SZÜLINAPI

nyitás és ajándéközön!

Még ennyi ideig csatlakozhatsz 2021-ben hozzánk, és csaphatsz le valamelyik MEGLEPETÉSCSOMAGRA!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Tavaly ilyenkor érkezett meg a kislányunk Panni, ezért a klub első születésnapját csak szolidan ünnepeltük meg. De most a MÁSODIKON viszont beleadunk apait-anyait! 

Csatlakozz hozzánk november 5-ig, és most a bónuszok mellett egy értékes MEGLEPETÉSCSOMAGOT is választhatsz!

I. Meglepetéscsomag: MESEKOSÁR

Egy olyan meglepetéscsomagról van szó, amelyben szívesen elmélyednek az izgő-mozgók is. Segít megnyugodni a dacos kicsiknek, felvidítani a pityergőket, feldobni az unatkozókat és izgalmas világokba cseppenni.   Szerepelnek benne állatok, növények, emberek és szuper járgányok is. 🙂  

Általában akkor szoktad őket elővenni, amikor a mindenkori játéknál egy picit nyugtatóbb elfoglaltságot szeretnél biztosítani a gyermeknek. Vagy amikor egy kicsit jobban kapcsolódnátok, például lefekvés előtt.

II. Meglepetéscsomag: ÉLMÉNYSZERZŐ PAKK

Ennek a csomagnak akkor veszed majd nagy hasznát, amikor otthon a gyermekeddel leültök alkotni.🎨 A csomagban található kincsek támogatni fognak Téged és a gyermekedet a biztonságos, és minél izgalmasabb közös időtöltésben! Garantálja, hogy olyan eszközök és alapanyagok kerülnek elő közben, amelyek tökéletesen passzolnak a gyermeked korához.

III. Meglepetéscsomag: JÁTÉK A VILÁG

Nézzük, hogy mit rejt Nektek (ha őt választjátok) a 3. meglepetéscsomag, a JÁTÉK A VILÁG. Ő fedi fel magát a leginkább már a kezdetektől, mert nem igazán tudja elrejteni azt, ami benne lesz. Játék.😁 De nem ám egy haszontalan, bármelyik sarki boltból beszerezhető tucatdolog! Nem-nem. Egy általunk kiválasztott, letesztelt, és a gyermeked korosztályához kiválóan illeszkedő élményeszköz, amely garantáltan leköti majd a gyermeked figyelmét

FONTOS: A csomagot a megrendelés során tudod majd kiválasztani. Mivel ezek sok munkával, idővel és energiával személyesen Nektek összeállított csomagok lesznek, ezért nem azonnal érkezik meg majd hozzátok, hanem a 2. MaszatKlub hónapotokban küldjük el nektek, és egy futárszolgálat fogja elrepíteni hozzátok! Még akár az is lehet, hogy Mikulás környékén, és akkor a Mikulás ajándék már ki is van pipálva. 🙂

KERESED

a legjobb megoldást?

❓Érezted már úgy az 1-5 éves gyermekeddel otthon… hogy nem tudod, hogy miként kösd le az energiáit?
❓Hogy nem tudod pontosan, hogy az ő korához milyen tevékenységek, eszközök passzolnak?
❓Esetleg kutattál már a neten naphosszat a megoldás után, de a végén nagyobb lett csak a kérdőjel benned?

♥️ Szeretnél egy évszaktól független, kézzelfogható és mégis teljeskörű megoldást az 1-5 éves gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, amely még Neked is jót tesz?

♥️ Szívesen bővítenéd a kreatív ötlettáradat újabb játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

♥️ Szeretnéd, ha gyermeked hamar felfedezné az alkotásban, kreatív tevékenységben rejlő örömöt?

♥️ Szeretnéd megtudni, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

♥️ Szeretnél anyaként is otthonosabban mozogni ezeken a területeken?

♥️ Szeretnél kisgyermekes családoknak szolgáltató partnereinktől kedvezménnyel vásárolni?

Akkor nézz körül nálunk, a kisgyermekes családok OTTHONI kreatív –és anyaközpontjában, és vess véget a sikertelen otthoni próbálkozásoknak! Mi ehhez minden segítséget megadunk neked! Mert ebben nagyon OTTHON vagyunk! 

 

Mivel tudjuk, hogy egy kisgyermekes család számára, az anyagiak kiemelten fontosak, ezért rögtön el is áruljuk, hogy mennyiért költöztetheted be az életetekbe a titeket 0-24-ben támogató univerzumunkat! Mindössze napi 260 forintért! <3

De igazából ezt az 1 kérdést is felteheted:

Hozzájárulás lenne a mindennapjaitokhoz egy ilyen alkotós univerzum? 🙂

Ne arra gondolj, hogy ez elsőre túl sok információ. Ez csak a felszín. Valahogy meg kell mutatnunk, hogy mit tudunk, mit tud a klub. 🙂 A klubba belépve mindent könnyen megtalálsz és megértesz. Senki nem fog siettetni, senkinek nem kell megfelelni, és bármit lehet kérdezni.


Mindennap jelen vagyunk a klub életében, ezért soha nem maradsz segítség nélkül, amikor szükséged van rá.
Szóval próbáld meg ne agyból meghozni a döntést, hanem a megérzésedre, érzéseidre támaszkodj, és a végén csak ezt a kérdést tedd fel magadnak:

“Hozzájárulás lenne a mindennapjainkhoz, ha csatlakoznánk?”

BEMUTATJUK NEKED

a mi univerzumunkat!

Az ONLINE MaszatKlubot azért hívjuk univerzumnak, mert sok-sok féle tartalom megtalálható benne, és mindenki arra a kis bolygóra látogathat el, ami épp az adott napjához, tevékenységeihez passzol.

ALKOTÁS- JÁTÉK KISBOLYGÓ

Ha ide látogatsz, több 100 tartalomra bukkansz. Alkotásokat, játékokat vegyesen. Az összesnél korosztálymegjelölést, leírást, legtöbbször bemutató videót és a játékoknál letölthető sablonokat/kártyákat is találsz. Mindezt évszakok szerint kategóriákba rendezve.
Készíthettek libát, nyuszit, mezőt, családi képet. Gyurmázhattok, téphettek, ragaszthattok, vághattok. Használhatjátok a zsírkrétát, vulkánt, fát, fagyit, rókát, medvét készíthettek, stb… 😉

Sok hasonló szolgáltatás itt ér véget. Vedd meg, töltsd le, és csináld meg. Viszont nekünk meggyőződésünk, hogy ennél sokkal többről szól a dolog, sokkal fontosabb és személyesebb ez az első 5 év ennél. Sokkal több érzés, élmény, bizonytalanság, kétség, kérdés, új dolog, első tapasztalás és lélek van benne ahhoz, hogy ennyi elég legyen.

Sokkal több támogatást is lehet adni az anyáknak ehhez, és a mi klubunk ebben igazán kiemelkedő.

Miért kevés a vedd meg/töltsd le/csináld meg?

Ha az ember meg akar tanulni vezetni, ahhoz nem elég az autó, és egy leírás a vezetésről. Az egésznek a lelke az oktató. Aki segít, támogat, válaszol a kérdésekre, ha elakadsz, tudja a megoldást. És ez a rész igényel a legtöbb energiát, erőforrást a szolgáltató részéről. Ezért is spórolják le a legtöbben.

MONDÓKATÁR KISBOLYGÓ

Ez a kisbolygó tele van szuper mondókatárakkal. Méghozzá letölthető mondókatárakkal, legtöbb esetben éneklést segítő videóval. Emellett papírszínház is vár titeket. Sőt, legújabb tartalmunk a ZENEBÖLCSI, ahol egy igazi zeneművész szólaltatja meg a hangszereket, dalokat!

TUDÁSTÁR KISBOLYGÓ

Igazán gazdag a tudástár kisbolygónk is, amely 3 területen is támogat Téged!

  1. Az otthoni alkotásban/játékban időtöltésben:

Méghozzá a legelső lépésektől (hogyan gyurmázzatok, hogyan tanuljátok meg a színeket, mit várhatsz el az 1-2 éves gyermekedtől, és még sok-sok aktuális terület) szépen végig vezetve az életkor növekedést (pl olló használat, vágás tanításának technikája stb…

Ráadásul most kerül fel a napokban közel 10 eszköz- és alapanyagbemutató (gyurma, festék, olló, ceruza, stb..) Ezekben részletesen végig vesszük, hogy mikor jó egy adott eszköz, alapanyag, mire kell figyelni, melyik korosztálynak mi való stb.

2. Kisgyermekes mindennapokban:

Vannak kisgyermekes életet megkönnyítő tartalmaink, amelyeket imádnak a klubtagok: pl szobatisztaság, közlekedés gyerekkel, hogyan mondókázzatok, hogyan öltözködjetek, ház körüli teendők életkor szerint, stb… 🙂

3. Téged mint anyát:

Szerintünk nagyon fontos, hogy a gyermeked mellett Te is pozitív élményekkel gazdagodj nálunk, hogy tanulj nálunk valami újat. Ezért anyaságodban megerősítő tartalmakat is készítünk: pl: erőszakmentes kommunikáció a gyermeknevelésben, testvérféltékenység, stb…

KÖNYVAJÁNLÓ KISBOLYGÓ

Ezt a bolygót imádják a klubtagok. Eljönnek ide, kigyűjtik a jó címeket, és megvásárolják őket valahol. Folyamatosan bővül a könyvajánlónk, amelyet korosztályokra is bontunk. Ezeket folyamatosan frissítjük, és újakat is készítünk. Ezek nem ilyen pár soros dolgok, hanem akár több ezer karakteres,  könyveket is bemutató tartalmak.

KÖZÖSSÉG KISBOLYGÓ

A legmozgalmasabb kisbolygónk! 🙂 Itt zajlik az élet! Ide térnek vissza mindig a tagok a többi kisbolygóról! Ez pedig a privát előfizetői közösségünk, amely ezt az egészet összefogja.  Itt zajlik az élet, ez a lelke mindennek. Itt bármikor kérdezhetsz tőlünk, nem vagy magadra hagyva. A tagjainkkal napi szinten kapcsolatban vagyunk.

KEDVEZMÉNY KISBOLYGÓ

Ő egy viszonylag új bolygó, de már most nagy népszerűségnek örvend. Aki erre a bolygóra látogat el, az számos ismert magyar vállalkozásnál vásárolhat 10-20% kedvezménnyel. Az Anyaparadicsom, Symbyo, Skubizd, FunKidz is a partnereink között van.

Mindegyik bolygó különleges a maga nemében, mert minden látogatáskor tud mutatni valami újat Neked.

Szóval ilyen a mi “kis” univerzumunk, amely A-tól Z-ig támogat Téged/titeket 1-5 éves kor között! 

0
nyári tartalmaink
0
őszi tartalmaink
0
téli tartalmaink
0
tavaszi tartalmaink
0
tudástár
0
kiemelt ünnepeink

Ez a mennyiség biztosítja azt, hogy akár 1, akár 2, 3, 4 vagy 5 éves a gyermeked, több tucat szuper tartalommal, még több izgalmas felfedezéssel, élménnyel és sok órányi közös idővel várunk Titeket!

ISMERJ MEG

minket

Mi vagyunk Zsófi (óvónő, finommotorika szakértő) és Szabi (marketingszakértő). 2016 nyarán ismertük meg egymást úgy, hogy Zsófinak nagyon tetszett egy komment, amit a Facebookon írtam, és a személyes találkozásból most már egy közel 5 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként októberben Panni a kislányunk is megérkezett! Ennyi személyes történet szerintünk belefér, és mi a klubot is így vezetjük. Közvetlenek vagyunk, ezzel is oldva az esetleges gátlásokat. És büszkén, örömmel mondhatjuk, hogy elképesztően jó csapat jött össze, ahonnan már csak Ti hiányoztok!

Na de vissza a kezdetekhez. 2016 őszén alapítottuk meg a MaszatVilágot. Egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozatot, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezettük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába 4 éven keresztül. Volt, hogy hetente 12 csoportban!

Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szerettek minket! Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…).

Ám azt éreztük, hogy így sokkal kevesebb kisgyermekes családnak tudunk segíteni a módszerünkkel, mint amennyinek mi szeretnénk! A foglalkozásoknak földrajzi és számbeli korlátai vannak, ezért elkezdtünk ötletelni, hogy mi lenne, ha ONLINE hoznánk létre egy olyan kisgyermekes családokat, anyákat támogató univerzumot, amely nem 1-1 óra erejéig, hanem folyamatosan támogatja őket. Így született meg az ONLINE MaszatKlub! Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Én (Szabi) soha semmin nem dolgoztam olyan motivációval és örömmel, mint a klubon. Mert tudom, hogy valami elképesztő jó dolgot teremtettünk. És ez csodálatos érzés!

KINEK VALÓ

a klub?

1.  1-5 éves gyermeked van és kreatív ötleteket keresel?

Az ONLINE MaszatKlub segítségével biztosan nem fogsz kifogyni izgalmas ötletekből. Az otthoni játékok/alkotások menüpontot roskadásig pakoltuk jobbnál jobb, izgalmas és korosztályra szabott tartalmakkal.

2.  Szeretnéd, ha gyermeked korán felfedezné az alkotás örömét

A legjobb helyen jársz, hiszen ez a mi küldetésünk. Könyveket tele lehetne írni arról, hogy érzelmileg, szociálisan, egyénileg mennyi mindenre hat pozitívan az alkotás, a kreativitás megélése 1 éves kor felett! Azok a gyermekek, akik már piciként is be vannak vezetve ebbe a “világba”, sokkal szívesebben ülnek le később is az asztalhoz alkotni, játszani. Sokkal ügyesebben foglalják le saját magukat, és összességében is kiegyensúlyozattabbak. 

3. Szeretnél, de nem tudod, hogy miként vágj bele gyermekeddel a közös alkotásba/játékba

Nemcsak tartalmakat találsz nálunk, hanem a megvalósításban is támogatunk Titeket! Mindegyik tartalmunkhoz csatolunk leírást, nagyon sokszor elkészítést segítő videót.

4. Arra keresel választ, hogy milyen játékot/könyvet válassz a pici gyermekednek

A szakmai anyagok között kettő videóban is azzal foglalkozunk, hogy hogyan nézzen ki egy kisgyermek “játéktára”. Praktikus tanácsok hangzanak el, hiszen egy játékszakértővel járjuk körül a témát. Ezáltal nem fogsz felesleges játékvásárlásba kezdeni. Ha pedig a megfelelő könyvet keresed, akkor a részletes, tematikus könyvajánlónk fog a segítségedre sietni. Nagyon sok klubtagunk a mi ajánlásaink alapján vásárol könyveket, és ezt egyáltalán nem bánják meg.

5. Kisgyermekes anyukaként arra vágysz, hogy legyen egy megbízható iránytű a kezedben

Amikor nem az otthoni játékok/alkotások/ mondókatárak szekcióban barangolsz, akkor rengeteg hasznos, azonnal használható ismereteket adó szakmai anyagok között válogathatsz. Ezek mind olyan tartalmak, amelyektől még felkészültebbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad anyaként.

6. Több gyermeked is van

Az ONLINE MaszatKlub több gyermek esetén is egy előfizetéssel használható. Nagyon sok klubtagunk használja a klubot 2 vagy még több gyermekkel!

7. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban. Szívesen lennél az ország legjobb baba-anya közösségének a tagja

Az egész kommunikációnk arra épül a kezdetek óta, hogy olyan kisgyermekes családoknak, anyáknak legyünk szimpatikusak, akik tovább építik a közösségben a jó hangulatot. Több mint 130-an vagyunk, mégis családias a légkör. Az elmúlt 1,5 évben egyszer se kellett “rendet tenni”. Ha szoktál barangolni a közösségi médiában, akkor pontosan tudod, hogy ez mekkora dolog.

+1. Elfoglalt anya vagy, aki már esetleg vissza is ment dolgozni

Pontosan tudjuk, hogy a mai világban nem mindenkinek adatik meg, hogy 3-4-5 évig otthon maradjon a gyermekével. És az is teljesen rendben van, ha te a gyermeknevelés mellett más impulzusokra is vágysz, hiányoznak a kollégák, a munkád, és hamarabb visszamész dolgozni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ha amúgyis kevés időd van, akkor miért lenne értelme csatlakozni hozzánk, igaz?

Hát pont ezért, mert kevés időd van. Nincs időd órákon keresztül bújni a netet ötletekért. Választ keresni egy kérdésre. Ehelyett pillanatok alatt kiválasztasz egy nektek tetsző játékot, alkotást és már indulhat is a móka. Vagy a szakmai tudástárunkból megnézel egy téged foglalkoztató témáról készült tartalmat és már alkalmazhatod is. Hiszen a Ti életetekben másokéhoz nagyon hasonló kérdések, problémák várnak megoldásra.

A gyermeked annak ellenére, hogy bölcsis/ovis, és eljátszik a társakkal, ugyanúgy vágyik arra, hogy anyával is élményeket gyűjtsön. És teljesen megértjük, ha neked napi 6-10 óra munka után holtfáradtan alig van időd. Ezért számodra is az a legkényelmesebb, ha ehhez minden azonnal elérhető. Az ONLINE MaszatKlubunk ezért jó választás Neked!

Nemcsak kreatív ötletekkel, leírásokkal és szakmai anyagokkal segítünk Neked. A privát előfizetői közösségben is rákereshetsz a téged érdeklő témára, vagy ugyanott bátran felteheted a kérdésedet nekünk.

Nézd csak meg hogyan vélekedik Zsanett Nagyon sokszor tanácstalan voltam, hogyan is tudom fejleszteni a kisfiam. Miket játszak vele ami érdekli is és közben a korának megfelelő fejlesztő játék. Megtaláltam a Maszatklubbot és tökéletes választás volt. Minden játék nem csak játék lett. Hanem élmény. Élmény a fiammal és élmény együtt a Családdal. Megtanultam játszani a fiammal. Azt érzem ez is egy fontos dolog. Türelmesen játszottam vele, mert kaptam segítséget, hogy miket és hogyan csináljam.

MI MINDENNEL VÁR

a klub?

DE EZ MÉG NEM MINDEN! A klubban AZONNAL hozzáférhettek több mint 100 olyan tartalomhoz, amelyek mindegyike hozzátesz a mindennapotokhoz!

Finommotorika tanácsadás

Hozzáértő finommotorika tanácsadáshoz férsz hozzá közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával. Nem tudsz olyat kérdezni ebben a témakörben, amiben ne tudnánk a segítségetekre lenni!

Az előfizetésnek ezt a szolgáltatását egyszerűen imádják az anyák. Mert nem maradnak bizonytalanságban, magabiztosabban és nagyobb kedvvel alkotnak és játszanak otthon a gyermekeikkel. Mert tudják, hogy bármikor számíthatnak ránk. Egyszerűen felteszik a kérdésüket a csoportban, és mi megválaszoljuk!

Igazából csak ezért óránként minimum 10.000 forintot fizetnél egy másik szakembernek.

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

a partnereinknél

Zsófival összedugtuk a fejünket, hogy hogyan tudnánk MÉG SEGÍTENI Titeket, kisgyermekes családokat. És ennek a vége Magyarország legnagyobb partnerközössége lett, amely révén Ti 10-20% kedvezménnyel vásárolhattok partnereinktől. És nem ám név nélküli cégekről van szó. Hanem magyar, megbízható, minőségi és általatok is ismert vállalkozások, amelyek mind hozzájárulást jelentenek a mindennapjaitokhoz! Kellően felcsigáztunk Téged? Akkor íme a lista! 🙂

“Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad.”

KÉTSÉGEID

vannak?

1. Elsőre rengeteg tartalomnak/lehetőségnek tűnik? Igen, fel vagyunk szerelkezve. 🙂

Mi nem az a klub vagyunk, amelyhez az emberek 1 hónapig csatlakoznak. A klubtagjaink átlagosan 10-12 hónapig vannak velünk, de sok közel 2 éve velünk tartó klubtagunk is van. Minket nem kell egyszerre elfogyasztani. A klub szépen folyamatosan mutatja meg értékeit a számotokra. Nem kell sietni.  Úgy építettük fel az egészet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. Sőt egy e-bookot is készítettünk a klub használatáról! Az ONLINE MaszatKlubban nincs olyan, hogy muszáj. Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Azt valósítod meg belőle a gyermekeddel, amihez épp kedved van. Ehhez a klubhoz kötődni fogsz. Mert annyi jót tartogat neked. Lehet most még nem érzed, de ha belépsz, megtapasztalod majd, hogy milyen jó maszatklubosnak lenni. 🙂

2. De hát így sincs elég időm!

Ez egy gyakori félelme szokott lenni a hozzánk csatlakozóknak. Ezt onnan tudjuk, mert meg szoktuk kérdezni őket. 🙂

És ők attól félnek eleinte, hogy így is rohannak a napok, mégis hogyan illesztenék be ezt a klubot az életükbe?

És akkor elmondjuk nekik, hogy a klub KERETET ad az egésznek. Nem marad ad-hoc szinten az itthoni alkotás, játék, mondókázás, hanem lesz HELYE a mindennapjaikban. Ezt pedig a gyakorlatban is megtapasztalják. Egészen más úgy leülni alkotni/játszani, hogy egy leírás/videó/hozzávaló eszközfelsorolás segít Téged, vagy épp egy letölthető kártyacsomag, sablon, és csak elő kell kapnod mindenféle hosszas keresgélés nélkül.

A klub az “értelmetlen” és idegőrlő keresgéléssel töltött időt redukálja le drasztikusan. Azért, hogy a drága időd ne az előkészülettel, hanem magával az alkotással/játékkal/mondókázással vagy épp ismeretbővítéssel teljen.

Az idő a klubban Neked dolgozik! 

3. Jajj ne, egy újabb ONLINE dolog

Lehet, hogy Benned is megfordultak ezek a gondolatok. Igen, az ONLINE MaszatKlub az online térben lakik, de nagyjából ennyi virtuális belőle!Mert a benne lakó kisgyermekes családok élővé, elevenné varázsolják.

Az előfizető kisgyermekes családok…

Az ONLINE klubot nem a hagyományos gyerekfoglalkozások helyettesítésére hoztuk létre. Mert azok kéthetente, maximum hetente 45-60 percnyi kikapcsolódást nyújtanak. Nekik egész más a szerepük, és nekünk is.

A mi klubunk egész hónapban ott van mögöttetek.
Éjjel-nappal hozzáférhető. Bármikor, nemcsak 1 órában kérdezhettek tőlünk, tölthettek le alkotós feladatokat, játékokat, mondókatárat, vagy épp nézhetsz meg egy olyan szakmai videót, amely azonnal hozzátesz a mindennapjaitokhoz. Kicsit úgy képzeld el, hogy az anyai világod kap egy bármikor elérhető, mozgósítható, segítségül hívható támogatót. 

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. Ezért, ha eddig amiatt hezitáltál, mert ezt az egészet úgy képzelted el, hogy csak kuksoltok a gép/telefon előtt…akkor most már láthatod, hogy ennél sokkal többről, jobbról, izgalmasabbról van szó! És nem győzzük hangsúlyozni… mindezt teljesen elérhető áron, napi 260 forintért!<3

MEGÉRI EZ

nekem?!

Ez egy nagyon fontos kérdés. Amikor kisgyermek érkezik egy családba, akkor nagyon sok anyánál bekapcsol a takarékoskodó üzemmód. Mi azt tudjuk mondani, hogy nem mindegy, hogy az ember min spórol. És az sem, hogy rövid vagy hosszútávban gondolkodik.

Igazából mi magunk is fel tudunk sorolni jó pár eszközt, amit megvettünk Panninak, és nem vagy alig használtuk. Ultraszuper párológép gyümölcshöz, zöldséghez, pihe-puha babaöböl (mert rajtunk akart aludni) :D, babakocsi, amiről kiderült, hogy 2 hónap alatt szétmegy… stb… 🙂

Garantáljuk, hogy az ONLINE MaszatKlub tagságod nem erre a polcra kerül, nem lesz pénznyelő. Már csak azért sem, mert… BÁRMIKOR lemondhatod, és a következő hónapban nem terheli meg a rendszer a számládat. Ez egy beton biztos technológia, amit az OTP biztosít a számunkra. 

És akkor most beszéljünk kicsit a számok nyelvén:

Mi 1 hónapnyi hozzáférést adunk a tartalmainkhoz, a mindig naprakész előfizetői csoportunkhoz, és még a partnereinknél is 10-20% kedvezménnyel vásárolhatsz kiscipőt, bababarát, természetbarát ruhákat, játékpolcot, és még sok mindent. Sőt 1 hónapig bármit kérdezhetsz a csoportban tőlünk finommotorikával kapcsolatban, amelyre amúgy óránként 8-15.000 forintért lenne lehetőséged. Mi ezt adjuk Neked 7890 forintért. A klub annyiba kerül 1 hónapra, mint 4, maximum 5 db 45 perces baba-mama foglalkozás.

Amit még tapasztalatból tudunk Neked mondani. A tagjaink többsége több mint fél évig marad velünk. Nem
egy, nem kettő 2 éve velünk tartó MaszatKlubosunk van. 🙂

Miért lehet ez? Ők szeretnek költeni, olyanra kiadni a pénzt hónapról- hónapra, ami nem működik?

 

 

Dehogy! Pont azért vannak velünk, mert ez az ONLINE felület – VALÓDI élmény koncepció nagyon
jól működik a mindennapjaikban!

 

És a klubnak köszönhetően… ANYAGILAG JÓL JÁRNAK

 

Szóval, ha amiatt hezitálsz, hogy anyagilag megéri-e csatlakozni, akkor a válaszunk egy határozott IGEN! 🙂

 

HOGYAN TUDOD

a legjobban kihasználni a klubot?

Képzeld el úgy a Klubot, mint a legjobb befektetést magadba és a családodba. Mint egy kötelet, amibe belekapaszkodhatsz, ha ingoványosnak érzed a terepet. Mint a legjobb mirelit pizzát, amit csak kikapsz a fagyasztóból, és mégis mindenki elégedett a vacsorával.

Egy olyan védőhálót, ami segít (ki)kapcsolódni, támogatni, éreztetni Veled, hogy nem vagy egyedül sem a problémáiddal sem az örömeiddel, hiszen ezeket mind megoszhatod a Klubhoz tartozó Facebook csoportban.

Egy édesanyának soha nincsenek kiszámítható, egysíkú napjai:

Hiszen mindig történik valami, sokszor váratlan dolgokhoz kell alkalmazkodnunk, de még egy átlagos napon is sok szerepben kell helyt állnunk.

Képzeld el, hogy jön egy kedd reggel, amikor a gyermeked már reggel 6 órakor ébresztőt fúj. Te még inkább aludnál, de már abban is benne vagy, hogy rendben, csak a kávédat hadd ihasd meg melegen. Szóval gyorsan felmész a MaszatKlubba, megnézed a heti játékot, kinyomtatod vagy csak lelesed a feladatot, odaadod a gyermekednek és amíg örömmel játszik, Te melegen megiszod a kávéd. Aztán elindultok sétálni, de elered az eső. Ha Klubtag vagy itt sem esel kétségbe, csak felmész a Torna menüpontba és választasz egy izgalmas mozgásos gyakorlatsort, letöltesz egy cselekvéskocka sablont stb és mehet is a szobai mozgásgyakorlás. Vagy merészen felveszitek az esőkabátot, de hogy ne kelljen könyörögni a gyermekednek, hogy ne akarjon bemászni a vizes hintába a játszótéren, inkább választasz egy szuper MaszatKlub kártyacsomagot és mehettek is a természetbe kutatni levelek, virágok, bogarak vagy akár madarak után.

A közös ebédkészítést a mondókatárunk támogatja, hiszen főzés közben a legjobb énekelni. 😉

Délután pedig, amíg a gyermeked alszik, meg tudod nézni a legújabb Anyatámogató videónkat, mondjuk az Erőszakmentes kommunikációról vagy az Anyaként is stílusos öltözködésről.

 

Így telhet egy nap a MaszatKlubban. És ez csak 1 forgatókönyv! Tőled függ, hogy mit veszel ki belőle, de ha már csak egyetlen tartalmunkkal (a több mint 300ból) hozzá tudunk járulni a terheid csökkentéséhez, a gyermeked boldogságához és a minőségi időtöltéshez hetente, akkor már érdemes volt előfizetést vásárolnod hozzánk. 

Mert időhöz, élményhez, feltöltő energiához jutottál!

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Mit csinálunk mi a klubban, miben hiszünk? Elmondjuk kevesebb mint 4 percben!
A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.
Mielőtt folytatnánk, ismerd meg Bori véleményét is az ONLINE MaszatKlubról

Most pedig csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan Ti is együtt alkottok otthon a gyermekeddel.

Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor hihetetlen boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban.
A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.
Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen ONLINE MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság.

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

Állj meg egy pillanatra, és legyél jó anya!

Ugye mennyiszer hallod ezt? Legyél jó anya. Igazából a marketingben ezt szinte az összes cég elsüti, akiknek az anyukák fontosak. Pedig te már most is tök jó anya vagy. És nem attól leszel jó, ha csatlakozol hozzánk. Mert ez nem erről szól.

Mi azt szeretnénk, ha önmagad lennél és a gyermeked is önmaga lenne. Ez a jelenlegi társadalom talán legnagyobb fékezőereje. Mindenki meg akar felelni valaminek/valakinek. Ezért bármit megteszünk/megveszünk, ami azt az érzetet adja, hogy általa jobbak vagyunk jobban beilleszkedünk. Minket ne ezért válassz. Hanem meggyőződésből, kíváncsiságból, szimpátiából. Mert nekünk már most tökéletesek vagytok.

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 1-5 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 1-5 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. J Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. 🙂  Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 1-5 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. J

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

EGY KIS VIZUÁLIS ÍZELÍTŐ

a tartalmainkból

Az ONLINE MaszatKlub működése

Azt mondják, hogyha nem tudod elmagyarázni egy szalvétán a szolgáltatásod működését, akkor te sem érted igazán. Ezért most pár mondatban bemutatjuk Neked az ONLINE MaszatKlub működését.

Miután csatlakozol hozzánk kéthozzáférést kapsz:

1. Előfizetői
közösség

a klub lelke, kérdések feltevése, új tartalmakat bemutató posztok, fontos információk megosztása, nyereményjátékok, közlemények, előfizetők feltöltött képei, posztjai.

2. Online felület (weboldal)

a klub motorja, játékok, alkotások, mondókák, szakmai anyagok (videók, cikkek), letölthető kártyák, sablonok elérése, előfizetés kezelése.

3. Segítség az első lépésekhez

Egy percre sem hagyunk magadra, ezért elkészítettük a MaszatKlub START letölthető
e-bookot: Fél óra alatt teljesen átlátod majd a működését a klubnak, és imádni fogod!

Ennyi, már tudsz is mindent 🙂

A legjobb pedig az az egészben, hogy nem kockáztatsz semmit, mert ha előfizetsz, és úgy érzed, hogy ez mégsem az, amit kerestél, akkor egyszerűen lemondod az előfizetésedet, és az a következő hónapban automatikusan nem újul meg. A lemondás módját is tartalmazza a fent említett MaszatKlub START kiadványunk. Gyere, hiszen nem veszítesz semmit, viszont kiindulva a több mint 120 előfizetőnk véleményéből…
jó eséllyel életed egyik legjobb “befektetése” lesz.

VIP előfizetőnk is lehetsz. Nálunk 3 havonta lehet váltani. Erről többet az előfizetői csoportban tudhatsz meg. Ízelítőként egy kép, amelyen azt láthatod, hogy a VIP tagjaink miből válogathattak az őszi VIP-dobozaikba. 🙂 

A KLUBTAGJAINK ÁTLAGOSAN 10-12 HÓNAPIG TARTANAK VELÜNK!

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe. Mi fontos nekik még?

FÉLSZ HOGY AZ ONLINE KLUBUNK RÉVÉN GYERMEKEDET BESZIPPANTJA AZ ONLINE VILÁG?

Nem fogja. 🙂 Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie, de az ONLINE MaszatKlubban te döntöd el, hogy mennyire engeded őt be ebbe.

A technikát lehet jól és kevésbé jól használni.  Nálunk a legtöbb videót bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

BÓNUSZOK 10.500 Ft ÉRTÉKBEN

Ha most csatlakozol a klubhoz, akkor ezeket a szuper hasznos letölthető bónuszokat is megkapod!

Amennyiben most csatlakozol, 4 fantasztikus bónuszt is adunk a klubtagság mellé!

1. Ügyesfogmosó kártyák

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

2. Ügyesen a WC-n kártyák

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

3. Játékos időjárás kártyák

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

4. Vadonvadász lapok

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

ONLINE

MaszatKlub előfizetés

ONLINE ALKOTÓ- KÉZMŰVES
- ÉS ANYAKÖZPONT
EGY KATTINTÁSRA

7890 Ft HAVONTA
  • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
  • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
  • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
  • 1 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
  • 10%-20% kedvezmény a partnereinknél
  • Időről időre személyes MaszatKlub találkozó 🙂
  • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben

KÉNYELMES

fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged, szemben az utalással, semmilyen költség nem terhel! Mi fizetünk helyetted a banknak. 🙂

NAGYON FONTOS: az erős ügyfél-hitelesítésnek köszönhetően előfordulhat olyan, hogy sikertelen lesz elsőre a tranzakció.  Ebben az esetben kérjük, hogy írj nekünk: alkossunk@maszatklub.hu e-mail címre, és segítünk Neked!

Mi az az ismétlődő fizetés?

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 100 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

Több időnk marad rátok

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

Könnyebben betervezhető havidíj

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj.
Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nálad az irányítás

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Pénzt takarítunk meg neked

Nincs még egy olyan kedvezményes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak.

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.
Az ONLINE MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónapos, de már ő is nagyon élvezi az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.
Ennek két oka van.
  1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
  2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.
Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2021-ben egy ideig biztosan nem nyitunk ki újra.

A vírushelyzet miatt most ez szünetel, de igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Kattints az “Előfizetek” gombra, és fizesd ki kártyával.

3. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

4. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

VÁRUNK TITEKET IS SOK SZERETETTEL A KÖVETKEZŐ NYITÁSNÁL!

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.