A kisgyermekes családok támogatói vagyunk 0-24-ben!

Neked is biztosan tudunk segíteni a könnyebb kisgyermekes napok elérésében! 🙂

KÜLDETÉSÜNK - AMIÉRT NAP MINT NAP FELKELÜNK

Több  ezer kisgyermekes család életére tudtunk valamilyen formában igazán pozitív hatással lenni. A küldetésünknek tekintjük ezt a szolgálatot.  

Azért kelünk fel minden reggel, és vágunk bele örömmel a napba, mert a szenvedélyünknek élhetünk. Jobbá tehetjük a világot, méghozzá a segítségeddel. 

Nekünk megvan hozzá a tudásunk és az eszközeink, és ha ez a részedről nyitottsággal párosul, akkor világokat mozdíthatunk meg együtt a gyermekedért. Túl pátoszos? A küldetéstudat nem is lehet hétköznapi.

Iratkozz fel a MaszatLevélre!

Be szeretnéd vezetni a gyermekedet az alkotásba, otthoni játékba, és ehhez jó lenne egy sorvezető? Vagy már elindultál az úton, de új ötleteket mindig szívesen fogadsz? Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, mert havonta többször küldünk olyan tartalmat, amely segíteni fog Neked. Lesznek közte alkotások, játékok, hasznos tudásanyagok. Ha 1-5 éves gyermeked van, akkor szerintünk a hírlevelünkön a helyed! 🙂

MaszatKlub termékeink NEKED

Több mint ezer foglalkozás, és közel 3 évnyi ONLINE MaszatKlub tapasztalat áll a MaszatBoltban található termékek fejlesztése mögött. Igen, ezeket aprólékos munkával, szakmai szemmel fejlesztjük. Ezek a termékek 100%-ban saját készítésűek. Ezért nálunk csak olyan játékokat találsz, amelyeket több 100 klubtagunk gyermekén keresztül teszteltünk, és amelyek emiatt garantáltan illeszkednek a gyermeked korosztályához. De itt nem állunk meg. Nemcsak arról van szó, hogy megveszel valamit, és annyi, hanem nagyon sok segítséget is adunk a kivitelezéshez. Ebben mindenképp egyedülállóak vagyunk a piacon.

Nemcsak alkotós feladatokat és otthoni játékokat tudsz nálunk online vagy fizikai termékként megvásárolni, hanem sok-sok hiánypótló tudást is szerezhetsz. Nézz körül, és válogass kedvedre!

AMIBEN MI - HISZÜNK

A MaszatKlubot, a MaszatBoltot, igazából mindent erre az öt pontra építünk fel.

a

KAPCSOLÓDÁS

Számos pszichológiai tanulmány igazolja, hogy az anya-gyermek kapcsolódást semmi sem erősíti jobban, mint a közös élmények. De igazából ezt te, mint anya is érzed ott legbelül. És ha ennek ellenére nem juttok el a közös alkotásig, játékig, akkor sokszor lehet bűntudatot. Pedig ez nem azért van, mert nem szeretnél a gyermekeddel játszani. Hanem mert vagy nincs rá időd, energiád, vagy esetleg nem tartod eléggé kreatívnak, ügyesnek magad hozzá. Ha tudnád hány anya gondolja ezt magáról. Aztán kapcsolatba lép velünk akár a klubunkon, akár a termékeinken keresztül, és rájön, hogy igazából csak egy térkép hiányzott ehhez az életéből. Az is lehet, hogy a te gyermekkorodból ez kimaradt, de te már mindenképp meg szeretnéd adni ezeket az élményeket a gyermekednek. És igazad van, ezeket a közös perceket nagy kár lenne kihagyni az életetekből a térkép hiánya miatt. Mi mindenképpen arra bíztatunk, hogy olvass tovább, és fedezd fel, hogy miként tudunk Nektek segíteni ezekben a meghatározó közös percekben otthon. Otthon, hiszen a legtöbben (nemcsak a gyermekek) otthon tudnak igazán kikapcsolni, önmaguk lenni. Hiszen otthon végre nem kell senkinek sem megfelelni, és ennyi elég is, hogy a segítségünkkel fantasztikus utazásban vegyetek részt.

EGYSZERŰSÍTÉS

Állandóan rohansz mindenhová? Úgy érzed, hogy egy nap 30 óra se lenne elég? De közben csak azért se mondanál le a közös otthoni élményekről? Nem vagy egyedül, sőt! Teljesen megértjük a helyzetedet, és segítünk abban, hogy kevés időből gazdálkodva is a legtöbbet hozzátok ki a mindennapokból. Például azzal, hogy szinte teljesen megszűntetjük a „Na, mit is csináljunk ma?” „Vajon ez a feladat/játék/alkotás megfelelő az én gyerekemnek?” kérdések után következő végeláthatatlan ötletkeresést, Pinterest bújást. A MaszatKlub univerzum minden szeglete azért dolgozik, hogy Neked ebben segítsen. A MaszatKlub termékekre és az ONLINE MaszatKlubra is bátran támaszkodhatsz.

aa

ÖRÖMFORRÁS

Egy kisgyermek nem mindig csak móka és kacagás. Úgy gondoljuk, hogy ennyire lehetünk őszinték egymással. És bizony van, hogy az ellátása is teherként nehezedik rád. Természetesen nem kérdés, hogy mindent megteszel érte, de bizony olykor el lehet fáradni ebben a folyamatos készlenlétben. Szerintünk viszont az első éveknek ennél sokkal többről kell szólnia. Mert az Neked és Neki is jót tesz. Ezért ennyire fontosak a pozitív élmények, emlékek. Egy közös, kacagással, izgalmas felfedezéssel teli játék, elmélyült alkotás után pozitív energiákkal feltöltődve folytathatjátok a napotokat. És a mi célunk pont ez. Könnyebbé, izgalmasabbá, sokszínűbbé és még szerethetőbbé tenni a kigyermekes napjaidat.

SEGÍTSÉG A MINDENNAPOKHOZ

Szerencsére mára már kikopóban van az a nézet, hogy mindent magunknak kell megoldani, sőt segítséget kérni egyenesen gyengeség. Ennek te vagy a legjobb példája. Nem olvasnád most ezeket a sorokat, ha közben emiatt gyengének éreznéd magadat tőle. És szerintünk sem vagy az. Mert fejlődni, tanulni, tájékozódni szeretnél azért, hogy a gyermekednek még többet tudj adni. Mi pedig azért vagyunk, hogy ehhez eszközöket adjunk a kezedbe. Akár a MaszatKlubos termékeink, akár a klubunk révén. Azért kelünk fel minden egyes nap, és azért építjük a MaszatKlub univerzumot, hogy Téged minden nap egy kicsit jobban, hatékonyabban tudjunk támogatni.

Legújabb kisgyermekes napjaidat megkönnyebbítő írásaink

A közösségi média csatornáinkon még jobban megismerhetsz minket!

Szerintünk a Te véleményed is ide fog kerülni! 🙂

" Ennél jobb helyen sohasem lehetnénk."

Azt gondolom, a mai rohanós időben a szülők egyik kihívása, hogy megfelelően töltsék el az együtt töltött időt. Zsófi és Szabi ebben nyújtanak óriási támogatást! Rengeteg eszközt, "foglalkozást", alkotási ötleteket, könyveket, stb. ismerünk meg. Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerek élvezi, szereti kipróbálni magát rengeteg olyan dologban, amiket vagy még nem mertem volna vele kipróbálni, vagy sosem jutott volna eszembe. Nagyon szeretem, hogy szinte bármilyen témával kapcsolatosan megkereshetjük őket, mindenre több alternatívát nyújtanak a mögöttes maximális, lelkiismeretes szakértelemmel együtt. Ennél jobb helyen sohasem lehetnénk. Köszönjük Nektek ezúton is! ❤

Erika

"A MaszatKlub egy nagyon fontos helyet tölt be kis családunk életében. "

A MaszatKlub egy nagyon fontos helyet tölt be kis családunk életében. Kislányom alig volt egy éves, amikor félve csatlakoztam a Csapathoz. Ez volt az életem egyik legjobb döntése, ma már pontosan látom. Minőségi időt töltök a kislányommal, hiszen Zsófi és Szabi jobbnál jobb, kreatívabbnál kreatívabb feladatokkal lát el bennünket. Emellett Zsófi egy igazán gyerekcentrikus, nagy tudású, hiteles szakember, aki rengeteg területen ad igazi, hasznos segítséget, fogódzót a kis életek terelgetéséhez, a gyerkőcök neveléséhez. Rendkívül összetett, értékes munkát végeznek 1110%-os erőbedobással, lelkesedéssel, segíteni akarással. Szívből ajánlom Őket minden olyan családnak, aki valódi értéket akar teremteni, átadni a gyermekének! cteque adpri, mei debet urbanitas. Exchoro complectitur et disputationi ius.

Adél

"Nem is kellhet ennél több!"

Minden anyukának (és persze apukának is) csak ajánlani tudom a Maszatklubot, aki szeretné kreatívan megismertetni gyermekét a természettel, a különböző alkotó technikákkal. Egy rendkívül összetett, kreatív és barátságos világba nyerünk belépést a Maszatklubba való csatlakozással. Nagyon sok tudást, gyakorlati tanácsot és ötletet szedett össze Zsófi és Szabi mind az alkotások mind a játékok terén, amiket minden évszakban és még a legkisebb gyerkőcökkel is ki tudunk próbálni. Ráadásul anélkül, hogy napokat, heteket kellene keresgélnünk, hogy mit mikor hogyan és mivel érdemes tennünk. Emellett számos szülői, neveléssel kapcsolatos kérdésünkre is választ kaphatunk. Minden egy helyen.. Nem is kellhet ennél több! 🙂 ❤️

Anna

"Zsófi és Szabi, szívét, lelkét kiteszi a klubért. 🙂"

5 hónapja vagyunk a Maszatklub tagjai. Akkor 16 hónapos volt a kislányom. Imádjuk az egész klubot, az alkotásokat, a játékokat és a szakmai videókat 🙂 Kislányom imád festeni, gyurmázni és nagyon szereti a kreatív játékokat is 🙂 Mindig nagy öröm számomra, amikor előveszi a gyurmát és odahozza hozzám, hogy gyurmázzunk 🙂 Amikor pedig mondom neki, hogy festünk, mindig nagyon izgatottá válik 🙂 Zsófi és Szabi, szívét, lelkét kiteszi a klubért 🙂 Nagyon sok hasznos tanácsot kapunk a helyes alapanyagok, eszközök kiválasztásával, alkalmazásával kapcsolatban. Az alkotások, játékok pedig nagyon kreatívak, ötletesek 🙂 Mindig izgatottan várom az adott heti alkotások, játékok felkerülését a felületre 😀 A közösség is nagyon szuper. Szívből ajánlom a klubot minden szempontból 🙂

Edina

"A mindennapjaink részévé vált a klub."

A kislányom 1 éves volt amikor csatlakoztunk. Azóta rengeteget fejlődött a kézügyessége az itt kapott feladatoknak és játékoknak köszönhetően. Mivel azóta már beszél ő hozza a kártyákat, hogy Anya, mondókázzunk. Rendszeresen indul úgy a reggelünk, hogy szinte még ki se nyitotta a szemét, de Anya ugye gyurmázunk? A mindennapjaink részévé vált a klub. Zsófi és Szabi szívét lelkét beleteszi, kérés kérdés esetén szinte azonnal válszolnak és segítenek. Aki minőségi időt szeretne a gyermekével tölteni és még gondolkozik, ne tegye. Itt a helye 😉 Mindemellett egy nagyon szuper közösség is kialakult. Egy szóval Imádjuk 🙂

Tina

"A Maszatklub nem csak az alkotásról szól, ez egy csodálatos közösség."

Zsófi és Szabi beletesznek 100%-ot (sőt, többnyire többet), hihetetlenül felkészültek és segítőkészek. Hétről hétre nagyon érdekes és változatos játékokkal készülnek, amikhez nem kell semmi bonyolult alapanyag, így könnyen meg tudjuk csinálni otthon a gyerkőcökkel. Ha pedig valami kérdésünk lenne, mindig azonnal, szakszerűen megválaszolják. A Maszatklub nem csak az alkotásról szól, ez egy csodálatos közösség, ahol mindenki talál magának hasznos tartalmat. Nem bántam meg egy percre sem, hogy csatlakoztam 🙂

Orsolya
Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.