A kisgyermekes családok támogatói vagyunk 0-24-ben!

MaszatKlub termékeink NEKED

Nézz körül nálunk, és válogass kedvedre!

STRAPABÍRÓ MONDÓKAGYŰJTEMÉNYEINK

Több mint ezer foglalkozás, és közel 3 évnyi ONLINE MaszatKlub tapasztalat áll a MaszatBoltban található termékek fejlesztése mögött. Igen, ezeket aprólékos munkával, szakmai szemmel fejlesztjük. Ezek a termékek 100%-ban saját készítésűek. Ezért nálunk csak olyan játékokat találsz, amelyeket több 100 klubtagunk gyermekén keresztül teszteltünk, és amelyek emiatt garantáltan illeszkednek a gyermeked korosztályához. De itt nem állunk meg. Nemcsak arról van szó, hogy megveszel valamit, és annyi, hanem nagyon sok segítséget is adunk a kivitelezéshez. Ebben mindenképp egyedülállóak vagyunk a piacon.

Nemcsak alkotós feladatokat és otthoni játékokat tudsz nálunk online vagy fizikai termékként megvásárolni, hanem sok-sok hiánypótló tudást is szerezhetsz. Nézz körül, és válogass kedvedre!

Iratkozz fel a MaszatLevélre!

Be szeretnéd vezetni a gyermekedet az alkotásba, otthoni játékba, és ehhez jó lenne egy sorvezető? Vagy már elindultál az úton, de új ötleteket mindig szívesen fogadsz? Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, mert havonta többször küldünk olyan tartalmat, amely segíteni fog Neked. Lesznek közte alkotások, játékok, hasznos tudásanyagok. Ha 1-5 éves gyermeked van, akkor szerintünk a hírlevelünkön a helyed! 🙂
Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.