártyákkal. Mert a gyermekednek így pont olyan „feladatot” adhatsz, ami a korához és a képességeihez passzol.

  Ezért lesz benne annyi kihívás, hogy felkeltse az érdeklődését, örömmel belevágjon,  de nem lesz annyira nehéz, hogy elmenjen a kedve tőle. Emiatt nem csalódik, pozitív élményekkel gazdagodik, és önbizalmat szerez.

 • letölthető és kinyomtatható gyönyörű mondókatárak (klubtagok egyik kedvence)
 • hatalmas, téged anyaként a kisgyermekes mindennapokban megtámogató tudástár
 • tematikus könyvajánlók (karácsony, mikulás, húsvét, erdő, közlekedés, stb…)
 • filléres házireceptek (festék, gyurma, ragasztó, stb…)
 • partnereinknél (pl.: Naturanyu, Anyaparadicsom, Symbio, Séllei Lilla, MaszatBolt, stb…) kedvezményes (8-15%) vásárlás
 • az ország egyik legjobb , legtámogatóbb anyaközössége egy privát előfizetői közösségben

III. pillér: Ha elbizonytalanodnál, bármikor támaszkodhatsz egy szakértőre, aki minden kérdésedre szakmai szemmel válaszol

Közel ezer baba-mama, MINIovis és OVIS kézműves foglalkozást tartottunk, mielőtt megnyitottuk volna a klubot. Ezért bátran mondhatjuk, hogy nem sok szakembernek van akkora tapasztalata a 0-6 éves korosztályban, mint nekünk.

 • kérdezz tőlünk bármikor, bármennyit az előfizetői közösségünkben. Egyszerűen írd meg a kérdésed egy posztban, és mi általában órákon belül válaszolunk is Neked.
 • nem vagyunk eredményorientáltak, de a klubban lévők gyermekeinek fejlődése nem hazudik
 • folyamatosan, ráadásul kedvezménnyel rendelhetsz tőlünk biztonságos és gyermeked korához igazodó eszközöket és alapanyagokat
 • mi ezt egyszerűen imádjuk csinálni 🙂

A 3 pillér egymást erősíti, és ez a módszer napi szinten több 100 kisgyermekes családban bizonyít folyamatosan.

Ismerd meg Bori véleményét

az ONLINE MaszatKlubról

Bemutatkozunk

Neked

Mi vagyunk Zsófi (óvodapedagógus finommotorika szakértő) és Szabi. 2016 nyarán ismertük meg egymást a Facebookon, amiből mára egy több mint 6 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként 2020 októberében az esküvőnk után pár hónappal Panni a kislányunk is megérkezett! Szóval igazából mi is egy vagyunk a kisgyermekes családok közül. 🙂

Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Azért, hogy egy jobb hely legyen holnap. És meggyőződésünk, hogy ez leginkább azokon a gyermekeken múlik, akiket anyák millió most is szeretetben nevelnek otthon, és igyekeznek megadni nekik mindent.♥️

Ezért hoztuk létre 2016-ban a MaszatVilágot, ahol a babáknak, miniovisoknak és ovisoknak tartottunk éveken át minőségi kézműves foglalkozásokat! Nagyon szerettük, de nem tudtunk annyi kisgyermekes családnak segíteni, mint amennyinek szerettünk volna.  Ezért 2019-ben elindítottuk az ONLINE MaszatKlubot, amely idén ünnepli 4. születésnapját.

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy egy jó alapra sokkal könnyebb csodálatos, értékes és tartalmas életet építeni. És abban is, hogy az, amit mi lassan 7. éve csinálunk, ehhez valóban és bizonyítottan hozzájárul.

Velünk tartotok? 🙂

Most ajándékot is adunk! Sőt, választhatsz is!

1. Játék-káoszfelszámoló online tudásanyag

Amennyiben előfizetsz, és ezt választod, akkor 72 órán belül elküldjük neked a Játékkáosz-felszámoló tudásanyagunkat.

Egy nap hányszor pakolsz el a gyermeked után? Ne is mondd… mi is ezt játszottuk minden egyes nap. Aztán egyszer elegünk lett, és elkezdtünk utána olvasni annak, hogy ezt a sok-sok kidobott időt hogyan tudnánk megmenteni. Könyveket olvastunk, rengeteg cikket jegyzeteltünk ki + a saját tapasztalatainkat sem hagytuk ki. És azért, hogy Neked ezt a több hetes/hónapos munkát már ne keljen elvégezned, egy káoszfelszámoló programban át is nyújtjuk Neked. Hasznos gondolatokat, azonnal alkalmazható ötleteket és praktikus, illetve hasznos tippeket kapsz benne a rendszerezéshez. Hiszen nagyon fontos, hogy az otthonunkban egy olyan környezet vegyen körbe minket, ahol jól esik időt tölteni.  

 

 – Állandóan el kell pakolnod a játékokat? 

– Mire a végére érsz, kezdheted elölről?

– Eleged van, hogy mindig azt érzed, hogy rendetlenség van otthon?

Ha elolvasod, és megfogadod a benne leírtakat, akkor meg vége a soha véget nem érő pakolásnak!

ÉRTÉKE: 9.890 Ft

2. Helyem a fészekben online tudásanyag

Szeretnéd megtudni, hogy miként tudod bevonni a gyermekedet a ház körüli teendőkbe?

Néhány évtizede, de még lehet, hogy a te szüleid is egész másként álltak ehhez a dologhoz. Régen két oldalt csoportosultak a nézőpontok. Vagy az eperföldön is a gyermek szedte az epret egész nap, vagy semmibe se vonták be.

Ma szerencsére már van ennek egy sokkal gyermek- és szülőbarátibb verziója. Ezt mutatjuk be neked ebben a tudásanyagban.

Elmondjuk, hogy…

Ez az egész miért fontos?

Hogy miért teszel neki a legjobbat azzal, ha bevonod? 

Akkor ez az online tudásanyag Neked szól. Válaszd őt, és 72 órán belül küldjük a hozzáférést.

Ha most csatlakozol, akkor a választott ajándék online tudásanyag [Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben] mellett,

ezeket a bónuszokat is megkapod

Ügyesfogmosó kártyák: Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével.

Ügyesen a WC-n kártyák: Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását.
 
Ügyesfogmosó kártyák: A fogmosás nem a kedven elfoglaltsága a kicsiknek, de ez nem jelenti azt, hogy játékosan nem lehet megszerettetni velük.

Játékos időjárás kártyák: Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe.  

Vadonvadász lapok: A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. 

 

Ezeknek a letölthető kártyáknak az értéke több mint 10.000 Forint.

Mi nem Rá vagy Rád fókuszálunk...

hanem Rátok

A klubunk Rád és a gyermekedre fókuszál. Azért adunk eszközöket, megoldásokat a kezedbe, hogy ő a lehető legjobban érezze magát alkotás közben. Te pedig, hogy ettől jobb kedvű, elégedettebb és felszabadultabb anya lehess🤗

 

Mert ez számtalan módon visszahat rátok és bizony rád is. Magabiztosabb, nyugodtabb leszel, és a mindennapok darálójában sikerélményekkel töltekezhetsz fel.

Mi még nem láttunk olyat, hogy egy anya boldog volt, miközben a gyermeke nem. Mi ezért ebben az irányban szenvedélyesen hiszünk.❤️ Évek óta egy dologra fókuszálunk, és azért dolgozunk mindennap, hogy abban a legjobbak maradjunk, és ebben számodra mi legyünk A megoldás.

Nekünk egy célunk van. Az, hogy információban, támogatásban mindent megadjunk ahhoz, hogy Ti a gyermekeddel bátran belevágjatok a közös alkotásba/játékba. Azt pedig majd Te fogod megtapasztalni, hogy ezek az élmények, pillanatok mennyire jó hatással vannak rátok, a lelketekre, a mindennapjaitokra.

Ha megoldást keresel arra, hogy a gyermeked a megfelelő eszközök és felkínált tevékenységek révén önfeledten alkosson, játsszon veled és később egyedül is, miközben ő is és te is jól érzitek magatokat, akkor örömmel várunk a klub falain belül! 🙂

És a legjobb az egészben, hogy egy olyan közösség része is leszel, amely tele van pozitív energiával, és egymást húzzák a tagok, és teszik izgalmassá, felfedezővé a mindennapokat! Mi nem gyártunk definíciókat arra, hogy pontosan mitől lesz a Ti napotok, életetek jó, ezt Ti fogjátok megtapasztalni, ahogy telnek a Klubban a hetek és a hónapok.

Csatlakozás előtt...

pillants be a klubba!

Három nap múlva

emelkedik az ár!

Eredetileg már a nyitásnál is az új árat (9890 Ft) terveztük, de úgy döntöttünk, hogy ha nyitás utáni első 3 napban érkezel, még havi 8.890 forintért tudsz csatlakozni. És ezt a havidíjat ÖRÖKRE (amíg nem mondod le az előfizetésedet) tartjuk is Neked! Utána is tudsz majd, de már 9890 forintért.

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00másodperc

Már csak választanod kell egy előfizetést:

HAVI MEGÚJULÓ ELŐFIZETÉS

8890 Ft HAVONTA
 • tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 7%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF
 • Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA!
népszerű

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS

53340Ft
44450 Ft FÉLÉVENTE
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • Játékkáosz-felszámoló vagy Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA!
OKOS MEGOLDÁS!

ÉVES
ELŐFIZETÉS

106680Ft
88900 Ft ÉVENTE
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 12 havi kérdezési lehetőség 10 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 12 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS és KEDVEZMÉNYES ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • Játékkáosz-felszámoló és Helyem a fészekben online tudásanyag AJÁNDÉKBA!
MAXI MEGOLDÁS!

Miért bizhatsz meg az

ismétlődő fizetésben?

Sosem tudtál olyan biztonságosan bankolni, mint manapság. A bankok milliárdokat költenek arra, hogy biztonságban legyen a pénzünk. Ezért is van az, hogy bár sokszáz klubtagunk volt már, soha senkit nem ért semmilyen kár emiatt. 🙂 Nálunk mindig is ismétlődő fizetéssel lehetett fizetni, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy próbáld meg még egyszer.

Ha akkor sem sikerülne, akkor írj az alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 170 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Nincs még egy olyan kedvezményes és kényelmes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak. Ráadásul azt sem kell állandóan észben tartanod, hogy az adott hónapban utaltál-e már nekünk.

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

A féléves és éves előfizetést átutalással is fizetheted. Ebben az esetben írj kérjük Nekünk ide: alkossunk@maszatklub.hu

A mi garanciáink

Neked!

KorosztálygaranciaA 0-6 éves gyermeked számára több 100 tartalom közül válogathatsz. Olyan egyszerűen nem fordulhat elő, hogy nem találsz megfelelő tartalmat.

Odafigyelés garancia: Mi nem az a klub vagyunk, ahol didaktikusan megmondjuk, hogy neked hogyan kéne működni. Vagy a gyermekednek hogyan kéne. Ehelyett figyelünk, és ha kérdezel akkor nemcsak segítünk, hanem ezt a legempatikusabb módon tesszük.  

Nem kell más garancia: Mi is látjuk, hogy szinte szőnyegbombázzák az anyákat mindenféle szolgáltatásokkal, amelyek mindig csak 1 szelet megoldást adnak. Na nálunk nincs ilyen. Ha csatlakozol hozzánk, akkor amit a gyermekeddel való közös időtöltésért és finommotorikai fejlődéséért  megtehetsz, azt nálunk egy helyben mind megkapod.

Nem emelünk garancia: Szerintünk ez egy nagyon menő garancia. Azt jelenti, hogy a mai világban ugye, kb minden naponta emelkedik, de ezzel neked nem kell törődnöd, mert amíg klubtag vagy, addig befagyasztjuk Nálad az árakat! Tehát hiába jön valaki mondjuk 1 év múlva többért a klubba, ha te akkor is klubtag leszel még, akkor is a mostani áron biztosítjuk ezt a számodra! Jó, nem? 🙂

Nincs kockázatod garancia: Amennyiben akár azonnal lemondod az előfizetésedet, a 4 bónusz (kb 10.000 Ft érték) és a választott ajándék online tudásanyag (szintén kb 10.000 Ft érték) örökre a Tiéd marad! 

Miért csináljuk mi ezt,

azon kívül, hogy szeretjük a gyerekeket? 🙂

ha a gyermekkel közösen alkotnak, játszanak, akkor sokkal könnyebbek a mindennapok, hiszen amikor még nem tud például beszélni (és utána is), az alkotásba, játékba „beledolgozhatja” az érzelmeit, és nem kell elfojtania

csodálatos hatással vannak ezek a közös élmények az anya-gyermek kapcsolatra, amely egy életre megalapozza a bensőséges, szeretettlejes viszonyt

ez milyen szinten meghatározza akár egész életében a többiekhez való hozzáállást és bizalmát

azzal, hogy már korán be van vezetve a közös alkotás, játék folyamataiba, sokkal magabiztosabban érkezik meg majd az oviba, iskolába mint a társai, hiszen az alkotáson, játékon keresztül folyamatosan épült az önbizalma, önismerete, önszeretete és bizony a kudarctűrő képessége is

a sok-sok tapasztalatszerzés révén érdeklődő, kötődő, a természettel, állatokkal és emberekkel kapcsolatban empatikus és toleráns lesz

ha olyan eszközöket és alapanyagokat adnak a kezébe, ami a korosztályához, fizikai és mentális adottságaihoz illeszkedik, akkor sokkal nagyobb lesz a motivációja

És a sort még folytathatnánk. Ezek csak azok a szempontok, amit már tudományos kutatások támasztanak alá.

Maradtak még

kérdéseid? 🙂

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Erről külön webinárt tartottunk, mert annyira fontos dolog. Megszámolni nem tudjuk, hogy hány anya hiszi magáról, hogy nem kreatív. De nem akarjuk felülbírálni a meglátásodat magadról. Ha nem vagy kreatív, akkor a klubban a legjobb helyen vagy, mert mindent tálcán kínálunk fel neked. Csak kövesd az útmutatóinkat, és a gyermeked el lesz ájulva. (És te is magadtól) 🙂

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

Attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az „értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

 • Ha van heti legalább 30 perced arra, hogy olvass, videókat nézz, hogy elsajátítsd az alapokat – ez az elején több is lehet, tőled függ, hogy milyen tempóban szeretnél haladni.️
 • Majd van heti 20 perced arra, hogy kinyomtasd a sablonokat vagy egyéb előkészületeket elvégezz és játékba hívd gyermeked.

 • Végül van heti legalább 1x 20 perced arra, hogy közösen játszatok, olvassatok.

Szóval összességében elmondható, hogy ahhoz, hogy kihasználjátok a Klubot heti 70 perc szükséges, amit lazán eltöltötök a játszótéren is egy-egy alkalommal, egy héten több alkalommal is.

Ezért ha a homokozás, hintázás, séták mellett (amelyek szintén nagyon fontosak), feldobnád a napjaitokat közös alkotással, játékkal, akkor a legjobb helyen vagy!

Az otthoni közös alkotás, játék egész más fejleszt, mint például egy játszótér. Ezért a jó idő megérkezésekor gyermekednek ugyanúgy szüksége van ezekre a harmonikus fejlődéséhez.

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk.

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

Az ONLINE MaszatKlubba 10-12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Ennek két oka van.

 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik. hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

Úgy építettük fel a klubot, és a tartalmakat, hogy sokszor az otthon található teljesen általános alapanyagok és eszközök is elegendők legyenek.

Sőt van egy házirecept menüpontunk is, ahol filléres gyurmát, festéket, ragasztót, stb… is mutatunk Neked!

Mert mi is pontosan tudjuk, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak.

A havi előfizetéssel járó tagság 1 hónapra szól, majd a bankkártyádat a rendszer havonta megterheli a havi előfizetés díjával.

A fél és egy éves előfizetésnél 6, illetve 12 hónapig mindent elérsz, és nem terhelődik meg automatikusan a kártyád. Miért? Mert nem tartjuk fairnek. Látjuk, hogy többen így csinálják, de fél, egy év az hosszú idő. Közbe jöhet egy betegség, bármilyen élethelyzet, ami eltereli a figyelmedet, és te elfelejted lemondani. Aztán a rendszer  meg lehet a legrosszabb pillanatban vonja le tőled. Szóval nem, a féléves és az éves előfizetésnél nem újul meg automatikusan, hanem a lejárati időhöz közeledve mi kérdezünk rá nálad, hogy meg szeretnéd-e hosszabbítani az előfizetésedet. Szerintünk ez így tisztességes.

Nálunk mindenki azzal a havidíjjal klubtag addig, amíg le nem mondja, amíg előfizető nálunk. Vannak akik több mint 3 éve velünk vannak, ők a mai napig az induló árat fizetik. 🙂

Ha lemondod az előfizetésedet, akkor az azt jelenti, hogy a következő fordulónapig érvényes. Legyen az havi, féléves vagy éves.   A rendszer ilyenkor már nem terheli meg a kártyádat.

Egy példa:

Március 8-án előfizetsz havival, és decemberben már nem akarsz klubtag lenni. Akkor, ha december 8 előtt lemondod az előfizetésedet, akkor az nem fog megújulni december 8-án, és addig elérsz mindent a klubban.

Utána pedig zárja a rendszer a tagságodat. Ennyi. 🙂

Ha pedig vissza szeretnél csatlakozni, erre bármikor lehetőséged van, amikor nyitva van a klub, de persze már az akkori éppen aktuális feltételek mellett. 

Úgy csináltuk meg a klubot, hogy az online felületünkön mindent elérsz.  Viszont kérdezni a klubtagok a csoportban tudnak, és az összes nyereményjáték, alkotós pályázat, kihívás és a közösségi élet is ott zajlik.  

Neked kell eldöntened, hogy ebben részt szeretnél venni vagy sem. Ha igen, akkor pár perc alatt tudsz csinálni egy profilt 1 szem képpel, és máris eléred a csoportunkat. 🙂

Nem.  Nagyon örülünk, ha támogatnak téged a családtagok abban, hogy közösen játssz, alkoss a gyermekeddel, de egy előfizetéssel csak te  jelentkezhetsz a FB előfizetői csoportba, és csak te férhetsz hozzá az online felülethez.

Kattints a gombra, és a megnyíló oldalon tudsz majd előfizetni:

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.