KERESED TAVASSZAL

OTTHONRA és KINTRE a legteljesebb megoldást gyermeked figyelmének a lekötésére, fejlődésének biztosítására?

Hatékonyabban szeretnéd beilleszteni otthon és kint a közös időt, alkotást, kreatív tevékenységeket és játékot a 0-6 éves gyermekeddel anélkül, hogy túlvállalnád magad?

Nem tudod, hogy hogyan vágj bele az 1-3, vagy akár 1 éves kor alatti gyermekeddel az alkotásba, közös kreatív tevékenységekbe, anélkül, hogy az előkészületek felfalnák a közös időtöket?

Milyen érzés lenne, ha ez megváltozna?

mi-fooldal

Amint számláló eléri a nullát, az alkotós- és élményklubunk hónapokra bezár!
Most még csatlakozhatsz és ajándékot is választhatsz!

nap
óra
perc
másodperc

Már több mint 250-en vagyunk!

Milyen lenne, ha már az első lépéseknél olyan pozitív élmények érnék a gyermekedet és Téged is, amellyel egy életre beleszeretnétek a közös alkotásba, játékokba, kreatív tevékenységekbe?🤩

Ismerős ezek közül legalább egy?

👀 Vágysz arra, hogy többet játssz vagy alkoss a gyermekeddel, de nem tudod, hogy hogyan és mikor fogj neki?

👀 Nem igazán tudod, hogy milyen eszközöket és alapanyagokat adj a kezébe?

👀 Már sok alapanyagot, eszközt megvettél, de nem használtátok őket?

👀 Sok-sok feladatlapot, játékcsomagot, lapbookot letöltöttél, megvettél már, de kb meg se nyitottad őket?

👀 Lehúztál már egy csomó pint a Pinterestről, de egyet sem valósítottatok meg belőle?

👀 Próbálkoztál a közös játékkal, alkotással, de úgy érzed, hogy csalódás lett sokszor a vége?

👀Jó lenne, ha a letölthető játékok tömkelege helyett nem lennél egyedül hagyva, és végig azt éreznéd, hogy támogatva vagytok?


Az elmúlt 7 évben anyukák százai jöttek oda hozzánk, hogy az amit az Instán, Pinteresten, Google-ben, úgy összességben a neten találtak, vásároltak, nem működik. Letöltöttek sok-sok ingyenes és fizetős, játékokat tartalmazó különböző játékcsomagokat, de mivel egy PDF-en kívül semmilyen támogatást nem kaptak, így nem volt sikerélményük. Ezért egyszerűen elvesztek az egészben.

Miét lehet ez?

Mert nem kaptak megfelelő támogatást és kereteket

A neten lévő tartalmak egyrészt sokszor azért nem működnek, mert a nagy része nem megfelelő. Egyszerűen azért, mert nincs meg a megfelelő háttértudás a készítőnél. Rossz korosztályt ad meg, túl egyszerű vagy pont hogy túl bonyolult az adott tartalom.

De a legfontosabb ok, hogy nem teszi bele az energiát abba, hogy azt az adott játékot Ti valóban használni tudjátok, vagy az adott alkotást valóban elkészítsétek. Mert az melós, nem lehet megoldani egy letölthető PDF fájllal. Ez az igazság.

A klubban nekünk a klubtagok támogatásához készített videók, a csoportban nyújtott támogatás viszi el az idő 80%-át. De mi ezt imádjuk, és szerintünk ezt csak így lehet és szabad csinálni.

Mert ez kell ahhoz, hogy magabiztosan használjátok az eszközöket, alapanyagokat, hogy a letöltésnél tovább juss, hogy megfelelő alkotást, játékot, könyvet válassz a gyermekednek, vagy hogy az a bizonyos gombóc a közös játék/alkotás előtt megszűnjön a torkodban.

Szükséged van azokra a kompetenciákra, kulcsokra, amelyeket elsőként el kell sajátítanod ahhoz, hogy sikeres legyen a közös, együtt töltött, alkotós és játszós időtök, ahelyett, hogy elvenné a kedveteket.A Klubban rendszerbe, témákba foglaltuk ezeket az információkat, tartalmakat és nagyon sok kapaszkodót, korosztályi útmutatót, a kisgyermekes mindennapokat megkönnyítő tudásanyagot, konkrét ötletet adunk segítségként.

Mi erre fektetjük a hangsúlyt. 7 éve foglalkozunk a kisgyermekek finommotorikájával, igényeikkel, fejlődésükkel. Előszőr felépítettünk egy teljesen egyedi baba-mama kézműves foglalkozást. Több mint ezer baba-mama, miniovis és ovis foglalkozást tartottunk, majd az összes tudásunkat belepakoltuk ebbe az online alkotós- és élményklubba.

Ha vágysz arra, hogy a 0-6 éves gyermekeddel közösen alkoss, játssz, de nem tudod hogyan kezdj neki.

Ha azt szeretnéd megtudni, hogy ehhez, korosztályra bontva milyen eszközöket és alapanyagokat válassz.

Ha ezeket az eszközöket és alapanyagokat kényelmesen be szeretnéd szerezni, ráadásul kedvezményesen.

Ha azt szeretnéd, hogy legyen egy kerete ennek az egésznek az életetekben.

Ha azt szeretnéd, ha kapcsolódhatnál egy olyan élményközösséghez, akiknek ez hasonlóan fontos.

Ha azt szeretnéd, hogy minden létező segítséget, támogatást, információt megkapj ahhoz, hogy az otthon töltött időt a legjobban kihasználd a gyermekeddel, és a fejlődése szinte berobbanjon, te pedig ebben magabiztosan támogathasd, akkor...Minket keresel!💗

Kevesebb mint 4 percben elmondjuk, hogy mit csinálunk mi a klubban!

Ismerd meg Bori véleményét az ONLINE MaszatKlubról

Az időnyerő, kreatív, élményekkel teli, fejlődést támogató és közben otthonos mindennapok számodra is elérhető közelségbe kerültek!

A klubunk a gyermekedre fókuszál. Azért adunk eszközöket, megoldásokat a kezedbe, hogy ők a lehető legjobban érezzék magukat a mindennapokban.🤗 Mert ez számtalan módon visszahat rátok és bizony rád is. Magabiztosabb, nyugodtabb leszel, és a mindennapok darálójában sikerélményekkel töltekezhetsz fel.

Mi még nem láttunk olyat, hogy egy anya boldog volt, miközben a gyermeke nem. Mi ezért ebben az irányban szenvedélyesen hiszünk.❤️ Évek óta egy dologra fókuszálunk, és azért dolgozunk mindennap, hogy abban a legjobbak maradjunk, és ebben számodra mi legyünk A megoldás.

Nekünk egy célunk van. Az, hogy információban, támogatásban mindent megadjunk ahhoz, hogy Ti a gyermekeddel bátran belevágjatok a közös alkotásba/játékba. Azt pedig majd Te fogod megtapasztalni, hogy ezek az élmények, pillanatok mennyire jó hatással vannak rátok, a lelketekre, a mindennapjaitokra.

Ebben többek között közel 500 tartalommal és egy komplett, első lépéstől támogató programmal segítünk Téged.

Ha olyan klubot keresel, ahol jól érezheted magadat, ahol kikapcsolhatsz és közben a gyermeked is jól érzi magát és fejlődik, akkor örömmel várunk a klub falain belül! 🙂


És a legjobb az egészben, hogy egy olyan közösség része is leszel, amely tele van pozitív energiával, és egymást húzzák a tagok, és teszik izgalmassá, felfedezővé a mindennapokat! Mi nem gyártunk definíciókat arra, hogy pontosan mitől lesz a Ti napotok, életetek jó, ezt Ti fogjátok megtapasztalni, ahogy telnek a Klubban a hetek és a hónapok.

Mivel várunk Titeket?

A klubunk folyamatosan alkalmazkodik az Évkör sajátosságaihoz és nagyon fontos célunk, hogy részt vegyünk az évszakok ritmusában, illetve sajátos lüktetésében.

Ez azért is fontos, mert a gyermekekben megvan az a veleszületett ösztönös tudás, hogy kapcsolódjanak a természetességhez, az esztétikus és szép dolgokhoz.

Ha egy gyermeket hagyunk ebben kiteljesedni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy önazonos, nyugodt és békés emberré cseperedik majd.

Így tavasszal a Klub kiköltözik a szabadba és annyi időt töltünk kint, amennyit csak lehet! Nem kell ehhez feltétlenül kert, tartalmainkkal törekszünk mindenkit megszólítani és bevonni Titeket a tavaszi áramlásba.

Szeretnéd, ha elkezdődne közös életetek legjobb tavasza? Akkor kezdjétek velünk! 🙂 Mutasd meg gyermekednek a sok-sok tartalmunk, otthon és sokszor kint is bevethető játékaink és iránymutatásaink segítségével ennek a gyönyörű évszaknak az ezernyi árnyalatát. Aztán az otthon biztonságában alkossatok sok-sok tavaszi csodát!

Abszolút a teljesség igénye nélkül:

🌺 szelektív gyűjtögető játék 🌺Mi terem a kertben – ügyességi és kóstolójáték 🌺 Vizes kalandok 🌺 Erdei kincsvadászat 🌺 Ügyes kertészek társasjáték 🌺 Évszakfák 🌺 Rovar felfedező csomag 🌺Virágos kert alkotás 🌺Öntözzük meg a növényeket alkotás

Mutathatunk Neked egy kis vizuális ízelítőt is a MaszatKlub tavaszból?

Letölthető tartalmaink egy pici szelete

A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.

Az oldalon rengeteg információt találsz, mert nem vagyunk egyformák. Van, aki nagyon sokat szeret olvasni, mielőtt belépne a klubba, míg van, aki csak pár mondatot olvas el. Ha esetleg Te is ilyen van, bátran nyomj bármelyik gombra, mert mindegyik az előfizetéshez repít.💗

Szeretnél...

♥️  egy bármelyik évszakban kihasználható, kézzelfogható és mégis teljeskörű megoldást az 0-6 éves gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, úgy, hogy Te is jól érzed magad?

♥️ egy olyan kreatív ötlettáradat amely tele van otthoni játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

♥️ a gyermeked előszámú támogatójává válni, hogy hamar felfedezhesse az alkotásban, kreatív tevékenységben rejlő örömöt?

♥️  otthon egy számotokra komfortos, kialakult keretet az otthoni közös időnek, élményeknek? 

♥️ mindent megtudni arról, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

♥️ anyaként is otthonosabban mozogni ezeken a területeken, és a megfelelő játékot/alkotást kiválasztani gyermeked számára?

Ha igen, akkor biztosan ezt is szeretnéd...

♥️ Tematikus könyvajánlónk segítségével könnyedén könyveket választani a gyermekednek.

♥️ Részt venni nyereményjátékokban, izgalmas, kreatív és játékos pályázatokban.  

♥️ Kisgyermekes családoknak szolgáltató partnereinktől olcsóbban vásárolni.

♥️ Olyan családias klub tagja lenni, ahol  Te nem 1 vagy a sok közül? Ahol bátran kérdezhetsz, mert a kérdésed nem veszik el több ezer között, hanem megválaszolásra talál.

♥️ Olyan aktív közösség tagja lenni, amelyben kizárólag hozzád hasonló jó fej tagok vannak, akik támogatják egymást, őszintén örülnek egymás sikerélményeinek?

A klubunk három pillérre épül

ELSŐ PILLÉR

STABIL ALAPOK -MaszatKlub START

Egy teljesen egyedülálló támogatórendszert hoztunk létre. Olyat, amilyennel szerintünk még nem találkoztál.

Azért, mert nagyon sokszor a kezdet és a kezdeti támogatás határozza meg azt, hogy később egyrészt mennyire érzitek jól magatokat a Klubban, másrészt mennyire szívesen töltötök időt kreatív tevékenységekkel.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

A segítségével nagyon gyorsan tudni fogod, hogy miként tudod a klubot a legjobban kihasználni. Rengeteg praktikus dologról van szó benne. Közel 25 perces lett a videó, ezért ha belépéskor ezt megnézed, szinte azonnal gyorsan és gördülékenyen fogsz bekerülni a maszatklubos vérkeringésbe. 

Ez a néhány oldalas útmutató segíteni fog neked abban, hogy nagyon hamar ráérezz, hogy mit hol találsz. A célunk ezzel a kiadvánnyal az, hogy hamar otthonosan mozogj a klubban, és mindig legyen egy sorvezetőd, amihez bármikor visszatérhetsz, ha elakadnál. 

Ha ezt az ajánlót elolvasod, nem lesz benned több kérdőjel. Sőt, egy komplett megoldókulcs huppan a kezedbe, amelyet bármikor segítségül hívhatsz akár a boltban a polc előtt állva is. Ilyen minőségű, részletes, korosztályra lebontott eszköz- és alapanyagajánlót soha senki nem csinált. 

Minden szülőnek vannak kimondott vagy kimondatlan elvárásai a gyermekével kapcsolatban. Ehhez még a környezetünkből érkező visszajelzések, “jó tanácsok”, szakkönyvekben olvasott információk is hozzátesznek. A végén ezért érezheted úgy, hogy nem jól csinálod a szülőségedet, vagy épp a gyermeked működik rosszul. Emiatt készítettük ezt a videósorozatot, hogy segítsük a tisztánlátásodat, és eloszlassuk azokat az irreális elvárásokat, amelyek csak nyomasztó teherként ülnek a válladon.

Öt, egyenként 30-40 perces videót vettünk fel arról, hogy te mint szülő mit várhatsz el az…

– 1 évesnél kisebb

– 1-2 éves

– 3-4 éves

– 5-6 éves gyermekedtől!

A klubtagok kérésére került be a rajzfejlődés a START-csomagba. Egy közel 40 perces videóban beszélünk róla, és egy tudásanyagot is letölthetsz.

A rajzolás a gyermek számára az önkifejezés egyik lehetséges eszköze. Mivel az életük kezdetén a gyermekek még kismértékben rendelkeznek megfelelő verbális képességekkel, így érzelmeiket elsősorban cselekvések során fejezik ki. Ilyen cselekvés például az utánzáson alapuló játék, amely során, dramatikus formában, nagyon sok dolog felszínre jöhet a gyermek lelkéből.

Nyomtatható ALKOTÁS mérföldkő kártyák, hogy az első, fontos pillanatok örökre megmaradjanak számotokra

Amikor először csinál valami új dolgot a gyermeked (pl.: gyurmázik), akkor biztosan szeretnéd, hogy ez az emlék örökre megmaradjon Nektek. És ha erről még egy kép is készül, akkor évek múltán is jó visszanézni, és örömmel tölti el az embert.

MÁSODIK PILLÉR

TARTALOM: Sokszínű, kifogyhatatlan, kreatív élmény- és ötlettár…sőt még annál is sokkal több

Több mint 400 tartalom vár.  Nem azért, hogy mindent megcsináljatok, hanem hogy mindig legyen választási lehetőségeket. És rendszeresen új, izgalmas tartalmak érkeznek.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

Az összesnél találsz korosztálymegjelölést, leírást, sokszor videót is. Sőt, rengeteg olyan egyedülállóan kedves és egyedi sablont/kártyát is letölthetsz, amelyért rajongani fog a gyermeked. Mindezt évszakok szerint kategóriákba rendezve.

Miket készíthettek? Szinte bármit! Libát, nyuszit, mezőt, családi képet, traktort, virágot, mikulást, vulkánt, rókát, medvét, fagyit, és még annyi mindent. Gyurmázhattok, téphettek, ragaszthattok, vághattok. Mindezt tematikus hetekbe csomagolva.

Letölthető mondókatárak várnak Rátok, sokszor éneklést segítő videóval. Zenebölcsi, ahol egy igazi zeneművész szólaltatja meg a hangszereket, dalokat, és néhány papírszínház is.

Hasznos és hiánypótló szakmai anyagok, amelyek 3 területen is támogatnak Téged!

♥️ Az otthoni alkotásban/játékban időtöltésben
♥️ Kisgyermekes mindennapokban
♥️ Téged mint anyát

Korosztályra bontott tematikus könyvajánlók.  A klubtagok imádják. Kigyűjtik a jó címeket, és megvásárolják őket valahol. Folyamatosan bővítjük, frissítjük, és újakat is készítünk.

Ki mondta, hogy csak a drága gyurma, festék jó? Persze kényelmes megoldás, de van olcsó alternatíva is. Méghozzá filléres, és semmivel se rosszabb alternatívák. Ezeket kísérleteztük ki Neked és szedtük csokorba.

Számos ismert magyar vállalkozásnál vásárolhatsz 8-20% kedvezménnyel. Az Anyaparadicsom, Symbyo, NaturAnyu, Séllei Lilla, a Palotai Csoki és nem meglepő módon a MaszatBolt is a partnereink között van.

A klub lelke a közösségünk. Minden túlzás nélkül az egyik legcsaládiasabb, legsegítőkészebb, elfogadóbb és támogató online közösség az országban. Hozzád hasonló jó fej anyák biztosítják a minden pozitív hangulatot.

HARMADIK PILLÉR

SZAKMAI TÁMOGATÁS: jelen vagyunk, nagy a tapasztalatunk, mindig segítünk

Közel ezer baba-mama, MINIovis és OVIS kézműves foglalkozást tartottunk, mielőtt megnyitottuk volna a klubot.

Ezért bátran mondhatjuk, hogy nem sok szakembernek van akkora tapasztalata a 0-6 éves korosztályban, mint nekünk. És ez látszik is abban a minőségben, támogatásban, amit a klubtagoknak folyamatosan nyújtunk.

 

A privát előfizetői csoportunkban bármikor kérdezhetsz tőlünk, nem vagy magadra hagyva. A tagjainkkal napi szinten kapcsolatban vagyunk. Mindig részletes, nem félvállról vett válaszokra számíthatsz tőlünk.

Természetesen az eredmények sem maradnak el. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, és bár a klub célja egyáltalán nem a fejlesztés, a szakmai támogatás melletti klubhasználat egyenes következménye, hogy sokszor szinte berobban a gyermekek fejlődése. (pl.: kommunikáció, beszédkészség, szem-kéz koordináció, stb…)

Nálunk egyáltalán nem annyiról szól a történetetek, hogy 1600-ikként előfizetsz, és egy leszel a sok közül.

Ha valamit a legtöbbször olvashatunk a minket értékelő klubtagok véleményében, az a személyes törődés, odafigyelés és támogatás amit nap mint nap tapasztalnak a részünkről.

Eddig is évente többször raktunk össze több különböző általunk szakmai szemmel összerakott csomagot, amelyet kényelmesen megvásárolhattak tőlünk. Viszont most már FOLYAMATOSAN biztosítani tudjuk a lehetőséget. Ráadásul klubtagként még kedvezményt is adunk Neked!

Ez a lelkesedés nem véletlen. Küldetésünknek tekintjük, hogy azokban az években, amikor egy kis élet alapjai kerülnek a helyükre, akkor azok a kockák a legjobban illeszkedjenek egymáshoz. Mert nincs még egy olyan időszak, amikor ennyi első és meghatározó élmény éri a gyermekedet. És ha azt szeretnénk és szeretnéd Te is, hogy ez a világ jobb hely legyen a mostaninál, akkor ez csak lelkileg egészséges, környezetükre  és a környezetre igényes és figyelmes gyermekekből felnővő nőkkel és férfiakkal lehetséges.

A 3 pillér egymást erősíti, hiszen megérkezel a klubba, és megkapsz minden létező támogatást, segítséget a minél gördülékenyebb és gyorsabb belerázódáshoz.

Ezt támogatja meg sok-sok tartalom és lehetőség, hogy mindig találjatok olyat a klub felületén, amelyhez épp kedvetek van. Ha pedig elakadnátok, bátran kérdezhettek.

És mit sem érne ez, ha közben ezt az egészet nem ölelné át egy fantasztikus közösség!

MINDEZ A TIED/TIETEK LEHET

napi 2-3 pelenka árán

Az alkotós- és élményklubunkkal emeld új szintre az otthoni közös időt gyermekeddel! Magadon, a gyermekeden és rajtunk kívül ehhez semmi másra nem lesz szükséged!

KORLÁTOZOTT IDEIG MOST AJÁNDÉKOT IS ADUNK

KORLÁTOZOTT IDEIG Te is választhatsz magadnak ajándékot! Ha az előfizetői űrlapon az oldal alján ki tudod választani az ajándékodat, akkor még nem késtél le róluk! Mit választhatsz? Vagy a MaszatKlub TAVASZI mondókagyűjteményt, amelyet a 2. MaszatKlubos hónapotokban küldünk el Nektek ajándékba. Vagy a RendSZER a lelke káoszfelszámoló programunkhoz kapsz hozzáférést, viszont itt csak néhány napot kell várnod! A választásodat a lap alján a megrendelőlapon tudod nekünk majd jelezni. 

NYOMTATOTT MaszatKlub TAVASZI mondókatár

A MaszatKlub TAVASZ mondókatárat a klubtagok imádják, mert mi terveztük és nagyon cuki. Ráadásul  strapabíró, sőt mérsékelten nyál és vízálló is! Nem egy olyan képet kaptunk már, ahol egy csöppség szaladgál a kezében vele. 🙂

ÉRTÉKE: 4.890 Ft

RendSZER a lelke mindennek – káoszfelszámoló program 

Egy nap hányszor pakolsz el a gyermeked után? Ne is mondd… mi is ezt játszottuk minden egyes nap. Aztán egyszer elegünk lett, és elkezdtünk utána olvasni annak, hogy ezt a sok-sok kidobott időt hogyan tudnánk megmenteni. Könyveket olvastunk, rengeteg cikket jegyzeteltünk ki + a saját tapasztalatainkat sem hagytuk ki. És azért, hogy Neked ezt a több hetes/hónapos munkát már ne keljen elvégezned, egy káoszfelszámoló programban át is nyújtjuk Neked. Hasznos gondolatokat, azonnal alkalmazható ötleteket és praktikus, illetve hasznos tippeket kapsz benne a rendszerezéshez. Hiszen nagyon fontos, hogy az otthonunkban egy olyan környezet vegyen körbe minket, ahol jól esik időt tölteni.  

 

 – Állandóan el kell pakolnod a játékokat? 

– Mire a végére érsz, kezdheted elölről?

– Eleged van, hogy mindig azt érzed, hogy rendetlenség van otthon?

Válaszd őt, és meg is tetted az első lépést a soha véget nem érő pakolás megszüntetéséhez!

 

ÉRTÉKE: 6.190 Ft

BEMUTATKOZUNK

neked

Mi vagyunk Zsófi (óvodapedagógus finommotorika szakértő) és Szabi (szövegíró, marketing). 2016 nyarán ismertük meg egymást amiből mára egy több mint 6 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként 2020 októberében az esküvőnk után pár hónappal Panni a kislányunk is megérkezett! Szóval igazából mi is egy vagyunk a kisgyermekes családok közül. 🙂

Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Azért, hogy egy jobb hely legyen holnap. És meggyőződésünk, hogy ez leginkább azokon a gyermekeken múlik, akiket anyák millió most is szeretetben nevelnek otthon, és igyekeznek megadni nekik mindent.♥️

Ezért hoztuk létre 2016-ban a MaszatVilágot, ahol a babáknak, miniovisoknak és ovisoknak tartottunk éveken át minőségi kézműves foglalkozásokat! Nagyon szerettük, de nem tudtunk annyi kisgyermekes családnak segíteni, mint amennyinek szerettünk volna.  Ezért 2019-ben elindítottuk az ONLINE MaszatKlubot, amely idén ünnepli 3. születésnapját.

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy egy jó alapra sokkal könnyebb csodálatos, értékes és tartalmas életet építeni. És abban is, hogy az, amit mi lassan 7. éve csinálunk, ehhez valóban és bizonyítottan hozzájárul.

Velünk tartotok? 🙂

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

A TV-ben is találkozhattál már velünk

0
nyári tartalom
0
őszi tartalom
0
téli tartalom
0
tavaszi tartalom
0
tudásanyag

KUKKANTS BE

a klubba!

A videóban még a MaszatKlub START korábbi verziója látható. A klubban viszont már a véglegest találod, de úgy éreztük, hogy azt bizonyos okok miatt nem mutatjuk meg a klub falain kívül. Köszi a megértést!

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL SOKKAL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

🔘 Egy picit megfogják a kezét, és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

🔘 Ne keljen keresgélnie a milliónyi alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

🔘 Egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

🔘 Egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

🔘 Ne random eszközökkel alkosson a gyermeke, hanem valóban bababarát eszközök kerüljenek a kezébe.

🔘 A szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

🔘 A gyermeknevelés egyáltalán nem egyértelmű, társadalmilag ezer irányból elvárásokkal terhelt útján megnyugvást, biztos pontokat találjon. Ahol nem megítélik őt, hanem támogatják.

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 0-6 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 0-6 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. 🙂 Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂  Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

 

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 0-6 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. 🙂 

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

Ha most csatlakozol, ezek a BÓNUSZOK várnak

10.500 Ft értékben

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

„Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad.”

EGY KLUB, AMELYNEK MINDEN HÓNAPBAN

visszajön az ára?!

Most mindenkinek kicsit nehezebb. De tegyük fel őszintén a kérdést. Mit kapunk ma 8890 forintért?

Mennyibe kerül 1 óra bármilyen magánóra, fejlesztés vagy akár csak tanácsadás? 10.000-30.000 Ft. 1 óra. Ami után hazamész és azt érzed, hogy még lenne legalább 5-ször ennyi időre való kérdésed.

Nálunk 1 hónap 8890, féléves, éves előfizetéssel még kevesebb, és ezért 30-31 napig mindent megkapsz.

Ez egy befektetés, amelynek a kamata: sok-sok örömteli pillanat, sikerélmény, tudás

Az az igazság, hogy az ember rengeteg pénzt költ olyan dolgokra, amelyeknek nincs különösebb hatása az életére. De valahogy így vagyunk összerakva, hogy az azonnal láthatót jobban értékeljük, mint azokat, amelyek mindent megváltoztathatnának…

Pedig legbelül tudjuk, hogy életünk legjobb befektetései azok a dolgok, amelyek valamit hozzánk tesznek, amitől többek leszünk. Ilyen ez a klub is.

Nagyon sok kisgyermekes anya életét változtatta meg pozitív irányban. Rengeteg olyan üzenetet kaptunk, ahol arról írnak nekünk hálával teli sorokat, hogy mennyire megváltozott a kapcsolatuk a gyermekükkel, meg ahogyan erre az egészre tekintenek.

Igen, ezek azok az élmények, tapasztalások és tudás, amelyeket soha senki nem vehet már el Tőled és a gyermeke(i)dtől. Ráadásul minden egyes nap többet adunk, hiszen rendszeresen teszünk fel új tartalmakat, indítunk izgalmas pályázatokat, nyereményjátékokat, egyszóval folyamatosan nő az értékünk, és ennek a klubtagok örülnek a legjobban. 🙂

Nem beszélve arról, hogy mivel számos kisgyermekes családoknak szolgáltató webshopban (pl: Anyaparaicsom, NaturAnyu, Symbyo, Séllei Lilla, Palotai Csokoládé, MaszatBolt, stb... olcsóbban vásárolhatsz klubtagként, kb minden hónapban vissza is jön a klub ára.

Ráadásul ha esetleg időközben emelkedne a klub havi díja, amíg te klubtag vagy, neked befagyasztjuk a havidíjat!

Biztos lehetsz abban, hogy ez egy olyan befektetés önmagadba, a gyermekedbe, a mindennapjaitokba, amely minden téren megtérül.

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. 

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

NEM ÁRULUNK

zsákbamacskát

A 0-6 éves gyermeked számára több 100 tartalom közül válogathatsz. Olyan egyszerűen nem fordulhat elő, hogy nem találsz megfelelő tartalmat.

Mi nem az a klub vagyunk, ahol didaktikusan megmondjuk, hogy neked hogyan kéne működni. Vagy a gyermekednek hogyan kéne. Ehelyett figyelünk, és ha kérdezel akkor nemcsak segítünk, hanem ezt a legempatikusabb módon tesszük. Mindig válaszolunk, és rendszeresen megdicsérjük a klubtagokat. Mert szerintünk nincs olyan ember, aki legbelül nem vágyik arra, hogy elismerjék az erőfeszítéseit.

Sőt, amikor állítjuk össze a tematikát, meg szoktuk kérdezni a klubtagokat, hogy minek örülnének igazán. 

Mi is látjuk, hogy szinte szőnyegbombázzák az anyákat mindenféle szolgáltatásokkal, amelyek mindig csak 1 szelet megoldást adnak. Na nálunk nincs ilyen. Ha csatlakozol hozzánk, akkor amit a gyermekeddel való közös időtöltésért és finommotorikai fejlődéséért  megtehetsz, azt nálunk egy helyben mind megkapod.

Szerintünk ez egy nagyon menő garancia. Azt jelenti, hogy a mai világban ugye, kb minden naponta emelkedik, de ezzel neked nem kell törődnöd, mert amíg klubtag vagy, addig befagyasztjuk Nálad az árakat! Tehát hiába jön valaki mondjuk 1 év múlva többért a klubba, ha te akkor is klubtag leszel még, akkor is a mostani áron biztosítjuk ezt a számodra! Jó, nem? 🙂

Már csak választanod kell:

A FÉLÉVES ÉS AZ ÉVES ELŐFIZETÉST ÁTUTALÁSSAL IS RENDEZHETED! Ha így szeretnéd, akkor írj e-mailt az alkossunk@maszatklub.hu-ra nekünk, és segítünk!

HAVI
ELŐFIZETÉS / napi 3 pelenka

8890 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK
NÉPSZERŰ

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS / napi 2,5 pelenka

44450 Ft FÉLÉVENTE
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK
OKOS MEGOLDÁS!

ÉVES
ELŐFIZETÉS/ napi 2 pelenka

88900 Ft ÉVENTE
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 12 havi kérdezési lehetőség 10 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 12 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • FOLYAMATOS ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • MIND A KÉT AJÁNDÉK
kiváló ár/érték arány

KÉNYELMES

és biztonságos fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy írj nekünk: alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 170 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Nincs még egy olyan kedvezményes és kényelmes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak. Ráadásul azt sem kell állandóan észben tartanod, hogy az adott hónapban utaltál-e már nekünk.

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Erről külön webinárt tartottunk, mert annyira fontos dolog. Megszámolni nem tudjuk, hogy hány anya hiszi magáról, hogy nem kreatív. De nem akarjuk felülbírálni a meglátásodat magadról. Ha nem vagy kreatív, akkor a klubban a legjobb helyen vagy, mert mindent tálcán kínálunk fel neked. Csak kövesd az útmutatóinkat, és a gyermeked el lesz ájulva. (És te is magadtól) 🙂

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

Attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az „értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

 • Ha van heti legalább 30 perced arra, hogy olvass, videókat nézz, hogy elsajátítsd az alapokat – ez az elején több is lehet, tőled függ, hogy milyen tempóban szeretnél haladni.️
 • Majd van heti 20 perced arra, hogy kinyomtasd a sablonokat vagy egyéb előkészületeket elvégezz és játékba hívd gyermeked.

 • Végül van heti legalább 1x 20 perced arra, hogy közösen játszatok, olvassatok.

Szóval összességében elmondható, hogy ahhoz, hogy kihasználjátok a Klubot heti 70 perc szükséges, amit lazán eltöltötök a játszótéren is egy-egy alkalommal, egy héten több alkalommal is.

Ezért ha a homokozás, hintázás, séták mellett (amelyek szintén nagyon fontosak), feldobnád a napjaitokat közös alkotással, játékkal, akkor a legjobb helyen vagy!

Az otthoni közös alkotás, játék egész más fejleszt, mint például egy játszótér. Ezért a jó idő megérkezésekor gyermekednek ugyanúgy szüksége van ezekre a harmonikus fejlődéséhez.

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk.

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

Az ONLINE MaszatKlubba 10-12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Ennek két oka van.

 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik. hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

Úgy építettük fel a klubot, és a tartalmakat, hogy sokszor az otthon található teljesen általános alapanyagok és eszközök is elegendők legyenek.

Sőt van egy házirecept menüpontunk is, ahol filléres gyurmát, festéket, ragasztót, stb… is mutatunk Neked!

Mert mi is pontosan tudjuk, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak.

A havi előfizetéssel járó tagság 1 hónapra szól, majd a bankkártyádat a rendszer havonta megterheli a havi előfizetés díjával.

A fél és egy éves előfizetésnél 6, illetve 12 hónapig mindent elérsz, és nem terhelődik meg automatikusan a kártyád. Miért? Mert nem tartjuk fairnek. Látjuk, hogy többen így csinálják, de fél, egy év az hosszú idő. Közbe jöhet egy betegség, bármilyen élethelyzet, ami eltereli a figyelmedet, és te elfelejted lemondani. Aztán a rendszer  meg lehet a legrosszabb pillanatban vonja le tőled. Szóval nem, a féléves és az éves előfizetésnél nem újul meg automatikusan, hanem a lejárati időhöz közeledve mi kérdezünk rá nálad, hogy meg szeretnéd-e hosszabbítani az előfizetésedet. Szerintünk ez így tisztességes.

Nálunk mindenki azzal a havidíjjal klubtag addig, amíg le nem mondja, amíg előfizető nálunk. Vannak akik több mint 3 éve velünk vannak, ők a mai napig az induló árat fizetik. 🙂

Ha lemondod az előfizetésedet, akkor az azt jelenti, hogy a következő fordulónapig érvényes. Legyen az havi, féléves vagy éves.   A rendszer ilyenkor már nem terheli meg a kártyádat.

Egy példa:

Március 8-án előfizetsz havival, és decemberben már nem akarsz klubtag lenni. Akkor, ha december 8 előtt lemondod az előfizetésedet, akkor az nem fog megújulni december 8-án, és addig elérsz mindent a klubban.

Utána pedig zárja a rendszer a tagságodat. Ennyi. 🙂

Ha pedig vissza szeretnél csatlakozni, erre bármikor lehetőséged van, amikor nyitva van a klub, de persze már az akkori éppen aktuális feltételek mellett. 

Úgy csináltuk meg a klubot, hogy az online felületünkön mindent elérsz.  Viszont kérdezni a klubtagok a csoportban tudnak, és az összes nyereményjáték, alkotós pályázat, kihívás és a közösségi élet is ott zajlik.  

Neked kell eldöntened, hogy ebben részt szeretnél venni vagy sem. Ha igen, akkor pár perc alatt tudsz csinálni egy profilt 1 szem képpel, és máris eléred a csoportunkat. 🙂

Nem.  Nagyon örülünk, ha támogatnak téged a családtagok abban, hogy közösen játssz, alkoss a gyermekeddel, de egy előfizetéssel csak te  jelentkezhetsz a FB előfizetői csoportba, és csak te férhetsz hozzá az online felülethez.

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek 🙂

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Kattints az „Előfizetek” gombra, és fizesd ki kártyával.

3. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

4. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.