[ingyenes tartalom]

KÖSD LE A GYERMEKEDET - ŰZD KI AZ UNATKOZÁST AZ OTTHONOTOKBÓL - és idd meg nyugalomban a kedvenc kávédat, teádat, kakaódat! 🙂

A kezedbe adjuk a megoldást, méghozzá AJÁNDÉKBA! A saját fejlesztésű Gyurmázó- és színezőlapjaink őszi kiadását imádni fogja a gyermeked!

Az otthoni alkotást nem helyettesítheti havi néhány gyermekfoglalkozás. Oda a közösség miatt járjatok. Mert az a tapasztalatunk, hogy a többség igen kötött, és ezért a lényeg veszik ki belőlük. Mert mi a lényeg az első években? A kreativitás, önkifejezés SZABAD megélése.

Erre pedig a legjobb tér az OTTHONOTOK!

Miért?

         A gyermek OTTHON érzi magát a legnagyobb biztonságban.

     Te is OTTHON tudsz neki a leginkább fesztelenül segíteni.

     A gyermek biztonságos környezetben tanulja meg, hogy bátran kifejezheti önmagát.

    OTTHON pillanatok alatt bármikor előveheted a lapokat. Emiatt sokkal többször fogod neki megteremteni a lehetőséget az alkotásra, mint ha csak elvinnéd párszor foglalkozásokra.

Nem is hinnéd mennyit fog adni Nektek ez a négy szuper lap! A használatban is segítünk Neked!

KIK SEGÍTENEK NEKED?

Szia, Zsófi és Szabi vagyunk, az ONLINE MaszatKlub alapítói és egy 1 éves kislány szülei :). Ha egy mondatban kéne összefoglalni, hogy mit csinálunk az ONLINE MaszatKlubban és a MaszatVilágban immáron 6 éve, akkor ezt mondanánk: A kisgyermekes családoknak vagyunk az elkötelezett támogatói. Térképet adunk a kisgyermekes mindennapokhoz.