KERESED

OTTHONRA a legteljesebb megoldást gyermeked lekötésére, fejlődésének biztosítására?

Az időnyerő, kreatív, élményekkel teli, fejlődést támogató és közben otthonos mindennapok számodra is elérhető közelségbe kerültek!

Köszöntünk az ország első és legcsaládiasabb anya-gyermek alkotós univerzumában, ahol nem akarjuk megmondani, hogy mi a jó Nektek, hanem abban segítünk, hogy Ti felfedezhessétek!

Előre szólunk, hogy ez egy hosszabb oldal, mert azt szeretnénk, ha minden információt megkapnál a csatlakozás előtt. De a gombok segítségével bármikor dönthetsz úgy, hogy átugrod őket, és csatlakozol!

A szolgáltatások árai kilőttek. Nem ismerünk olyan szolgáltatót, aki ne emelt volna. Rajtunk kívül. Mi közel 1,5 éve egy forintot se emeltünk a havidíjon, sőt kedvezményes féléves lehetőséget is biztosítunk. Mert senkitől nem akarjuk elvenni az esélyt, hogy anyagi okok miatt ne tudjon csatlakozni hozzánk.❤️ Ezért inkább ügyesebben igyekszünk megszólítani Téged, és kicsit többen lenni. Úgy gondoljuk, hogy a gyermek jólétére, fejlődésére havi alig 8 ezer forintot a legtöbben el tudnak és akarnak is különíteni. Sőt, Te is mint anya, rengeteget profitálhatsz a klubból. Pont úgy ahogy a 180 klubtagunk is teszi.

Viszont lassan nálunk is elkerülhetetlen lesz az emelés, nem mehetünk örökre szemben az árral. :/ De ha most csatlakozol, ez Téged nem fog érinteni. 🙂

nap
óra
perc
másodperc

❓Érezted már úgy az 1-7 éves gyermekeddel otthon… hogy nem tudod, hogy mivel kösd le?
❓Hogy nem tudod pontosan, hogy az ő korához milyen tevékenységek, eszközök passzolnak?
❓Esetleg kutattál már a neten naphosszat a megoldás után, de a végén nagyobb lett csak benned a kérdőjel?

Pontosan ismerjük ezt az érzést. Anyukák százai jöttek oda hozzánk az elmúlt 6,5 évben, hogy az amit a neten, Pinteresten, google-ban találtak, nem működik. Nem elég az útmutatás, egyszerűen elvesznek az egészben, és hamar átfordul az egész egy mély kudarcérzésbe. 

Azért hoztuk létre 2019-ben a klubot, hogy a kudarcélmény helyére a bizonyosság, az élmény és az öröm lépjen. Az összes tapasztalatunkat beletettük az ONLINE MaszatKlubba, és a végeredmény? Több mint 170 anya nem tévedhet! 🙂

♥️ Szeretnél egy bármilyen évszakban kihasználható, kézzelfogható és mégis teljeskörű megoldást az 1-7 éves gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, amelyben Te is jól érzed magadat?

♥️ Szívesen bővítenéd a kreatív ötlettáradat újabb otthoni játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

♥️ Szeretnéd, ha gyermeked hamar felfedezné az alkotásban, kreatív tevékenységben rejlő örömöt?

♥️ Szeretnéd, ha lenne otthon egy számotokra komfortos, kialakult kerete az otthoni közös időnek, élményeknek? 

♥️ Szeretnéd megtudni, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

♥️ Szeretnél anyaként is otthonosabban mozogni ezeken a területeken, és a megfelelő játékot/alkotást kiválasztani gyermeked számára?

EZ MÉG

nem minden....

♥️ Szeretnél tematikus könyvajánlónk segítségével könnyedén könyveket választani a gyermekednek?

♥️ Szereted a nyereményjátékokat, izgalmas, kreatív és játékos pályázatokat? Nálunk a klubban folyamatosak ajándékokat lehet nyerni! 🙂 Legutóbb a „Mutasd a szökőkutad!” pályázatunkon lehetett nyári MaszatKlub csomagot nyerni. 🙂

♥️ Szeretnél kisgyermekes családoknak szolgáltató partnereinktől olcsóbban vásárolni?

♥️ Szeretnél egy olyan családias klub tagja lenni, ahol  Te nem 1 vagy a sok közül? Ahol bátran kérdezhetsz, mert a kérdésed nem veszik el több ezer között, hanem megválaszolásra talál?

♥️ Szeretnél egy olyan aktív közösség tagja lenni, amelyben kizárólag hozzád hasonló jó fej tagok vannak, akik támogatják egymást, őszintén örülnek egymás sikerélményeinek?

MINDEZ NAPONTA A TIED/TIETEK LEHET

1 francia bagett árán

Dönts a kisgyermekes családok OTTHONI kreatív –és anya- és gyermekuniverzum mellett, és emeld új szintre az otthoni közös időt gyermekeddel! Mi ehhez minden segítséget megadunk neked! Mert ebben nagyon OTTHON vagyunk! 

Manapság divat bűntudatkeltéssel meggyőzni az anyákat bizonyos szolgáltatások igénybevételére. Mi nem akarjuk eldönteni helyetted, hogy Neked mi a jó. Nem akarjuk, hogy egy pillanatig is rossz anyának érezd magad, mert szerintünk ez a fogalom nem létezik.  Tőlünk nem fogsz olyan mondatokat kapni, hogy azért válaszd a klubot, mert ha nem, azt a gyermeked sínyli meg. Vagy hogy kezdj valamit a benned dúló feszültséggel, mert rosszat teszel a gyerekednek. Ez nálunk kimeríti az  verbális bántalmazás fogalmát.

Miközben neked csak egy dologra van szükséged. Hogy elfogadjanak olyannak Téged, amilyen vagy.

Szóval Szia, Te elég jó Anya, az elég jó gyermekeddel!

Csatlakozol a Maszat családhoz? 😉 💗😊

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Mit csinálunk mi a klubban, miben hiszünk? Elmondjuk kevesebb mint 4 percben!
A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.
Mielőtt folytatnánk, ismerd meg Bori véleményét is az ONLINE MaszatKlubról

Most pedig csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan Ti is együtt alkottok otthon a gyermekeddel.

Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor hihetetlen boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban.
A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.
Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen ONLINE MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság.

BEMUTATJUK NEKED

a kisgyermekes univerzumunkat!

Az ONLINE MaszatKlubot azért hívjuk univerzumnak, mert sok-sok féle tartalom megtalálható benne, és mindenki arra a kis bolygóra látogathat el, ami épp az adott napjához, tevékenységeihez passzol.

ALKOTÁS- JÁTÉK KISBOLYGÓ

Ha ide látogatsz, több 100 tartalomra bukkansz. Alkotásokat, játékokat vegyesen. Az összesnél korosztálymegjelölést, leírást, legtöbbször bemutató videót és a játékoknál letölthető sablonokat/kártyákat is találsz. Mindezt évszakok szerint kategóriákba rendezve.
Készíthettek libát, nyuszit, mezőt, családi képet. Gyurmázhattok, téphettek, ragaszthattok, vághattok. Használhatjátok a zsírkrétát, vulkánt, fát, fagyit, rókát, medvét készíthettek, stb… 😉

Sok hasonló szolgáltatás itt ér véget. Vedd meg, töltsd le, és csináld meg. Viszont nekünk meggyőződésünk, hogy ennél sokkal többről szól a dolog, sokkal fontosabb és személyesebb ez az első évek ennél. Sokkal több érzés, élmény, bizonytalanság, kétség, kérdés, új dolog, első tapasztalás és lélek van benne ahhoz, hogy ennyi elég legyen.

Sokkal több támogatást is lehet adni az anyáknak ehhez, és a mi klubunk ebben igazán kiemelkedő.

Miért kevés a vedd meg/töltsd le/csináld meg?

Ha az ember meg akar tanulni vezetni, ahhoz nem elég az autó, és egy leírás a vezetésről. Az egésznek a lelke az oktató. Aki segít, támogat, válaszol a kérdésekre, ha elakadsz, tudja a megoldást. És ez a rész igényel a legtöbb energiát, erőforrást a szolgáltató részéről. Ezért is spórolják le a legtöbben.

MONDÓKATÁR KISBOLYGÓ

Ez a kisbolygó tele van szuper mondókatárakkal. Méghozzá letölthető mondókatárakkal, legtöbb esetben éneklést segítő videóval. Emellett papírszínház is vár titeket. Sőt, legújabb tartalmunk a ZENEBÖLCSI, ahol egy igazi zeneművész szólaltatja meg a hangszereket, dalokat!

TUDÁSTÁR KISBOLYGÓ

Igazán gazdag a tudástár kisbolygónk is, amely 3 területen is támogat Téged!

 1. Az otthoni alkotásban/játékban időtöltésben:

Méghozzá a legelső lépésektől (hogyan gyurmázzatok, hogyan tanuljátok meg a színeket, mit várhatsz el az 1-2 éves gyermekedtől, és még sok-sok aktuális terület) szépen végig vezetve az életkor növekedést (pl olló használat, vágás tanításának technikája stb…

Többek között közel közel 10 eszköz- és alapanyagbemutató (gyurma, festék, olló, ceruza, stb..) videó. Ezekben részletesen végig vesszük, hogy mikor jó egy adott eszköz, alapanyag, mire kell figyelni, melyik korosztálynak mi való, stb…

2. Kisgyermekes mindennapokban:

Vannak kisgyermekes életet megkönnyítő tartalmaink, amelyeket imádnak a klubtagok: pl szobatisztaság, közlekedés gyerekkel, hogyan mondókázzatok, hogyan öltözködjetek, ház körüli teendők életkor szerint, stb… 🙂

3. Téged mint anyát:

Szerintünk nagyon fontos, hogy a gyermeked mellett Te is pozitív élményekkel gazdagodj nálunk, hogy tanulj nálunk valami újat. Ezért anyaságodban megerősítő tartalmakat is készítünk: pl: erőszakmentes kommunikáció a gyermeknevelésben, testvérféltékenység, stb…

KÖNYVAJÁNLÓ KISBOLYGÓ

Ezt a bolygót imádják a klubtagok. Eljönnek ide, kigyűjtik a jó címeket, és megvásárolják őket valahol. Folyamatosan bővül a könyvajánlónk, amelyet korosztályokra is bontunk. Ezeket folyamatosan frissítjük, és újakat is készítünk. Ezek nem ilyen pár soros dolgok, hanem akár több ezer karakteres,  könyveket is bemutató tartalmak.

KÖZÖSSÉG KISBOLYGÓ

A legmozgalmasabb kisbolygónk! 🙂 Itt zajlik az élet! Ide térnek vissza mindig a tagok a többi kisbolygóról! Ez pedig a privát előfizetői közösségünk, amely ezt az egészet összefogja.  Itt zajlik az élet, ez a lelke mindennek. Itt bármikor kérdezhetsz tőlünk, nem vagy magadra hagyva. A tagjainkkal napi szinten kapcsolatban vagyunk.

KEDVEZMÉNY KISBOLYGÓ

Ő egy viszonylag új bolygó, de már most nagy népszerűségnek örvend. Aki erre a bolygóra látogat el, az számos ismert magyar vállalkozásnál vásárolhat 10-20% kedvezménnyel. Az Anyaparadicsom, Symbyo, Skubizd, FunKidz is a partnereink között van.

Mindegyik bolygó különleges a maga nemében, mert minden látogatáskor tud mutatni valami újat Neked.

PROGRAMAJÁNLÓ KISBOLYGÓ

Ő szintén egy viszonylag új bolygó. Tele van csupa olyan programmal országszerte, amelyek speciálisan kisgyermekes családok számára ideális. A legjobb benne, hogy ezek nem hivatalos, száraz ajánlók, hanem a klubtagok által kipróbált programok!

Mindegyik bolygó különleges a maga nemében, mert minden látogatáskor tud mutatni valami újat Neked!

Ez túl sok egyszerre?

Valahogy meg kell mutatnunk, hogy mit tudunk, mit tud a klub. 🙂 A klubba belépve mindent könnyen megtalálsz és megértesz. Senki nem fog siettetni, senkinek nem kell megfelelni, és bármit lehet kérdezni.

Mindennap jelen vagyunk a klub életében, ezért soha nem maradsz segítség nélkül, amikor szükséged van rá.
Szóval próbáld meg ne agyból meghozni a döntést, hanem a megérzésedre, érzéseidre támaszkodj, és a végén csak ezt a kérdést tedd fel magadnak:

„Hozzájárulás lenne a mindennapjainkhoz, ha csatlakoznánk?”

0
nyári tartalmaink
0
őszi tartalmaink
0
téli tartalmaink
0
tavaszi tartalmaink
0
tudástár

Ez a mennyiség biztosítja azt, hogy már nemcsak a kicsiket, hanem az ovisokat is sok-sok szuper tartalommal várjuk! Tehát akár 1, akár 2, 3, 4, 5, 6 vagy 7 éves a gyermeked, rengeteg izgalmas felfedezéssel, élménnyel és sok órányi közös idővel várunk Titeket! Például a méhecskék témához „csak” ennyi tartalmunk van. 🙂

KUKKANTS BE

a klubba!

ISMERJ MEG

minket

Mi vagyunk Zsófi (óvodapedagógus finommotorika szakértő) és Szabi (szövegíró, marketing). 2016 nyarán ismertük meg egymást amiből mára egy több mint 6 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként 2020 októberében az esküvőnk után pár hónappal Panni a kislányunk is megérkezett! Szóval igazából mi is egy vagyunk a kisgyermekes családok közül. 🙂  A klubban is közvetlenek vagyunk, szinte családtagként tekintünk a tagokra. És büszkén, örömmel mondhatjuk, hogy elképesztően jó csapat jött össze, ahonnan már csak Ti hiányoztok!

Na de vissza a kezdetekhez. 2016 őszén alapítottuk meg a MaszatVilágot. Egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozatot, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezettük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába 4 éven keresztül. Volt, hogy hetente 12 csoportban!

Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szerettek minket! Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…).

Ám azt éreztük, hogy így sokkal kevesebb kisgyermekes családnak tudunk segíteni a módszerünkkel, mint amennyinek mi szeretnénk! A foglalkozásoknak földrajzi és számbeli korlátai vannak, ezért elkezdtünk ötletelni, hogy mi lenne, ha ONLINE hoznánk létre egy olyan kisgyermekes családokat, anyákat támogató univerzumot, amely nem 1-1 óra erejéig, hanem folyamatosan támogatja őket. Így született meg az ONLINE MaszatKlub! Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Én (Szabi) soha semmin nem dolgoztam olyan motivációval és örömmel, mint a klubon. Mert tudom, hogy valami elképesztő jó dolgot teremtettünk. És ez csodálatos érzés!

KINEK VALÓ

a klub?

1.  1-7 éves gyermeked van és kreatív ötleteket keresel?

Akkor is nagyon hasznos a klub, ha nem tudod, hogy igazából hogyan indulj el. És akkor is, ha már van elképzelésed. Az ONLINE MaszatKlub segítségével biztosan nem fogsz kifogyni izgalmas ötletekből. Az otthoni játékok/alkotások menüpontot roskadásig pakoltuk jobbnál jobb, izgalmas és korosztályra szabott tartalmakkal.

2.  Szeretnéd, ha gyermeked korán felfedezné az alkotás örömét

A legjobb helyen jársz, hiszen ez a mi küldetésünk. Könyveket tele lehetne írni arról, hogy érzelmileg, szociálisan, egyénileg mennyi mindenre hat pozitívan a közös játék, alkotás, mondókázás, a kreativitás megélése 1 éves kor felett! Azok a gyermekek, akik már piciként is be vannak vezetve ebbe a „világba”, sokkal szívesebben ülnek le később is az asztalhoz alkotni, játszani. Sokkal ügyesebben foglalják le saját magukat, és összességében is kiegyensúlyozattabbak. 

3. Szeretnél, de nem tudod, hogy miként vágj bele gyermekeddel a közös alkotásba/játékba

Nemcsak tartalmakat találsz nálunk, hanem a megvalósításban is támogatunk Titeket! Mindegyik tartalmunkhoz csatolunk leírást, nagyon sokszor elkészítést segítő videót. És az előfizetői közösségben is bármikor kérdezhetsz! <3

4. Arra keresel választ, hogy milyen játékot/könyvet válassz a pici gyermekednek

A szakmai anyagok között kettő videóban is azzal foglalkozunk, hogy hogyan nézzen ki egy kisgyermek “játéktára”. Praktikus tanácsok hangzanak el, hiszen egy játékszakértővel járjuk körül a témát. Ezáltal nem fogsz felesleges játékvásárlásba kezdeni. Ha pedig a megfelelő könyvet keresed, akkor a részletes, tematikus könyvajánlónk fog a segítségedre sietni. Nagyon sok klubtagunk a mi ajánlásaink alapján vásárol könyveket, és ezt egyáltalán nem bánják meg.

5. Kisgyermekes anyukaként arra vágysz, hogy legyen egy megbízható iránytű a kezedben

Amikor nem az otthoni játékok/alkotások/ mondókatárak szekcióban barangolsz, akkor rengeteg hasznos, azonnal használható ismereteket adó szakmai anyagok között válogathatsz. Ezek mind olyan tartalmak, amelyektől még felkészültebbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad anyaként.

6. Több gyermeked is van

Az ONLINE MaszatKlub több gyermek esetén is egy előfizetéssel használható. Nagyon sok klubtagunk használja a klubot 2 vagy még több gyermekkel!

7. Szeretsz kedvezménnyel vásárolni

A klubb révén több olyan kisgyermekes családoknak szolgáltató magyar vállalkozással is partneri szerződést kötöttünk, amelyeket valószínűleg Te is ismersz. Funkidz, Anyaparadicsom, NaturAnyu, Symbyio, Lilla Sellei… stb.

8. Nem tudod, hogy milyen kisgyermekes programok valók Nektek

A klubban egy szuper kisgyermekes programajánlót is találsz. Ezek nem az adott program hivatalos oldaláról összeollózott száraz információk, hanem azoknak a klubtagjainknak a tapasztalatai, akik már jártak ott. És ugye ők anyaként hasonló szemmel tekintenek rájuk, mint Te, ezért nagy segítség lehet az, amit megosztottak.

9. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban. Szívesen lennél az ország legjobb baba-anya közösségének a tagja

Az egész kommunikációnk arra épül a kezdetek óta, hogy olyan kisgyermekes családoknak, anyáknak legyünk szimpatikusak, akik tovább építik a közösségben a jó hangulatot. Több mint 170-en vagyunk, mégis családias a légkör. Az elmúlt 2,5 évben egyszer se kellett “rendet tenni”. Ha szoktál barangolni a közösségi médiában, akkor pontosan tudod, hogy ez mekkora dolog.

+1. Elfoglalt anya vagy, aki már esetleg vissza is ment dolgozni

Pontosan tudjuk, hogy a mai világban nem mindenkinek adatik meg, hogy 3-4-5 évig otthon maradjon a gyermekével. És az is teljesen rendben van, ha te a gyermeknevelés mellett más impulzusokra is vágysz, hiányoznak a kollégák, a munkád, és hamarabb visszamész dolgozni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ha amúgyis kevés időd van, akkor miért lenne értelme csatlakozni hozzánk, igaz?

Hát pont ezért, mert kevés időd van. 🙂 Nincs időd és tered órákon keresztül bújni a netet ötletekért. Amelyek sokszor nem is működnek. Vagy éppen választ keresni egy kérdésre. Ehelyett a klubban pillanatok alatt kiválasztasz egy nektek tetsző játékot, alkotást és már indulhat is a móka. Vagy a szakmai tudástárunkból megnézel egy téged foglalkoztató témáról készült tartalmat és már alkalmazhatod is. Hiszen a Ti életetekben másokéhoz nagyon hasonló kérdések, problémák várnak megoldásra.

A gyermeked pedig annak ellenére, hogy bölcsis/ovis, és eljátszik a társakkal, ugyanúgy vágyik arra, hogy anyával is élményeket gyűjtsön. És teljesen megértjük, ha neked napi 6-10 óra munka után holtfáradtan alig van időd. Ezért számodra is az a legkényelmesebb, ha ehhez minden azonnal elérhető. Az ONLINE MaszatKlubunk ezért jó választás Neked!

Nemcsak kreatív ötletekkel, leírásokkal és szakmai anyagokkal segítünk Neked. A privát előfizetői közösségben is rákereshetsz a téged érdeklő témára, vagy ugyanott bátran felteheted a kérdésedet nekünk.

Nézd csak meg hogyan vélekedik Zsanett Nagyon sokszor tanácstalan voltam, hogyan is tudom fejleszteni a kisfiam. Miket játszak vele ami érdekli is és közben a korának megfelelő fejlesztő játék. Megtaláltam a Maszatklubbot és tökéletes választás volt. Minden játék nem csak játék lett. Hanem élmény. Élmény a fiammal és élmény együtt a Családdal. Megtanultam játszani a fiammal. Azt érzem ez is egy fontos dolog. Türelmesen játszottam vele, mert kaptam segítséget, hogy miket és hogyan csináljam.

MITŐL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe. Mi fontos nekik még?

FÉLSZ HOGY AZ ONLINE KLUBUNK RÉVÉN GYERMEKEDET BESZIPPANTJA AZ ONLINE VILÁG?

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

ÖSSZEFOGLALJUK, HOGY

mi mindennel vár a klub

DE EZ MÉG NEM MINDEN!

A klubban AZONNAL hozzáférhettek közel 400 olyan tartalomhoz, amelyek mindegyike hozzátesz a mindennapotokhoz!

Finommotorika tanácsadás

Hozzáértő finommotorika tanácsadáshoz férsz hozzá közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával. Nem tudsz olyat kérdezni ebben a témakörben, amiben ne tudnánk a segítségetekre lenni!

Az előfizetésnek ezt a szolgáltatását egyszerűen imádják az anyák. Mert nem maradnak bizonytalanságban, magabiztosabban és nagyobb kedvvel alkotnak és játszanak otthon a gyermekeikkel. Mert tudják, hogy bármikor számíthatnak ránk. Egyszerűen felteszik a kérdésüket a csoportban, és mi megválaszoljuk!

Igazából csak ezért óránként minimum 10.000 forintot fizetnél egy másik szakembernek.

Amennyiben most csatlakozol, 4 fantasztikus bónuszt is adunk a klubtagság mellé!

BÓNUSZOK 10.500 Ft ÉRTÉKBEN

Ha most csatlakozol a klubhoz, akkor ezeket a szuper hasznos letölthető bónuszokat is megkapod!

1. Ügyesfogmosó kártyák

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

2. Ügyesen a WC-n kártyák

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

3. Játékos időjárás kártyák

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

4. Vadonvadász lapok

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

„Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad.”

KÉTSÉGEID

vannak?

Teljesen természetes, hogy csatlakozás előtt vannak benned kétségek:

1. Elsőre rengeteg tartalomnak/lehetőségnek tűnik? Igen, fel vagyunk szerelkezve. 🙂

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk, de sok közel 2 éve velünk tartó klubtagunk is van. Minket nem kell egyszerre elfogyasztani. 

A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni. Pont úgy, ahogyan a gyermek fejlődését sem szabad erőltetni, mindössze biztosítani a hozzá szükséges feltételeket.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. Sőt egy e-bookot is készítettünk a klub használatáról! Az ONLINE MaszatKlubban nincs olyan, hogy muszáj. 

Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni, a maszatklub családhoz tartozni. 🙂

2. De hát így sincs elég időm!

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

És ők attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. 

Olyan ez, mint amikor az ember otthon tornázik, és jó eséllyel max pár hét után már nem csinál semmit. Míg ha lemegy egy edzőterembe ahol kéznél van minden, és vesz egy bérletet, az KERETET ad ennek a tevékenységnek.  

Ilyenkor hosszútávon is csodás eredményeket érhet el.  Nálunk pont ugyanez a helyzet. Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az „értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. 

Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban folyamatosan Neked dolgozik! 

Az ONLINE klubot nem a hagyományos gyerekfoglalkozások helyettesítésére hoztuk létre. Mert azok kéthetente, maximum hetente 45-60 percnyi kikapcsolódást nyújtanak. Nekik egész más a szerepük, és nekünk is.

A mi klubunk egész hónapban ott van mögöttetek.
Éjjel-nappal hozzáférhető. Bármikor, nemcsak 1 órában kérdezhettek tőlünk, tölthettek le alkotós feladatokat, játékokat, mondókatárat, vagy épp nézhetsz meg egy olyan szakmai videót, amely azonnal hozzátesz a mindennapjaitokhoz. 

Kicsit úgy képzeld el, hogy az anyai világod kap egy bármikor elérhető, mozgósítható, segítségül hívható támogatót. 

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. 

Ezért, ha eddig amiatt hezitáltál, mert ezt az egészet úgy képzelted el, hogy csak kuksoltok a gép/telefon előtt…akkor most már láthatod, hogy ennél sokkal többről, jobbról, izgalmasabbról van szó! És nem győzzük hangsúlyozni… mindezt teljesen elérhető áron, naponta egy 110 grammos francia bagettért.

MEGÉRI EZ

nekem?!

A mai világban ez egy központi kérdés. Ezért fontos, hogy lásd mennyire jó az ár/érték arány. 

Persze mondhatnánk, hogy de jól időzítünk, hiszen itt ez a rezsihelyzet, meg minden drágul.😱  Biztosak vagyunk benne, hogy sok családnál ezek a dolgok átszervezést, egyes területektől forrásmegvonást eredményeznek. Nálunk is.🧐
 
De közben amellett a véleményünk mellett is meggyőződéssel kiállunk, hogy nem a mi napi egy 110 grammos francia bagettbe kerülő értékteremtő szolgáltatásunk fogja összekuszálni a családi költségvetést.🤩
 
És azt is gondoljuk, hogy az utolsó hely, ahonnan pénzt érdemes kivonni, az a gyermekünk öröme, a vele való mindennapos közös élményeknek és fejlődésének a lehetősége. Mert mi ezt adjunk meg a klubtagjainknak.🤗 
 

És ha nem lennénk erre büszke, vagy nem tudnánk azt teljes bizonyossággal mondani, hogy szerintünk ezen ne spórolj, akkor nem is hinnénk igazán abban, amit immáron 3. éve csinálunk.❤️

Ma minden drágul. 2 hete elmentünk az állatkertbe, és úgy, hogy összesen 1 állateledelt vettünk az etetéshez (semmi ételt vagy innivalót Panninak, magunknak), úgy fizettünk 9500 forintot. Egy 2 órás élményért.👀

Mi egy hónapnyi, 734 órányi élményt adunk a klubtagjainknak immáron több mint 1,5 éve változatlanul 7890 forintért.😍
 
Kiszámoltuk, és ez azt jelenti, hogy átlagosan nagyjából 15 forintért kaphatsz egy tetszőleges tartalmat. Egy tartalmat, amely örömöt, sikerélményt, közös élményt és fejlődést, játszva tanulást jelent a gyermekednek. Neked pedig könnyebbséget, magabiztosságot, kulcsot az együtt töltött minőségi időhöz.🥰
 
És akkor még nem beszéltünk a többi hozzáadott értékről. Arról, hogy bármikor kérdezhetsz tőlünk, és nem 1-2 mondatos válaszokra számíthatsz. 
 
A hasznos videóktól roskadozó tudástárról, a partnerközösségről, ahol olcsóbban vásárolhatsz több partnerünktől, a házi receptekről, a kisgyermekes programajánlóról vagy éppen a tematikus könyvajánlóinkról.✅ Mindezt nem egy olvasztótégelyben, hanem családias környezetben, ahol azt érezheted, hogy nemcsak 1 vagy a sok közül!❤️
 
Egyszóval, tudjuk, hogy valószínűleg nehezebben alakulnak a hónapjaitok, mint korábban, de közben abban is biztosak vagyunk, hogy a klubra minden helyzetben érdemes áldoznod.👌 
 

Mert ez lesz életed egyik leghasznosabban elköltött havi 7890 forintja.

Szóval, ha amiatt hezitálsz, hogy anyagilag megéri-e csatlakozni, akkor a válaszunk egy határozott IGEN! 🙂

 

MIÉRT ENNYIRE

hasznos nekünk ez a klub?

Képzeld el úgy a Klubot, mint a legjobb befektetést magadba és a családodba. Mint egy kötelet, amibe belekapaszkodhatsz, ha ingoványosnak érzed a terepet.  Egy olyan védőhálót, ami segít (ki)kapcsolódni, támogatni, éreztetni Veled, hogy nem vagy egyedül sem a problémáiddal sem az örömeiddel, hiszen ezeket mind megoszhatod a Klubhoz tartozó Facebook csoportban.

Egy édesanyának soha nincsenek kiszámítható, egysíkú napjai:

Hiszen mindig történik valami, sokszor váratlan dolgokhoz kell alkalmazkodnunk, de még egy átlagos napon is sok szerepben kell helyt állnunk. Emberek vagyunk, akik a saját lehetőségeik szerint élnek, tapasztalnak, felfedeznek, megélnek és feldolgoznak. Érzéseket, új, váratlan helyzeteket mindkét oldalon.

A baba oldalon:

✨️ minden nap egy új élmény

✨️ mindig történik valami, ami eddig még sosem, így ez lehet akár félelmetes, izgalmas vagy akár megdöbbentő is

Ezekben viszont nagyon el lehet fáradni vagy épp megijedni, amit nyilván egy baba sem fog a testén belül tartani és a maguk módján – sírással, később mozgással, hangokkal is kifejeznek. Mert ők így tudják!

Az Anya oldalon:

✨️ minden nap egy új élmény

✨️ mindig történik valami, ami eddig sosem, így ez lehet akár félelmetes, izgalmas vagy akár megdöbbentő is

Igen, ugyanazt írtuk, jól látod. 😉 Mert Te állsz a dolgok másik oldalán, a tapasztalatszerzés túloldalán és lehet, hogy éppen azon gondolkodsz, ha ezt megengeded, akkor elég jó Anya vagy-e?

Igen, az vagy! Akkor is, ha a gyermekedhez hasonlóan megéled az érzéseidet, a félelmeidet vagy a kétségeidnek hangot adsz.

Ezzel csak azt tanulja meg a babád, hogy:

– anya nem egy zombi, neki is vannak érzései

– ő maga is megélheti saját magát és ez így rendben van

És ez így nekünk is rendben van. Az Online MaszatKlub családban ezek a dolgok teljesen rendben vannak. Emiatt is van többszáz tartalmunk, hogy:

❤️ tudjatok sok-sok mindent felfedezni, megtapasztalni tartalmi megkötés nélkül – vannak gyerekek, akik nyáron a hóemberes tartalmakat veszik elő – és?! – Ez is teljesen rendben van!

❤️ gyermeked habitusa, aktuális hangulata szerint tudj kapcsolódni hozzá tevékenységekkel – és ez nem azt jelenti, hogy állandóan foglalkoztatnod kell a gyermeked! Ez azt jelenti, hogy kézzel fogható lehetőségeket kapsz ahhoz, hogy eldönthesd, mivel és hogyan kapcsolódnátok.

🍃 Sok-sok játékot találhattok erdei sétákhoz, kirándulásokhoz, parkban való piknikezéshez

📚 A kis könyvmolyok is találhatnak sok-sok tematikus könyvajánlót, mesét, mondókatárat, amelyben elmerülhetnek

🐛 Az izgő-mozgóknak is tartogatunk számos mozgásos tevékenységet, játékot, tornát

🎨 És az alkotóművészek is kiélhetik magukat a festésben, gyurmázásban, ragasztásban vagy épp a vágásban – ehhez is rengeteg tartalommal járulhatunk hozzá, korosztályok szerint

🔎 És persze ne feledkezzünk meg a kis felfedezőkről, akik mindent is meg akarnak vizsgálni – Nektek is van néhány szuper ötletünk, kísérletünk és böngészőlapunk. 😉

Ezáltal  közös időhöz, élményhez, feltöltő energiához járulunk hozzá!

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 1-7 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 1-7 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. J Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂  Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 1-7 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. J

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

Az ONLINE MaszatKlub működése

Azt mondják, hogyha nem tudod elmagyarázni egy szalvétán a szolgáltatásod működését, akkor te sem érted igazán. Ezért most pár mondatban bemutatjuk Neked az ONLINE MaszatKlub működését.

Miután csatlakozol hozzánk kéthozzáférést kapsz:

1. Előfizetői
közösség (zárt, privát fb-csoport)

A klub lelke. Itt teheted fel a kérdéseidet. Ide kerülnek fel az új tartalmakat bemutató posztok, fontos információk, nyereményjátékok, közlemények. Valamint az előfizetők feltöltött képei, posztjai.

2. Online felület (weboldal)

A klub motorja. Itt találod tematikusan elrendezve a játékokat, alkotásokat, letölthető kártyákat, sablonokat, mondókákat, zenebölcsiket, könyvajánlókat, filléres házi recepteket, szakmai anyagokat (videók, cikkek), programajánlókat, és a partnerprogramunkat. Emellett az előfizetéssel kapcsolatos információkat is itt találod.

3. Segítség az első lépésekhez

Egy percre sem hagyunk magadra, ezért elkészítettük a MaszatKlub START letölthető
e-bookot: Fél óra alatt teljesen átlátod majd a működését a klubnak, és imádni fogod!

Ennyi, már tudsz is mindent 🙂

A legjobb pedig az az egészben, hogy nem kockáztatsz semmit, mert ha előfizetsz, és úgy érzed, hogy ez mégsem az, amit kerestél, akkor egyszerűen lemondod az előfizetésedet, és az a következő hónapban automatikusan nem újul meg. A lemondás módját is tartalmazza a fent említett MaszatKlub START kiadványunk. Gyere, hiszen nem veszítesz semmit, viszont kiindulva a több mint 170 előfizetőnk véleményéből… jó eséllyel életed egyik legjobb “befektetése” lesz.

A KLUBTAGJAINK ÁTLAGOSAN 10-12 HÓNAPIG TARTANAK VELÜNK!

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

Már csak választanod kell:

HAVI
ELŐFIZETÉS

9250Ft
7890 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben

FÉLÉVES
ELŐFIZETÉS

47340Ft
39450 Ft FÉLÉVENTE
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság 5 áráért az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség 5 áráért a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
 • Az összes MaszatKlubos nyereményjátékon/pályázaton részt vehetsz.
 • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben

KÉNYELMES

és biztonságos fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak jutalékot. 🙂 Cserébe nem emészti fel az időnket az adminisztráció.

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy írj nekünk: alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

Mi az az ismétlődő fizetés?

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 100 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

Több időnk marad rátok

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

Könnyebben betervezhető havidíj

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj.
Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nálad az irányítás

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Pénzt takarítunk meg neked

Nincs még egy olyan kedvezményes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak.

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

Az ONLINE MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónaposan már nagyon élvezte az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.

Ennek két oka van.
 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2022-ben egy ideig biztosan nem nyitunk ki újra.

A vírushelyzet miatt most ez szünetel, de igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Kattints az „Előfizetek” gombra, és fizesd ki kártyával.

3. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

4. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.