A klub bezárt, a hirdetéseket leállítottuk, de még 1-2 napig meghagyjuk az előfizetés lehetőségét, hogyha egy posztból, e-mailből érkeznél, akkor még elő tudj fizetni. Utána viszont levesszük az oldalról a lehetőséget.

KERESED

OTTHONRA a legteljesebb megoldást gyermeked lekötésére, fejlődésének biztosítására?

HATÉKONYABBAN SZERETNÉD BEILLESZTENI OTTHON A KÖZÖS IDŐT, ALKOTÁST, KREATÍV TEVÉKENYSÉGEKET A 0-6 ÉVES KORÚ GYERMEKEDDEL ANÉLKÜL, HOGY TÚLVÁLLALNÁD MAGAD?

Kisgyermekes szülőként pontosan tudjuk, hogy nem könnyű beilleszteni a mindennapokba ezeket a perceket. Azért vagyunk mi, hogy amolyan összekötő kapocs legyünk a vágy és a valóság között.

Hogy ezek a fontos dolgok ne az "ötletek-majd megcsináljuk-együtt" könyvtárba kerüljenek, hogy aztán elvesszenek a mindennapok forgatagában. Hanem meg is valósuljanak.

Mert mi nemcsak ötleteket adunk, hanem a megvalósításban is támogatunk Téged! Ezért is az a szlogenünk, hogy a felület online, az élmény kézzelfogható!😍 Mert Nálunk tényleg elkészülnek az alkotások.

Milyen lenne, ha már az első lépéseknél olyan pozitív élmények érnék a gyermekedet és Téged is, amellyel egy életre beleszeretnétek a közös alkotásba, játékokba, kreatív tevékenységekbe?🤩

Az időnyerő, kreatív, élményekkel teli, fejlődést támogató és közben otthonos mindennapok számodra is elérhető közelségbe kerültek!

Klubtagok száma jelenleg: 276🤩
Választható ajándékok száma: 19🤩

nap
óra
perc
másodperc

Köszöntünk az ország elsőként alapított és legcsaládiasabb anya-gyermek alkotós- és élményklubjában, ahol minden segítséget megadunk Neked ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az otthon töltött időtökből!

És a legjobb az egészben, hogy egy olyan közösség része is leszel, amely tele van pozitív energiával, és egymást húzzák a tagok, és teszik izgalmassá, felfedezővé a mindennapokat! Mi nem gyártunk definíciókat arra, hogy pontosan mitől lesz a Ti napotok, életetek jó, ezt Ti fogjátok megtapasztalni, ahogy telnek a Klubban a hetek és a hónapok. ❤️

Érezted már úgy a 0-6 éves gyermekeddel otthon…

 

❓hogy nem tudod, hogy mivel és hogyan kösd le?
❓hogy nem tudod pontosan, hogy az ő korához milyen tevékenységek, eszközök passzolnak?

❓ hogy nem tudtál neki magabiztosan segíteni?
❓Esetleg kutattál már a neten naphosszat a megoldás után, de a végén csak még nagyobb lett benned a kérdőjel?

Pontosan ismerjük ezt az érzést. Anyukák százai jöttek oda hozzánk az elmúlt 6,5 évben, hogy az amit a neten, Pinteresten, google-ban találtak, nem működik. Nem elég az útmutatás, egyszerűen elvesznek az egészben, és hamar átfordul az egész egy mély kudarcérzésbe. 

Azért hoztuk létre 2019-ben a klubot, hogy a kudarcélmény helyére a bizonyosság, az élmény és az öröm lépjen. Az összes tapasztalatunkat beletettük a klubba, és a végeredmény? 

Egy 3 pilléren alapuló alkotós- és élményklub.

Szeretnél...

♥️  egy bármelyik évszakban kihasználható, kézzelfogható és mégis teljeskörű megoldást az 0-7 éves gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, úgy, hogy Te is jól érzed magad?

♥️ egy olyan kreatív ötlettáradat amely tele van otthoni játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

♥️ a gyermeked előszámú támogatójává válni, hogy hamar felfedezhesse az alkotásban, kreatív tevékenységben rejlő örömöt?

♥️  otthon egy számotokra komfortos, kialakult keretet az otthoni közös időnek, élményeknek? 

♥️ mindent megtudni arról, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

♥️ anyaként is otthonosabban mozogni ezeken a területeken, és a megfelelő játékot/alkotást kiválasztani gyermeked számára?

Ha igen, akkor biztosan ezt is szeretnéd...

♥️ Tematikus könyvajánlónk segítségével könnyedén könyveket választani a gyermekednek.

♥️ Részt venni nyereményjátékokban, izgalmas, kreatív és játékos pályázatokban.  

♥️ Kisgyermekes családoknak szolgáltató partnereinktől olcsóbban vásárolni.

♥️ Olyan családias klub tagja lenni, ahol  Te nem 1 vagy a sok közül? Ahol bátran kérdezhetsz, mert a kérdésed nem veszik el több ezer között, hanem megválaszolásra talál.

♥️ Olyan aktív közösség tagja lenni, amelyben kizárólag hozzád hasonló jó fej tagok vannak, akik támogatják egymást, őszintén örülnek egymás sikerélményeinek?

A klubunk három pillérre épül

ELSŐ PILLÉR

STABIL ALAPOK -MaszatKlub START

Egy teljesen egyedülálló támogatórendszert hoztunk létre. Olyat, amilyennel szerintünk még nem találkoztál.

Azért, mert nagyon sokszor a kezdet és a kezdeti támogatás határozza meg azt, hogy később egyrészt mennyire érzitek jól magatokat a Klubban, másrészt mennyire szívesen töltötök időt kreatív tevékenységekkel.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

A segítségével nagyon gyorsan tudni fogod, hogy miként tudod a klubot a legjobban kihasználni. Rengeteg praktikus dologról van szó benne. Közel 25 perces lett a videó, ezért ha belépéskor ezt megnézed, szinte azonnal gyorsan és gördülékenyen fogsz bekerülni a maszatklubos vérkeringésbe. 

Ez a néhány oldalas útmutató segíteni fog neked abban, hogy nagyon hamar ráérezz, hogy mit hol találsz. A célunk ezzel a kiadvánnyal az, hogy hamar otthonosan mozogj a klubban, és mindig legyen egy sorvezetőd, amihez bármikor visszatérhetsz, ha elakadnál. 

Ha ezt az ajánlót elolvasod, nem lesz benned több kérdőjel. Sőt, egy komplett megoldókulcs huppan a kezedbe, amelyet bármikor segítségül hívhatsz akár a boltban a polc előtt állva is. Ilyen minőségű, részletes, korosztályra lebontott eszköz- és alapanyagajánlót soha senki nem csinált. 

Minden szülőnek vannak kimondott vagy kimondatlan elvárásai a gyermekével kapcsolatban. Ehhez még a környezetünkből érkező visszajelzések, “jó tanácsok”, szakkönyvekben olvasott információk is hozzátesznek. A végén ezért érezheted úgy, hogy nem jól csinálod a szülőségedet, vagy épp a gyermeked működik rosszul. Emiatt készítettük ezt a videósorozatot, hogy segítsük a tisztánlátásodat, és eloszlassuk azokat az irreális elvárásokat, amelyek csak nyomasztó teherként ülnek a válladon.

Öt, egyenként 30-40 perces videót vettünk fel arról, hogy te mint szülő mit várhatsz el az…

– 1 évesnél kisebb

– 1-2 éves

– 3-4 éves

– 5-6 éves gyermekedtől!

A klubtagok kérésére került be a rajzfejlődés a START-csomagba. Egy közel 40 perces videóban beszélünk róla, és egy tudásanyagot is letölthetsz.

A rajzolás a gyermek számára az önkifejezés egyik lehetséges eszköze. Mivel az életük kezdetén a gyermekek még kismértékben rendelkeznek megfelelő verbális képességekkel, így érzelmeiket elsősorban cselekvések során fejezik ki. Ilyen cselekvés például az utánzáson alapuló játék, amely során, dramatikus formában, nagyon sok dolog felszínre jöhet a gyermek lelkéből.

Nyomtatható ALKOTÁS mérföldkő kártyák, hogy az első, fontos pillanatok örökre megmaradjanak számotokra

Amikor először csinál valami új dolgot a gyermeked (pl.: gyurmázik), akkor biztosan szeretnéd, hogy ez az emlék örökre megmaradjon Nektek. És ha erről még egy kép is készül, akkor évek múltán is jó visszanézni, és örömmel tölti el az embert.

MÁSODIK PILLÉR

TARTALOM: Sokszínű, kifogyhatatlan, kreatív élmény- és ötlettár…sőt még annál is sokkal több

Több mint 400 tartalom vár.  Nem azért, hogy mindent megcsináljatok, hanem hogy mindig legyen választási lehetőségeket. És rendszeresen új, izgalmas tartalmak érkeznek.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattintsd le őket:

Az összesnél találsz korosztálymegjelölést, leírást, sokszor videót is. Sőt, rengeteg olyan egyedülállóan kedves és egyedi sablont/kártyát is letölthetsz, amelyért rajongani fog a gyermeked. Mindezt évszakok szerint kategóriákba rendezve.

Miket készíthettek? Szinte bármit! Libát, nyuszit, mezőt, családi képet, traktort, virágot, mikulást, vulkánt, rókát, medvét, fagyit, és még annyi mindent. Gyurmázhattok, téphettek, ragaszthattok, vághattok. Mindezt tematikus hetekbe csomagolva.

Letölthető mondókatárak várnak Rátok, sokszor éneklést segítő videóval. Zenebölcsi, ahol egy igazi zeneművész szólaltatja meg a hangszereket, dalokat, és néhány papírszínház is.

Hasznos és hiánypótló szakmai anyagok, amelyek 3 területen is támogatnak Téged!

♥️ Az otthoni alkotásban/játékban időtöltésben
♥️ Kisgyermekes mindennapokban
♥️ Téged mint anyát

Korosztályra bontott tematikus könyvajánlók.  A klubtagok imádják. Kigyűjtik a jó címeket, és megvásárolják őket valahol. Folyamatosan bővítjük, frissítjük, és újakat is készítünk.

Ki mondta, hogy csak a drága gyurma, festék jó? Persze kényelmes megoldás, de van olcsó alternatíva is. Méghozzá filléres, és semmivel se rosszabb alternatívák. Ezeket kísérleteztük ki Neked és szedtük csokorba.

Számos ismert magyar vállalkozásnál vásárolhatsz 10-20% kedvezménnyel. Az Anyaparadicsom, Symbyo, FunKidz és Séllei Lilla is a partnereink között van.

A klub lelke a közösségünk. Minden túlzás nélkül az egyik legcsaládiasabb, legsegítőkészebb, elfogadóbb és támogató online közösség az országban. Hozzád hasonló jó fej anyák biztosítják a minden pozitív hangulatot.

HARMADIK PILLÉR

SZAKMAI TÁMOGATÁS: jelen vagyunk, nagy a tapasztalatunk, mindig segítünk

Közel ezer baba-mama, MINIovis és OVIS kézműves foglalkozást tartottunk, mielőtt megnyitottuk volna a klubot.

Ezért bátran mondhatjuk, hogy nem sok szakembernek van akkora tapasztalata a 0-6 éves korosztályban, mint nekünk. És ez látszik is abban a minőségben, támogatásban, amit a klubtagoknak folyamatosan nyújtunk.

Kérdezz tőlünk bármikor, bármennyit

A privát előfizetői csoportunkban bármikor kérdezhetsz tőlünk, nem vagy magadra hagyva. A tagjainkkal napi szinten kapcsolatban vagyunk. Mindig részletes, nem félvállról vett válaszokra számíthatsz tőlünk.

Nem vagyunk eredményorintáltak, de…

Emiatt természetesen az eredmények sem maradnak el. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, és bár a klub célja egyáltalán nem a fejlesztés, a szakmai támogatás melletti klubhasználat egyenes következménye, hogy sokszor szinte berobban a gyermekek fejlődése. (pl.: kommunikáció, beszédkészség, szem-kéz koordináció, stb…)

Nálunk egyáltalán nem annyiról szól a történetetek, hogy 1600-ikként előfizetsz, és egy leszel a sok közül.

Ha valamit a legtöbbször olvashatunk a minket értékelő klubtagok véleményében, az a személyes törődés, odafigyelés és támogatás amit nap mint nap tapasztalnak a részünkről.

Biztonságos és minőségi eszközök és alapanyagok: 

Eddig is évente többször raktunk össze több különböző általunk szakmai szemmel összerakott csomagot, amelyet kényelmesen megvásárolhattak tőlünk. Viszont hamarosan ezt FOLYAMATOSAN biztosítani tudjuk majd. Ráadásul klubtagként még kedvezményt is adunk Neked!

Mi ezt imádjuk csinálni

Ez a lelkesedés nem véletlen. Küldetésünknek tekintjük, hogy azokban az években, amikor egy kis élet alapjai kerülnek a helyükre, akkor azok a kockák a legjobban illeszkedjenek egymáshoz. Mert nincs még egy olyan időszak, amikor ennyi első és meghatározó élmény éri a gyermekedet. És ha azt szeretnénk és szeretnéd Te is, hogy ez a világ jobb hely legyen a mostaninál, akkor ez csak lelkileg egészséges, környezetükre  és a környezetre igényes és figyelmes gyermekekből felnővő nőkkel és férfiakkal lehetséges.

A 3 pillér egymást erősíti, hiszen megérkezel a klubba, és megkapsz minden létező támogatást, segítséget a minél gördülékenyebb és gyorsabb belerázódáshoz.

Ezt támogatja meg sok-sok tartalom és lehetőség, hogy mindig találjatok olyat a klub felületén, amelyhez épp kedvetek van. Ha pedig elakadnátok, bátran kérdezhettek.

És mit sem érne ez, ha közben ezt az egészet nem ölelné át egy fantasztikus közösség!

MINDEZ A TIED/TIETEK LEHET

napi 2-3 pelenka árán

Az alkotós- és élményklubunkkal emeld új szintre az otthoni közös időt gyermekeddel! Magadon, a gyermekeden és rajtunk kívül ehhez semmi másra nem lesz szükséged!

MOST AJÁNDÉKOT IS KAPSZ TŐLÜNK!

Amennyiben benne leszel az első 100 csatlakozóban, akkor Te is választhatsz magadnak ajándékot! Vagy a MaszatKlub TAVASZI mondókagyűjteményt, amelyet a 2. MaszatKlubos hónapotokban küldünk el Nektek ajándékba. Vagy a RendSZER a lelke káoszfelszámoló programunkhoz kapsz hozzáférést, viszont itt csak 1-2 napot kell várnod! A választásodat a lap alján a megrendelőlapon tudod nekünk majd jelezni. 

Vagy a RendSZER a lelke káoszfelszámoló programunkhoz kapsz hozzáférést, viszont itt csak 1-2 napot kell várnodA választásodat a lap alján a megrendelőlapon tudod nekünk majd jelezni. 

NYOMTATOTT MaszatKlub TAVASZI mondókatár

A MaszatKlub TAVASZ mondókatárat a klubtagok imádják, mert mi terveztük és nagyon cuki. Ráadásul  strapabíró, sőt mérsékelten nyál és vízálló is! Nem egy olyan képet kaptunk már, ahol egy csöppség szaladgál a kezében vele. 🙂

ÉRTÉKE: 3.990 Ft

RendSZER a lelke mindennek – káoszfelszámoló program 

Egy nap hányszor pakolsz el a gyermeked után? Ne is mondd… mi is ezt játszottuk minden egyes nap. Aztán egyszer elegünk lett, és elkezdtünk utána olvasni annak, hogy ezt a sok-sok kidobott időt hogyan tudnánk megmenteni. Könyveket olvastunk, rengeteg cikket jegyzeteltünk ki + a saját tapasztalatainkat sem hagytuk ki. És azért, hogy Neked ezt a több hetes munkát már ne keljen elvégezned, egy káoszfelszámoló programban át is nyújtjuk Neked. Hasznos gondolatokat, azonnal alkalmazható ötleteket és praktikus, illetve hasznos tippeket kapsz benne a rendszerezéshez. Hiszen nagyon fontos, hogy az otthonunkban egy olyan környezet vegyen körbe minket, ahol jól esik időt tölteni.  

 

 – Állandóan el kell pakolnod a játékokat? 

– Mire a végére érsz, kezdheted elölről?

– Eleged van, hogy mindig azt érzed, hogy rendetlenség van otthon?

Válaszd őt, és meg is tetted az első lépést a soha véget nem érő pakolás megszüntetéséhez!

 

ÉRTÉKE: 6.190 Ft

100
Még ennyi ajándékunk maradt!

BEMUTATKOZUNK

neked

Mi vagyunk Zsófi (óvodapedagógus finommotorika szakértő) és Szabi (szövegíró, marketing). 2016 nyarán ismertük meg egymást amiből mára egy több mint 6 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként 2020 októberében az esküvőnk után pár hónappal Panni a kislányunk is megérkezett! Szóval igazából mi is egy vagyunk a kisgyermekes családok közül. 🙂

Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Azért, hogy egy jobb hely legyen holnap. És meggyőződésünk, hogy ez leginkább azokon a gyermekeken múlik, akiket anyák millió most is szeretetben nevelnek otthon, és igyekeznek megadni nekik mindent.♥️

Ezért hoztuk létre 2016-ban a MaszatVilágot, ahol a babáknak, miniovisoknak és ovisoknak tartottunk éveken át minőségi kézműves foglalkozásokat! Nagyon szerettük, de nem tudtunk annyi kisgyermekes családnak segíteni, mint amennyinek szerettünk volna.  Ezért 2019-ben elindítottuk az ONLINE MaszatKlubot, amely idén ünnepli 3. születésnapját.

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy egy jó alapra sokkal könnyebb csodálatos, értékes és tartalmas életet építeni. És abban is, hogy az, amit mi lassan 7. éve csinálunk, ehhez valóban és bizonyítottan hozzájárul.

Velünk tartotok? 🙂

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Inkább a videót kedveled? Akkor elmondjuk kevesebb mint 4 percben, hogy mit csinálunk mi a klubban! 🙂

A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.

Ismerd meg Bori véleményét az ONLINE MaszatKlubról

A TV-ben is találkozhattál már velünk

0
nyári tartalom
0
őszi tartalom
0
téli tartalom
0
tavaszi tartalom
0
tudásanyag

KUKKANTS BE

a klubba!

A videóban még a MaszatKlub START korábbi verziója látható. A klubban viszont már a véglegest találod, de úgy éreztük, hogy azt bizonyos okok miatt nem mutatjuk meg a klub falain kívül. Köszi a megértést!

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

🔘 Egy picit megfogják a kezét, és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

🔘 Ne keljen keresgélnie a milliónyi alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

🔘 Egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

🔘 Egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

🔘 Ne random eszközökkel alkosson a gyermeke, hanem valóban bababarát eszközök kerüljenek a kezébe.

🔘 A szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

🔘 A gyermeknevelés egyáltalán nem egyértelmű, társadalmilag ezer irányból elvárásokkal terhelt útján megnyugvást, biztos pontokat találjon. Ahol nem megítélik őt, hanem támogatják.

Hogyan képzeld el ezt az

egészet

Sok az információ egyszerre, igaz? 🙂 Szerintünk is, de fontos, hogy pontosan lásd, hogy mik vagyunk, és hogy tudatos döntést hozhass.

Most pedig megmutatjuk, hogy mennyire szabad és mennyire csak rajtad áll, hogy mit veszel ki a klubból. Nincsen semmilyen kényszer, nem sürget senki majd.

Amikor megérkezel a klubba, mi mindenképp azt javasoljuk, hogy az első héten ismerkedj meg kicsit a felülettel, csatlakozz a privát előfizetői közösségünkhöz. Az online felületen a MaszatKlub START-ban mindent megtalálsz, ami az induláshoz szükséges lehet. Nézd meg ott azokat a videókat, amelyek aktuálisak a gyermeked számára. Már utána sokkal magabiztosabb leszel, és nagyobb motivációval vágsz bele vele bármilyen közös alkotásba, játékba. 🙂

Ezután bátran nézz körbe vagy az aktuális hónapban, vagy az évszakok menüpontban és keress egy izgalmas tartalmat kettőtök számára. Mindenhol találsz korosztálymegjelölést, ezért könnyen be tudod lőni a megfelelő tartalmakat. Ami nagyon fontos, hogy amikor a gyermekeddel alkotsz, játszol, hagyd kint a felnőtt világra jellemző végeredmény orientáltságot. A kicsiknek sokáig teljesen mindegy mit alkotnak, ők a folyamatot élvezik. És ez annyira jó, próbáld ki Te is! 🙂

A klubban annyi hónapot vagy, amennyit feltöltőnek érzel. Ezért nincs rajtad nyomás, hogy x héten Neked muszáj mondjuk 5 videót megnézned, háromszor játszani a gyermekeddel. Úgy illesztheted be a napjaidba a klubunkat, ahogy Nektek a legkomfortosabb. Amennyiben pedig úgy érzed, hogy most jól jönne egy kis extra támogatás, mi mindig ott leszünk a csoportban, és örömmel segítünk és válaszolunk a feltett kérdéseidre. Ugye, hogy már nem is tűnik túl soknak? 🙂

Ez egy olyan izgalmas kaland, amelytől te is több leszel és a gyermeke(i)d is!

Ha most csatlakozol, ezek a BÓNUSZOK várnak

10.500 Ft értékben

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

“Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad.”

Beszéljünk őszintén

az anyagiakról

Mit kapsz ma 7890 forintért egy hónapban? Hát nem sok mindent. És mi sem. Ezért több mint 2 év árbefagyasztás után a következő alkalommal a klub havidíja már magasabb lesz. De ez Téged nem fog érinteni, ha most csatlakozol!

Egy középkategóriás farmert, 3 csomag pelenkát, és a sor sokáig folytatható. Mi anyák bármikor fel tudunk sorolni olyan alkalmat, amikor a Pepco, KIK , H&M és társaiban, vagy éppen anyukás csoportokban otthagyunk ennyit vagy még sokkal többet.

Marandandó bármelyik? Kifizetjük, és pár nap múlva már nem is emlékszünk rá.

Rengeteg pénzt költünk olyan dolgokra, amelyeknek nincs különösebb hatása az életünkre. De valahogy így vagyunk összerakva, hogy az azonnal láthatót jobban értékeljük, mint azokat, amelyek mindent megváltoztathatnának…

Pedig legbelül tudjuk, hogy életünk legjobb befektetései azok a dolgok, amelyek valamit hozzánk tesznek, amitől többek leszünk.

Ilyenek azok az élmények is, amelyeket soha senki nem vehet már el tőlünk és a gyermekünktől. Ráadásul már holnap többet kapsz a pénzedért, hiszen rendszeresen teszünk fel új tartalmakat, indítunk izgalmas pályázatokat, nyereményjátékokat, stb...

És a legjobb az egészben az, ha esetleg időközben emelkedne a klub havi díja, amíg te klubtag vagy, neked befagyasztjuk a havidíjat!

Biztos lehetsz abban, hogy ez egy olyan befektetés önmagadba, a gyermekedbe, a mindennapjaitokba, amely minden téren megtérül.

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 0-6 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 0-6 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. 🙂 Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂  Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

 

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 0-6 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. 🙂 

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. 

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

Nem árulunk

zsákbamacskát

A 0-6 éves gyermeked számára több 100 tartalom közül válogathatsz. Olyan egyszerűen nem fordulhat elő, hogy nem találsz megfelelő tartalmat.

Mi nem az a klub vagyunk, ahol didaktikusan megmondjuk, hogy neked hogyan kéne működni. Vagy a gyermekednek hogyan kéne. Ehelyett figyelünk, és ha kérdezel akkor nemcsak segítünk, hanem ezt a legempatikusabb módon tesszük. Mindig válaszolunk, és rendszeresen megdicsérjük a klubtagokat. Mert szerintünk nincs olyan ember, aki legbelül nem vágyik arra, hogy elismerjék az erőfeszítéseit.

Sőt, amikor állítjuk össze a tematikát, meg szoktuk kérdezni a klubtagokat, hogy minek örülnének igazán. 

Mi is látjuk, hogy szinte szőnyegbombázzák az anyákat mindenféle szolgáltatásokkal, amelyek mindig csak 1 szelet megoldást adnak. Na nálunk nincs ilyen. Ha csatlakozol hozzánk, akkor amit a gyermekeddel való közös időtöltésért és finommotorikai fejlődéséért  megtehetsz, azt nálunk egy helyben mind megkapod.

Szerintünk ez egy nagyon menő garancia. Azt jelenti, hogy a mai világban ugye, kb minden naponta emelkedik, de ezzel neked nem kell törődnöd, mert amíg klubtag vagy, addig befagyasztjuk Nálad az árakat! Tehát hiába jön valaki mondjuk 1 év múlva többért a klubba, ha te akkor is klubtag leszel még, akkor is a mostani áron biztosítjuk ezt a számodra! Jó, nem? 🙂

Már csak választanod kell:

HAVI
ELŐFIZETÉS

9250Ft
7890 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • HAMAROSAN FOLYAMATOSAN ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS

47340Ft
39450 Ft FÉLÉVENTE
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • HAMAROSAN FOLYAMATOSAN ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • VÁLASZTÁSOD SZERINTI AJÁNDÉK
sokan választják!

ÉVES
ELŐFIZETÉS

94680Ft
78900 Ft ÉVENTE
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 12 havi tagság 10 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 12 havi kérdezési lehetőség 10 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 12 hónapig az összes sablonhoz, letölthető tartalomhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • HAMAROSAN FOLYAMATOSAN ALAPANYAG-ÉS ESZKÖZCSOMAG RENDELÉSI LEHETŐSÉG!
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • MIND A KÉT AJÁNDÉK
kiváló ár/értékarány

KÉNYELMES

és biztonságos fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy írj nekünk: alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 170 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Nincs még egy olyan kedvezményes és kényelmes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak. Ráadásul azt sem kell állandóan észben tartanod, hogy az adott hónapban utaltál-e már nekünk.

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

És ők attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az “értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk.

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Az ONLINE MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Ennek két oka van.
 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2022-ben egy ideig biztosan nem nyitunk ki újra.

A vírushelyzet miatt most ez szünetel, de igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Kattints az “Előfizetek” gombra, és fizesd ki kártyával.

3. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

4. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.